Kezdőoldal Ágak A Csordás-ág márciusi Startképzése is a fejlődés jegyében zajlott

A Csordás-ág márciusi Startképzése is a fejlődés jegyében zajlott

A Csordás-ág tagjai fejlődni akarnak

Minden hónapban a Hotel Famulus várja a Csordás-ág fejlődni vágyó csapatát, a március 5-i Startképzésnek is a győri szálloda adott otthont. A beszámolót Lakatos Gyöngyi 3. szintű munkatárs készítette Kutas Tünde csapatából.

Lakatos Gyöngyi 3. szintű munkatárs

A legjobb helyen vagyunk
A nap háziasszonya megtisztelő szerepét hálózatvezetőm, egyben szponzorom Kutas Tünde Ezüst HV kapta ezúttal. A program elején illően köszöntötte ágvezetőnket, Csordás Anikó Gyémánt HV-t, vendégelőadónkat, Szilágyi Szabolcs Arany HV-t, valamint Tóthné Molnár Ibolya és Tóth István Arany HV-ket, Nagy Zsuzsanna Ezüst HV-t. Majd a hálózatvezetőket, munkatársakat, és végül nagy taps szólt az új érdeklődőknek is, akiknek felhívta a figyelmét arra, hogy „A legjobb helyen, jó társaságban vagytok!”

Nagy Zsuzsa a csapatával és az ágvezetővel

Tóthné Molnár Ibolya és Tóth István Arany Hálózatvezetők

Mit adhat a Biocom nekünk és a családoknak?
A Startképzés háziasszonya, Kutas Tünde saját családi történeteivel gazdagítva ismertette az Biocom Életmódprogram palettája adta lehetőségeket. Mindenki saját életét irányítja azáltal, hogy ki mit lát meg benne! Tünde életébe a stabilitást, állandóságot, megbízhatóságot is elhozta a Biocom.

A Kutas Team

Tanulható alapelvek Szilágyi Szabolcs sztorijából
Vendégelőadónk, Szilágyi Szabolcs Arany Hálózatvezető sikertörténete elvarázsolta a hallgatóságot. Őszinte előadásmódjával, történeteivel teljes mértékben azonosulni tudtunk, hiszen mindannyiunk életében adódtak hasonló helyzetek, döntések, amit meg kellett élnünk, oldanunk. Élettörténetének krónikája során megtanulhattuk a legfontosabb alapelveket, mint: hit, kitartás, lojalitás, alázat, tanulás, tanítás.

A Hidegföldi Team

Patika, boltcsere
Patatics Bea 5. szintű munkatárs prezentálásával megtudhattuk, mit rejt az ő 200 pontos kosara, kinek mi a kedvenc terméke a családban. Lelkes ismertetőjében új praktikákat fedezhettünk fel.

Patatics Bea 5. szintű munkatárs

Ahol a pénz lakik
Justin János Ezüst Hálózatvezetőtől megismerhettük a Biocom adta jövedelemforrásokat, valamint a karrierszinteket. Kiemelte, hogy – Nagy Zsuzsanna szóhasználatával élve – a „Sövényen túl”, tehát a HV szint fölött kezdődik csak igazán az élet!

A TM Team és a Justin Team

A TM Team kupa győztesei Barkaszi Emőke és dr. Sándor Marcell lettek

Szintlépések elismerése

Feljebb a karrierlétrán

Szintlépések
Puskásné Balogh Éva 4. szintű munkatárs precízen jellemezte (2-5. szint) az egyes szintek eléréséhez szükséges követelményeket. Hangsúlyozta a biocomnetwork.hu honlap fontosságát, bemutatta használatát, magabiztosan ismertette a címkék tartalmát.

Puskásné Balogh Éva 4. szintű munkatárs

A szünet is fontos…

Honnan indultam, hova tartok?
Az Életutak rovatban, három előadó történetéből kiderült, hogy különböző módon kerültünk ugyan kapcsolatba életünk során a Biocommal, de a kezdeti szkepticizmust követően mindenki megragadta az általa kínált lehetőség kisebb vagy nagyobb formáját.

Nőnapi meglepi Szilágyi Szabolcstól

Igyekszem minél többet tudni
Elsőként jómagam, Lakatos Gyöngyi 3. szintű munkatárs szólhattam. 2022 augusztusában regisztráltam, azóta igyekszem minél többet tudni, tanulni, fejlődni, hogy méltó képviselője, követője lehessek a cégnek és szponzoromnak.

Határozott, célratörő
Dr. Sándor Marcell 5. szintű munkatárs következett, aki dinamikus, határozott, célratörő marketingtervét osztotta meg velünk, mindezt könnyed humorral fűszerezve. Szerintem még sokat fogunk hallani róla!

Dr. Sándor Marcell berobbant a csapatba

Tudatos hálózatépítés
A blokkot Justin-Pálfy Eszter HV zárta. Férjével, Justin Jánossal együtt tudatosan építik hálózatukat, számos sikert és elismerést tudhatnak már maguknak. A soron következő célkitűzésük, hogy az év végére Arany HV-k legyenek, amihez sok sikert kívánok!

Justin János

Justin-Pálfy Eszter

Geiszbühl Endréné Böbe kitűzős HV

Szintlépések
A 6. és 7. szintlépés szabályait Geiszbühl Endréné Böbe ismertette, aki az előző Startképzésen lett kitűzős vezető. Most újra átélhette ezt a csodálatos élményt, Ágoston Laura magasabb szintre minősült HV köszöntése során. Szponzora, Nagy Zsuzsanna Ezüst HV büszkén tűzte fel neki a Biocomos kitűzőt.

Ágoston Laura kitűzős HV és szponzora, Nagy Zsuzsanna

A hónap díjazottjai

  • A TM Team kupa nyertesei: Sándor Marcell és édesanyja, Barkaszi Emőke (Justin Team).
  • A legtöbb új belépővel rendelkező munkatárs: Sándor Marcell (Justin Team).
  • Fiatal Tehetség Díj: Sándor Marcell (Justin Team).

Dr. Sándor Marcellt jellemezhetjük ezzel a latin mondással: „Veni, Vidi, Vici” – Jöttem, Láttam, Győztem.”

Dr. Sándor Marcell jött, látott, győzött…

A prágai út bejelentése Csordás Anikó ágvezetőtől…

Prágát nyert Kutas Tünde
Nem csak ő „győzött”, hanem nagyrabecsült szponzorom, Kutas Tünde Ezüst HV is, mégpedig úgy, hogy csak hozta a tőle megszokott maximális munkavégzést, melynek egy prágai út lett a gyümölcse. Szívből gratulálok, Tünde! Mindez Csordás Anikó Gyémánt HV-nek köszönhetően.

Kutas Tünde

Az ágvezető, a vendégelőadó és a moderátor

Közeleg a nemzetközi
Ágvezetőnk, Csordás Anikó ismertette a nemzetközi ágtalálkozó fantasztikus előnyeit, a benne rejlő lehetőségeket, valamint, hogy mire számíthatunk a nap folyamán. A későbbiekben versenyszellemre inspirálta a hallgatóságot.

Tegyél magadért!
A záró blokk címének megálmodója Tóthné Molnár Ibolya és Tóth István Arany HV-k. Életútjuk során betekintést engedtek Biocomos családi fotóalbumukba a kezdetektől egészen napjainkig. Lesarkítva, nem kell sok a sikerhez, csak: „megtapasztalod – továbbadod – ott vagy egy képen – s már a színpadon is állhatsz!”

Köszönöm a bizalmat!
Az „utolsó szó jogán” szeretném megköszönni a belém vetett bizalmat, hálát adni, hogy ehhez a fantasztikus csapathoz, ághoz tartozhatom! Útravalónak kívánom, hogy:

„Soha ne engedd meg senkinek,
hogy visszahúzzon,
mindig egyenesen
előre haladj az úton,
ha visszanézel,
mosolyogni fogsz az egészen,
és azon kapod magad,
hogy az álmaidat elérted.”
(Dzsiiza – Dalszöveg)

 

 

Ezeket olvastad már?