Kemo mellékhatás, méregtelenítés – segít az Immun supreme

Dr. Papp Natália

Folyamatosan rácsodálkozhatunk, hogy mi mindent tud az algánk. Nevezzük hivatalos nevén: a Biocom Immun Supreme készítménye. Itt jön az újabb tapasztalat, aminek értékét növeli, hogy egy gyógyító orvos saját észlelete. A Fótligeten élő dr. Papp Natália persze szívesen kihagyta volna ezt az „élményt”, hiszen egy élete végéig vele tartó kór elleni küzdelemben használja dr. Paróczai Dezső ajánlására – sikerrel. Köszönjük a megosztását!

Harc a kórral
A doktornő egy ritka haematológiai betegségben szenved, aminek kezelésére élete végéig szednie kell egy kemoterápiás gyógyszert. A kórisme részletezésétől eltekintve annyi elmondható, hogy a például a trombózis veszélye folyamatos, s már egy tüdőembólia utáni, „második életét” éli.

Hasznos is, mérgez is
Tavaly ősszel állították be nála az orvosságot, amiről orvosként pontosan tudja, hogy nem csak a rossz elleni küzdelemben hasznos, hanem mérgezi is a szervezetet. Éppen ezért méregtelenítő készítményt keresett, amit folyamatosan szedhetne. Korábban is hallott már az alga jótékony hatásairól, ám az Immun Supreme-vel való találkozás többet adott neki, mint azt előre gondolhatta volna.

Alga: eltűnő mellékhatások
A kemo-gyógyszer szedése következményeként viszonylag hamar jelentkeztek az életet keserítő mellékhatások: hányinger, állandó fejfájás, rossz közérzet, erőtlenség, szájszárazság. Ám a néhány hónappal később szedni kezdett algakészítmény is hamar „munkába állt”! Egyből emelt dózissal kezdte a fogyasztását: napi 8-10 kapszulával. Nagyjából négy hét elteltével a fentebb említett tünetek megszűntek!

Pozitív „mellékhatások”
Az immunrendszere is megerősődött, nem kap el semmiféle légúti betegséget, pedig napi szinten érintkezik ilyen betegekkel. Azt is szívesen hozzátennénk, hogy a néhány leadott kiló is az alga hatását dicséri, valamint az, hogy a súlyfölösleg nem jön vissza. Ám itt azért érdemes megemlíteni, hogy a doktornő kitűnő példát mutatva heti hat alkalommal eddz a jobb kondícióért… Ugyanakkor a Biocom termék sikerén felbuzdulva a közeljövőben egy Reg-Enor kúrát is tervez.

– A fentebb megjelent, termékekről szóló tapasztalatok magánvéleménynek minősülnek. Az anyagokat beküldők állításai saját tapasztalatokon alapulnak, az ő véleményüket tükrözik. A Biocom termékek nem minősülnek gyógyszernek, az étrend-kiegészítők fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

Ezeket olvastad már?