Kezdőoldal Ágak Most már  a sál is összeköti a Csordás csapatot – a megújult Startnapon más képet kaphattak az újak

Most már  a sál is összeköti a Csordás csapatot – a megújult Startnapon más képet kaphattak az újak

A Győrött Startnapozó Csordás csapat

A megújult Startnap háziasszonyai, Csiba Annamária Ezüst HV és Nagy Zsuzsanna Ezüst HV szívélyes mosollyal fogadták a Csordás-ág tagjait Győrött, az egyébként is napsütéses, csodás tavaszi vasárnapon. A bevezető után a magasabb karrierszintet elért vezetőket köszöntötték, majd kiemelten az új érdeklődőket, hiszen leginkább nekik szól a mindenkori rendezvény. Mivel május 7-én rendezték a Startnapot, Csiba Annamari verssel köszöntötte az édesanyákat, nem feledkezve meg erről a neves napról. A következőkben a csapat (Egyben a TM Team) egyik HV-ja, Geiszbühl Endréné pedig a Famulus Hoteleben tartott teljes programot összefoglalja.

Csiba Annamária és Nagy Zsuzsanna, a nap háziasszonyai

Mindenkinek meg kell ismernie a tiszta víz előnyeit!
Tóthné Molnár Ibolya Arany HV az „Ép testben” blokkban elmesélte, hogy hat hónap alatt érte el a HV szintet és jelenleg közel 40.000 pontos csapatot vezetnek. Nagyon fontos volt számára, hogy a családja és a környezetében élők mielőbb megismerjék ezt a lehetőséget. Fontosnak tartja a mai napig, hogy mindenki felismerje a tiszta ivóvíz előnyeit. Szeretettel beszélt arról, hogy unokái csak tisztított vizet isznak és rendszeresen fogyasztják a vitaminokat. Kiemelte a környezettudatosságot, és azt is elmondta, hogyan tudunk megtakarítani energiát és háztartási költségeket.

Tóthné Molnár Ibolya Arany HV

Más képet látva látod meg a lehetőségeket
A „Láss másképp” részben Kutas Tünde Ezüst HV az előadását azzal kezdte, hogy kezdetekben tele volt kétségekkel. Az első budapesti Startképzés után elképzelése sem volt arról, hogy lehet megcsinálni a saját 200 pontot, hogy lehet megszólítani embereket. Erdélyből költöztek Magyarországra, nem volt itt senki, akit ismertek volna. Viszont vitte előre a kitartása és a lendülete. Nagy célt tűzött ki magának, mire kisfia, Boti 3 éves lesz, főállású Biocomos anyukaként ő irányítja majd otthonról az életét. Elkezdte másképp látni a dolgokat, átcsoportosította a vásárlásait, megszólította az embereket. Egy idő után más képet látva látta meg a lehetőségeket, így mára Ezüst HV-ként nagy csapatot vezet.

Kutas Tünde Ezüst HV

Mérnökből lett az egészségtudatosság hírnöke
A blokk második előadója, Tóth István Arany HV megható pillanatokkal kezdte előadását. István megköszönte Ibolyának az együtt eltöltött időt, mert aznap volt a 40. házassági évfordulójuk! Az ünnepi pillanat után hatalmas szakmai előadást hallhattunk az egészséges táplálkozásról, a mozgásról és a stresszről. Sok éves személyi edzői tapasztalata által is hasznos információkat adott át nekünk. Végül elárulta, hogy műszaki beállítottságú emberként hogyan lett a Biocom egészségtudatosságának a hírnöke.

Tóth István AHV

Mindig hallani valami újat
A terméktapasztalatos blokkot Megyesiné-Tóth Lívia HV vezette le. Elmondta, ő mire kapott megoldást a termékekkel. Ezután többen is megosztották velünk a saját hasznos és értékes ismereteiket. Mindig tanulunk valami újat! Sok ötletet, praktikát, egészségmegőrzéssel kapcsolatos történetet lehet hallani, megismerni.

Megyesi-Tóth Lívia HV

A szünetben „összekötődtek”
Kössük össze! A szünetben nagy lendülettel teregettük ki a csapat által kötött sálakat. Mindenki nagy izgalommal várta, hogy a Csordás-ág neve alatt hány méterrel növeltük az erdélyi rekordkísérletet. A mérés eredménye 33.54 méter lett. Gratulálok a résztvevőknek!

Csak a vásárlói szokásokat kell megváltoztatni
Az „Egy boltba járunk” vásárolni blokkban Hidegföldi Zoltán HV a maga közvetlen stílusában avatott be bennünket a „titok” felismerésébe. Miként juthatunk hozzá a termékekhez, és megtudtuk azt is, hogy ez miért éri meg nekünk. Rámutatott arra is, hogy egészségünk védelme mellett anyagilag is nagyon jól járunk. Kiemelte, nem kell mást tennünk, mint a vásárlói szokásainkat kell megváltoztatni. Ennek legegyszerűbb módja a bolt- és patikacsere.

Szorgalommal és céltudattal a jövedelemért
A „Teljesség igénye” részben Justin János HV előadása következett. Szeretem hallgatni Jani előadásait, mert mindig átfogó képet kapunk tőle az adott témakörben. Részletesen bemutatta az előmeneteli és minősülési feltételeket. Külön táblázatban láthattuk, hogy az egyes szinteknél mikor, mekkora jutalékhoz juthatunk hozzá. Nagyon jó példákkal ismertette a munkahelyi, illetve a Biocomban elérhető jövedelemeket. Külön kihangsúlyozta, hogy a Biocom rendszerében kellő szorgalommal, céltudatosan egy kiszámítható minősülési, és ehhez igazodó javadalmazási rendszernek lehetünk a részesei.

Justin János HV a Teljesség igénye blokkot vezette le

Kitartás, hit, odaadás, lendület
Az „Élet igazán” című blokk mindig új történeteket ismertet meg velünk, ki milyen tematikával haladt előre a kitűzött cél eléréséhez. Két csodálatos ember történetét ismerhettük meg Biliczki Henrietta 6-os és dr. Sándor Marcell THV személyében. Mindketten közel állnak a szívemhez. Heni – hasonlóan hozzám –, hosszú úton jutott el az áhított vezetői szintre. Kitartása, hite, töretlen odaadása és Nagy Zsuzsanna EHV támogatása átsegítette a vezetője által oly sokszor emlegetett „sövényen túlra”, ahol a Biocomos élet kezdődik. Marcell nemrég robbant be a Justin-Pálfy Team csapatába, és mint vezetői, ő is üstökösként tör előre a kitűzött cél felé. Céltudatosan, megállíthatatlanul és lendületesen halad előre!

Vezetői szintek és elismerések:

  • 6-os elismerés: Biliczki Henrietta (Nagy Zsuzsanna csapat).
  • TM Team kupa nyertesek: Barkaszi Emőke (Justin-Pálfy Team).
  • Fiatal Tehetség Díjas lett: Biliczki Henrietta (Nagy Zsuzsanna csapat).
  • A legtöbb regisztrált tagot hozó munkatárs március hónapban: Biliczki Henrietta (Nagy Zsuzsanna csapat).
  • A Csordás-ág kupát 2023. áprilisi teljesítménye alapján Nagy Zsuzsanna Ezüst Hálózatvezető kapta.

4000 ember életére volt eddig hatással
A „Mit kaptunk?” rész következett, mely során ágvezetőnk, Csordás Anikó gondolatait hallhattuk. Ő egy olyan ember, aki felismeri másokban a hitet és a tenni akarást. Több mint 4000 ember életére volt eddig pozitív hatással az elmúlt 7,5 évben. Az eltelt idő bizonyítja, hogy ezt az üzletet „egyedül” is sikerre lehet vinni. Előadása mindig méltó befejezése a rendezvénynek!

Terméktapasztalatok I.

Terméktapasztalatok II.

Terméktapasztalatok III.

Akik „összekötöttek” a rekordkísérlethez

25 méterrel bővítették a közös munkát!

A férfiak is csatlakoztak

Az ágvezető is kötött

Több, mint 33 méter sál…

Hidegföldi Zoltán HV

Hármas karrierszintre léptek

4-es szintre léptek

Biliczki Henrietta már hatosként kapott mikrofont

Dr. Sándor Marcell Társult HV

Csiba Annamária ismertette a vezetői szinteket

Biliczki Henriettát Nagy Zsuzsanna ismerte el

A TM Team kupa átadása

István, Emőke, Anikó, Marcell és Ibolya

Csordás Anikó Gyémánt HV

A hatos elismerés után az ágvezetővel

A legdinamikusabb ezúttal Nagy Zsuzsanna EHV volt, akinek az ágvezető gratulált

Annamária májusban „5 éves” Biocomos

Csak egy mosoly…

Az ágvezető a moderátorokkal

Zsuzsi és Heni

Ezeket olvastad már?