Grépfrúttal az allergia ellen – sikeresen!


Mikor az írás megjelenik, júliust írunk, tehát javában tombol az allergiaszezon. Már akinél… Vinkovics Erzsébetet ez ugyanis ma már egyáltalán nem érdekli! Pedig negyedszázadon át (!) ez határozta meg a mindennapjait. Az orrfújás, viszketés, fulladás… Gyakorlatilag végigszenvedte a fiatal felnőtt életének javarészét. Aztán a Gazdag-ágon, Paks környékén dolgozó Horváth György jóvoltából a kezébe került egy üveg Grépfrútmag kivonat. Aztán a többi. A tünetei tünedezni kezdtek, amin el is tűnődött. Ennyi lenne az egész? Igen, csak a nyitottsága kellett hozzá, és Gyurci hitelessége. A többit elvégezte a grépfrút, és a türelem… A történet másik tanulsága: nem véletlenül vezeti évek óta a Biocom eladási listáját, a TOP 10-et ez a termék. Mostanában keveset hallani róla, pedig komoly fegyver lehet, lám, az allergia elleni harcban is. Innentől a mi felelősségünk, hogy ezt az írást hány ilyen prüszkölő, vakarózó, nehezen lélegző ismerősünknek juttatjuk el…

 „Kezelési kísérletek, megoldás helyett
18 éves korom óta allergiás voltam a parlagfűre, krémekre, és a porra. Így kezdődött a történetem 25 évvel ezelőtt. 2010-re már az allergia-teszt 11-féle allergént mutatott ki nálam. Rutinszerűen írta az orvos az orrsprayt, szemcseppet, és a kétfajta pipát, ami mindig nálam kellett, hogy legyen júliustól egészen október végéig, az allergia szezonban.

A helyzet nem javult…
23 évig használtam ezeket a „kiegészítőket”! Közben asztmás is lettem, ami annyira súlyos volt, hogy ülve kellett aludnom, mivel fekvő helyzetben nagy nyomást éreztem a mellkasomban.

Cseppek a szerek mellett
A 2010-es allergia szezonban, júliusban Horváth György szponzorom megismertetett az ökonetes Grépfrútmag kivonattal, amit először párhuzamosan kezdtem el szedni a gyógyszereimmel. Reggelente 10 cseppet tettem egy pohár vízbe, és nem is számítottam különösebb javulásra. Ahogy erősödtek a tünetek, úgy emeltem az adagot, és nemcsak reggel ittam 25-30 cseppet, hanem már este is ugyanennyit. (Egyes természetgyógyászok ajánlása alapján kúraszerűen akár a testsúlykilóknak megfelelő mennyiségű cseppet is el lehet fogyasztani naponta – a szerk.) Ez így ment szeptember végéig.

A türelem egészséget terem
A szedéstől számított 1 év után lettem rá figyelmes, hogy már csak rutinszerűen szedtem a gyógyszereket. Így fokozatosan el is hagytam őket. Azóta sem lázas, sem náthás, sem beteg nem voltam, hiába próbáltak a kollegáim megfertőzni!

Negyedszázad, negyedév
Nekem elég volt júliustól szeptember végéig szedni a Grépfrútmag cseppet, hogy meggyógyuljak. Remélem, az én történetemmel tudok segíteni azoknak, akik hasonlóan szenvednek még az allergiában, mint ahogyan én tettem 25 évig!”

——————————————————————————————————–
A fentebb megjelent, termékekről szóló tapasztalatok magánvéleménynek minősülnek. Az anyagokat beküldők állításai saját tapasztalatokon alapulnak, az ő véleményüket tükrözik. A Biocom termékek nem minősülnek gyógyszernek, az étrend-kiegészítők fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

Ezeket olvastad már?