Mindig lehet segítség! – Jámbor Gábor természetgyógyász tapasztalatai

01
Az alábbi cikket olvasva még hatványozottabb a felhívás: miel
őtt bárki a leírt tapasztalatok alapján már bizonyított kúrákba kezdene, feltétlenül konzultáljon egészségügyi szakemberrel. Azért volt fontos ezt előrebocsátani, mert a nyugalom megzavarására (pozitívan) alkalmas sorok következnek. Azaz: a belenyugodás felkavarására. Sokan lemondtak ugyanis a hagyományos (és bizony, sokszor sikertelen) kezelések hatására arról, hogy jobb lehet az életminőségük. Pedig remény mindig van! Erre, a segítésre esküdött fel a Békéscsabán az egyre sikeresebb Tóth Zsizsi párjaként dolgozó Jámbor Gábor. A három éve fitoterapeuta szakvizsgát tett, majd reflexológiát is végzett, később pedig a biorezonanciás kezelési módokkal is megismerkedő (s azt sikeresen alkalmazó) természetgyógyász százaknak segített már a Lőrincz-ágon, a Czentlaki-team részeként. Ezúton mond hálás köszönetet Czikora Erzsikének és Kapus Kata tanítóinak, akik sok munkát belefektettek, hogy a szakmai alapokat megtanulhassa! Először állapotfelmérés, majd javaslatok a terápiára, végül kontroll, folyamatosan. Azóta már oktat is a Zsizsinek a hálózatépítésbe munkájával besegítő Gábor, aki az alábbiakban összefoglal néhány általános észleletet, mely hátha kapaszkodót nyújt majd e problémák valamelyikével küzdőknek.

Csökkenő mellékhatások
Kezdjük az egyik legfélelmetesebbel: a daganatos esetekkel. Nehogy valaki azt gondolja: a holtbiztos módszer következik. Az mindenképpen a megelőzésben, az egészséges életmódban, a tiszta gondolatokban, stresszmentességben rejlik… s még sorolhatnánk. Gábor leggyakrabban nőgyógyászati és vastagbél tumorokkal szembesül. A nyugati orvoslás előírásainak betartását mindenkinek alapból javasolja, tudván, hogy nehéz döntések ezek. Ám a Biocom termékek sokat tudnak segíteni a mellékhatások csökkentésében, mikor például a műtét utáni kemoterápiás kezelések zajlanak. Ebben élen jár az algakészítmény, az Immun Supreme, amit ilyen esetekben bátran lehet 3X3-asával szedni. Emellett jó szívvel javasolható a nagy dózisú C-vitamin, s az Immun Plus szedése. A visszajelzések alapján sokaknál megszűnt a kellemetlen kísérőjelenség: a hányinger, s többen a rosszullétek elmúlásáról, a közérzet javulásáról számoltak be. Ezek is figyelemreméltó eredmények!

Segítsük az emésztést!
Az, hogy a problémák javarésze az emésztőrendszerből indul ki, vagy azzal kapcsolatos, nem új keletű tudás és tapasztalat. Gyomorfájdalommal, hasmenéssel, gyomorégéssel is tömegek fordulnak hozzá. Kezünkben egy megdöbbentően egyszerű segítség: az ivóvíz-kúra! (Lehetőleg tisztított vízzel, még inkább hidrogénessel.) Arról, hogy hogyan igyunk helyesen, azonnal jönnek a tanácsok, azonban előtte a témát folytatva nézzük a működő tapasztalatokat. Sokat segíthet az emésztőrendszer rendberakásában egy SCD ital, a Herbal, egy méltatlanul háttérbe szorult termék, vagy egy másik készítmény, a kapszulás Flora Plus. Előbbinek több, mint két és félszer annyi a hasznos baktériumtörzs-tartalma, úgyhogy bátran használjuk, magasabb árfekvése ellenére is! E területen is jó hatású lehet az Olajfalevél-kivonat, a Grépfrútmag kivonat, és a már emlegetett Immun Supreme. De a Spirulinát se szorítsuk háttérbe, javasolja a szakember. Egyáltalán: a lúgos étrendet, s valami „zöld” étrend-kiegészítőt. De mielőtt enni kezdenénk, tanuljunk meg inni…

Igyunk helyesen!
Gábor saját példáját hozza, tényként megfogalmazva, hogy a tíz testsúly-kilogrammonként elfogyasztott három deciliternyi víz az alap. Ő azonnal fél liternyivel indít felkelés után, s igyekszik két literig eljutni délig. A maradék egy litert osztja be estig, amikor már kevesebb víz kellene. (Tehát: a napi adag 70%-át ebédig! S lehetőleg mindig jó félórával az étkezések előtt, sohasem közben…) Tegyük hozzá: ennek java nála hidrogénes víz, az egyre népszerűbb Lourdes gép jóvoltából, ami ráadásul lúgos kémhatású is, hogy még egy előnyét említsük a már megismert tapasztalatokon túl.

A vízhiány következményei lehetnek
S hogy miért érdemes még eleget inni? Egyre több olyan esettel találkozik, amikor valaki alapvetően vízhiányos, s ez különböző, kellemetlen tünetekben ölt testet. Főként olyan szakmák képviselői érkeznek hozzá, akik nehezen tudják megoldani a mosdóba járást, ezért „megelőzésként” nem isznak… Például pedagógusok, ügynökök, területi menedzserek, s folytathatnánk a sort. De megéri-e mindez, ha már rettenetes a fejfájás? Ha jön a szédülés? Sőt, a látásromlás, ami akár kettős látásban, homályos látásban ölt testet? Többeknél enyhe agyinfarktusra is gyanakodott, amit a CT diagnosztika is visszaigazolt. A vérrögök, a besűrűsödő vér jó ellenszere lehet a megfelelő mennyiségű és minőségű víz.

Női problémák
S ha már a pedagógusoknál tartottunk, akik alapvetően hölgyek, a gyengébbik nem képviselői gyakorta jönnek a csak náluk jelentkező problémákkal. Bizony, az antibiotikumok akár a húsevéssel is a szervezetbe juthatnak, nem kis gondot okozva! Az élősködők, a gomba kiirtása pedig nem egyszerű feladat. Ebben jó iránytű lehet a Ferenczy László-féle Egészségkönyv, de máris jelezzük: a grépfrútmag kivonat, ami a Biocom TOP 1 terméke évek óta, e téren is sokat segíthet, s az olajfa is újra említhető, a speciális, csak nőknek szóló készítmények mellett.

Gombairtás, hatékonyan
A gombáknál maradva a candidiázis az egyik legelterjedtebb tünetegyüttes, aminek a sok szénhidrátot tartalmazó étrend finoman szólva sem kedvez. A bőrkiütés, haspuffadás, allergiás problémák, idegi stabilitás pedig már a következmények, amelyektől akaraterővel kell megszabadulni. S például tisztítókúrával, amire a Biocomnak kitűnő megoldása van. Kiemelten javasolt egy Reg-Enor kúra is, valamint az unos-untalan emlegetett grépfrút-olajfa kettős… Nem beszélve a Candidára készített, speciális készítményről, mely alap egy nagy irtásnál. És újra csak, megint a Herbal! Hihetetlenül összetett, jó termék, tegyük rá újra a fókuszt az SCD (biotechnológiával készülő) paletta gyöngyszemére.

Lúgosítsunk!
S hogyan együnk? Alapvetően lúgosítva, mert a savasodás áll a legtöbb probléma hátterében. Ezen túl általános étrendi tanácsot nem célszerű adni, azt a probléma határozza meg. Mint ahogy általános szabályok nincsenek akkor sem, ha valaki egészséges, és megelőzni szeretne. Ilyen esetekben a természetgyógyász azt mondja: semmiképpen nem ártunk magunknak egy jó adag D-vitaminnal, C-vitaminnal, Omega-3 készítménnyel, Q10-el, Korall Kalciummal, s egy jó multivitaminnal. Szerencsére a Biocom mindegyikből rendelkezik, akár alternatívával is…

Jól vagy? Kezdd el most!
A tanácsokat hosszan lehetne sorolni, de a legjobb, ha találkozunk egy terapeutával. Akkor is, ha egyébként jól vagyunk. Sőt! Akkor kell vigyázni igazán céltudatosan és tervezetten az egészségünkre. S ha felbillent az egyensúly, ne csüggedjünk. De ne a csodát várjuk, Gábor sem ígér ilyet. Azt mondja: mindenki saját maga gyógyulásáért felel, ők (és a termékek) csak beindítják a szervezetet. Nem mellesleg, a siker legalább 50%-ban a helyes táplálkozáson (és a tudatos víziváson) múlik. Ehhez pedig még igazából szakember sem kell, csak elhatározás – vallja a természetgyógyász, akinek ezúton is köszönjük a tapasztalatokat, tanácsokat.

Ezeket olvastad már?