Kezdőoldal Ágak Új év új célokkal, új álmokkal 2019 első Sikergyár Tréningjén a Hliva-Kerekes csapatban

Új év új célokkal, új álmokkal 2019 első Sikergyár Tréningjén a Hliva-Kerekes csapatban


Ha nem teszel a célodért, soha nem éred el… a január 19-én a budapesti Malomudvarban tartott tréningnek ez volt a legfontosabb mondanivalója,a címben megfogalmazottak mellett. Mert a Hliva Ildikó és Kerekes Balázs Arany HV anya-fia páros által menedzselt csapatban is tudják: az új év álmait célokká kell formálni, ehhez adott keretet a nap, amely magas energiaszint mellett, pozitív kisugárzásokkal teli feltöltődést adott mind a régi, valamint az új munkatársaknak. Ez már annak a Bezeczky Gizusnak a megfogalmazása, aki hálás a részvétel mellett azért is, mert ezúttal is ő oszthatja meg a történések zanzáját. S miközben ő Marcsinak köszöni (lentebb kiderülnek a részletek), hogy megszervezte a tréninget, mi pedig neki, hogy megírta…

Fontos a tervezés!
Radányi Marcsi, a nap háziasszonya, szervezője köszöntője után Hliva Ildikó értékelte a 2018-as évi munkát a csapatban, a tavalyi év a sikerekről szólt. Az álmok, célok a tavalyi évben is nagyon fontosak voltak, és 2019-ben is a legfontosabbak, azért, hogy a fejlődés még eredményesebb legyen. A napi, heti, havi, féléves, éves tervezésről is beszélt Ildikó.

A személyiségedtől függ az üzleted
CÉL terv nélkül csupán egy álom… Kerekes Balázs előadásában további megerősítést adott, mennyire fontosak a célok és hogy át tudj lépni a félelmeiden. Mekkora az üzleted?  Mitől is függ? Akkora az üzleted, amekkora a személyiséged. Balázs gyakorlati példákon is bemutatta az üzletépítés lépcsőfokait.

Pozitív gondolkodás
Becsákné Nagy Ágnes „Ki mit tesz napi szinten a fejlődése érdekében?” című előadásában a pozitív gondolkodásra és életszemléletre hívta fel a figyelmet. Miért is fontos, hogy mindig pozitívan gondolkodjunk?

Siker-relax
A tanítás után Radányi Marcsi felkérte a krónika elkészítőjét (Bezeczky Gizust – a szerk. megj.) egy kis nyugtató, relax kezelésre, amely nem másról, mint a sikerről és arról szólt, hogyan lehetünk sikeresek és milyen fontos, hogy olyan munkát végezzünk, amelyet szeretünk. A gondolatoknak teremtő ereje van, a pozitív gondolatok rendkívül fontosak és kihatnak a napi közérzetünkre! A szünetben a finom kávé mellett egy kis csevegésre is jutott idő.

Keresd a szponzort!
„Nem az számít, hogyan, mi működik, hanem az, hogy mi másolható”. Radányi Marcsi a szponzor feladatairól tartó előadásában kiemelte, az „első kör Te vagy”. Te egy önálló vállalkozó vagy, mutass példát! Keresd a szponzorod, aki keres, az dolgozik, ezért van kérdése.

Helyettünk dolgoznak a rendezvények
Pál Krisztina a rendezvények fontosságáról, azok fejlődést hozó szerepéről beszélt és arról, hogy a rendezvények helyettünk dolgoznak. A rendezvényeket a szlogen szerinti „nekem, nekünk, mindenkinek” megközelítésből tárta fel. – Minden álmunk valóra válhat, ha van bátorságunk a nyomukba lépni – mondta.

Mit vársz 2019-től?
Hliva Ildikó interaktív előadása következett, amelyben az új munkatársak elmondták, mit is adott nekik a 2018-as év, milyen célokat, álmokat tűztek ki. Szinte egyöntetű volt a vélemény, a megkérdezettek pozitív VÁLTOZÁS-t akarnak, ezért vannak a tervek, célok leírva.

Írd is le!
Az utolsó blokkban Németh Adrienn az üzleti gondolkodás témájáról tartott fergeteges előadást, amelyben kiemelte az álmok, célok fontosságát és annak fontosságát, hogy azok le is legyenek írva. A legfontosabb dolog saját magunk elfogadása. Saját énképünket önképzéssel, és személyiségfejlesztéssel tudjuk pozitívan befolyásolni (könyvek, CD-k, előadások, képzések).

Nincs megállás!
Ez a mai nap ismét a tanulásról, a feltöltődésről szólt és arról, hogy álmok, célok nélkül nem lesz üzleted. Mert, ha az embernek vannak álmai, akkor lesznek vágyai, amiért tenni fog!

A siker abból fakad, hogy kitűzünk egy célt, egy változást, amit el szeretnénk érni. És amíg nem léptük át a célvonalat, addig nincs megállás… Utána jöhetnek az újabb Célok!

Végül lássuk a munkatársak szemével, mit is adott ez a tréning?  

Tatai Kati: Tartalmas képzés volt
Ismét nagyon hasznos és változatos volt a program. Kaptunk útmutatást a személyiségünk fejlődése érdekében. A kommunikáció fontosságát beszéltük át, hogyan fejleszthetjük ezt, ki milyen módszereket használ napi szinten a szakmai- és személyiségfejlesztésre. Összefoglaltuk a különböző képzések fontosságát, miért hasznosak a régi tagoknak és miért segítség az újaknak. Megbeszéltük, miért fontosak a célok és a tervezés, a stratégia kidolgozása, a szponzorral való kapcsolattartás. Üzleti megkeresésre kaptunk útmutatást, terméken keresztül hogyan kommunikáljuk le az üzletet. A 200 pont örök téma, most is körbejártuk. Mit jelent a Biocom, milyen lehetőségek rejlenek benne, egészség, pénz, fogyás, gyógyulás, a jelenlegi életünk megváltoztatása. Mindenhez kell egy sztori, mert az embereket egy konkrét sztorin keresztül jobban érdekli, amit kínálunk nekik. Adrienn éves tervezése érdekes volt, a havi egy munkatárs indítása és megtanítása arra, hogyan hozzon és indítson havi egy munkatársat.

Pál Krisztina: Élmények és tanulás
Új élményekkel lettünk gazdagabbak! Nagyon sokat tanultam ezen a napon. Jól fogom tudni hasznosítani a munkámban. Köszönöm a lehetőséget.

Málna Gabriella: Megkaptam a mondatom!
Ezen a tréningen is sokat tanulhattunk. Köszönet érte Radányi Marcsinak, hogy megszervezte és levezette a napot. Minden képzésen elhangzik az, hogy… A nap folyamán megtalálod magadnak azt az 1-2 mondatot, amitől úgy érzed, majd: „ezért már érdemes volt eljönnöm!” Én is megtaláltam! Németh Adrienn előadásában hallottam meg azt az 1 mondatot, ami szinte belém égett és egyből tudtam… nekem szól! Köszönöm!

Kozma Bea: Sokat adott
Mindig feltöltődve, új lendülettel távozok egy ilyen képzési nap után. Nagyon jó volt a szervezés, amit eddig is tudtam, de talán most még jobban átértékeltem, hogy a cél tervek nélkül csak álom marad. A cél mögé komoly stratégia szükséges, lépésről lépésre. Veled kezdődik minden, hogy hogyan nézel a világra! Mit adott? Motivációt a mindennapokra, lehetőséget a fejlődésemre, pozitív feltöltődést, tapasztalatokat. Hálásan köszönöm, hogy részese lehettem.

 

Ezeket olvastad már?