Kezdőoldal Ágak Életfeladatának tekinti a segítést Pusoma Ilona – a Sinka-Gyuris-ág vezetőjét is a Reg-Enor kúra indította el az útján

Életfeladatának tekinti a segítést Pusoma Ilona – a Sinka-Gyuris-ág vezetőjét is a Reg-Enor kúra indította el az útján

Pusoma Ilona teljesen átalakult a Reg-Enor és a Biocom hatására: ma már hálózatvezetőként dolgozik azon, hogy egészséget, jobb életet teremtsen magának és másoknak

Pusoma Ilona 2014-ben ismerkedett meg a Biocomos termékekkel. A célja az volt, hogy az egészségét helyreállítsa. Mivel a cikk megszületett, sejthetik, hogy sikerült, sőt, ettől jóval több is. A Szigetújfalun élő Ilona ugyanis mára a Sinka-Gyuris-ág hálózatvezetőjének mondhatja magát, Radányi Marcsi szponzorálásával. Büszke lehet rá a csapatuk két vezetője, a sikeres anya-fia páros, Hliva Ildikó és Kerekes Balázs is. Az összefoglalójából tanulságként kiderül: ha fogyasztókat keresünk, kisebb valószínűséggel találunk üzletépítőket…

Mínusz 25 a Reg-Enorral

A négy évvel ezelőtti regenorozásom nagyon sikeres volt, leadtam 25 kg-ot, sőt, a kúra és életmódváltás hatására számos problémám is helyrejött. Pedig az első négy hónapban szinte meg sem mozdult a súlyom, de kitartottam.

Ilona még a Reg-Enor kúra előtt

Ha már nekem sikerült…

Annyira jól sikerült a kúrám, hogy egyre több ember kérte a segítségemet. Így arra gondoltam, hogy én is csatlakozom.

Nagyon sokat segített neki a lánya, Ruckelné Madarász Katalin

A lányomhoz csatlakoztam
2015.novemberében csatlakoztam Reckelné Madarász Katalinhoz, a lányomhoz. Elkezdtem képzésekre járni, hogy minél többet megtudjak a termékekről és akkor már az üzleti lehetőségről. Decemberben az első jutalékom már ötszámjegyű volt. Nagyon örültem neki, mivel csak annyit  csináltam, hogy használtam a termékeket, és nem titkoltam mások elöl sem. Ez adott lendületet, hogy további embereknek segítsek a fogyásban, az egészségük megőrzésében.

Majdnem abbahagytam

A 4. szintig egyedül jutottam el. Aztán nagyon sokáig ezt a szintet tartottam. Már fel akartam adni, de mindig megerősödtem és csináltam tovább. 2017- ben elértem az 5. szintet, de ott megrekedtem. Most már tudom, hogy azért, mert akkor még csak fogyasztókat kerestem. 2017 őszén már azon gondolkodtam, hogy abbahagyom, mert nem tudtam előrébb jutni.

Egyből nagyot léptem előre

Ekkor felvettem a felső vezetőmmel, Radányi Marcsival a kapcsolatot. Leültünk és átbeszéltük, hogy mit kéne másképp csinálni, kidolgoztunk egy tervet, amit azóta is így csinálunk. És jöttek az eredmények. Már nem fogyasztókat kerestem, hanem üzletépítőket! 2017 decemberében már 3700 pontom volt. Némedi Gabriella is sokat segített nekem.

Profi követőm is lett

2018 januárban 5400 pontom lett és csatlakozott hozzám Németh Adrienn, aki minden jót másolt. Így februárban már volt egy 6. szintű munkatársam! Ekkor már 6500 pontnál tartottam!

Ezt csinálom

A szponzorommal napi szinten tartjuk a kapcsolatot, mindent átbeszélünk. Rendszeresen járok képzésre, amiket nagyon fontosnak tartok, hiszen mindig előbbre visz. Természetesen a munkatársaimat is erre tanítom. A vevőgondozást is nagyon fontosnak tartom, sok erőt kapok a pozitív visszajelzésekből.

Van miért dolgozni

A célom az, hogy a rokkantnyugdíjam mellé legyen annyi jövedelmem, hogy ne kelljen szűkölködnöm, ugyanis közben a férjem nagyon beteg lett, így az ő jövedelmére már nem számíthatok. Legközelebbi célom, hogy Ezüst HV legyek és minél több embernek tudjak segíteni. S egészséget, egy jobb minőségű életet szeretnék mindezek által.

Életfeladat

Nagyon szeretem ezt a munkát, sőt, nem tekintem munkának, inkább életfeladatnak, hogy sok embernek mutassam meg ezt a lehetőséget. Szeretnék minél inkább segíteni a munkatársaknak, hogy ők is megéljék ezt, amit én, egyre feljebb jussanak a karrierlétrán. Örülök, hogy volt kitartásom és nem adtam fel, hiszen ez most már az életem része lett.

Ezeket olvastad már?