Kezdőoldal Ágak Lyukas cipőtől a vezetői létig – ilyen jó példát is láthattak a Sinka Siker Team novemberi Startképzésének résztvevői

Lyukas cipőtől a vezetői létig – ilyen jó példát is láthattak a Sinka Siker Team novemberi Startképzésének résztvevői

Ismét együtt lehetett a Sinka Siker TEAM a Calimbra Hotel konferenciatermében, ahol szuper hangulatban találkozhatott ismét régi és sok-sok új csapattárs. A főként online közelmúltra visszagondolva sokan megjegyezték, jó volt látni és megélni, mennyi embert nem is ismertek addig személyesen, csak a képernyők kiskockáiból… A miskolctapolcai színes programról a Sinka házaspár és Szilágyi Szabolcs gondoskodott vezetőtársaival együtt, segítve ezzel is az újak beilleszkedését, és hogy mindannyian elégedetten, lelkesen távozhassanak. Igazi csapatmunka volt a javából, melynek krónikáját Szilágyi Szabolcs alkotta meg.

A rendezvény háziasszonya, Jaskuné Takács Anita

Takács Viktória új 6-os köszöntése


A zoom szobából a valóságos pódiumra

A háziasszony, egy friss hálózatvezető, Jaskuné Takács Anita lett, aki korábbi zoom szobás előadásával, kiállásával szolgált rá a megtisztelő feladatra. Kicsit izgulva bár, de profin, és érdeklődést keltően vezette le a napot. Az ő feladata volt még bemutatni a hátteret, azt, honnan is tudunk vásárolni, kik az alapítók, és saját sztorikon keresztül, hogy mik a lehetőségek ebben a rendszerben.

Magyariné Éliás Zsuzsa mutatta be az életmódprogramot

Csak rajtunk múlik

Ezután következett Magyariné Éliás Zsuzsanna hálózatvezető, aki a Biocomos Életkerékről, a program sokszínűségéről beszélt, saját élményein keresztül, bemutatva közel 7 év változásait. Mindenki számára világossá vált: a mentorháttér, a termékek, a rendezvények, ahol fejlődhetünk, adottak, egyedül rajtunk múlik, mit veszünk ki belőle!

Kocza Sándorné Katika a 200 pont fontosságáról, valamint a bolt- és patikacseréről tartott szuper előadást

A 200 PÉ is fejben dől el

A 200 pont jelentőségéről, és annak egyszerűségéről beszélt Kocza Sándorné Katika, a Bárdos-Balog TEAM tagjaként, kiemelve saját mindennapi kedvenceit. Kiderült, egy normál bolt- és patikacserével, esetleg pár családtag bevonásával gyerekjáték az egész, s mily meglepő, hangsúlyt kapott itt is: fejben dől el ez is, hiszen a példák itt is adottak mindenkinek!

Ujháziné Nagy Zsuzsanna – karrier, fél év alatt

Depresszió helyett üzletasszonyi lét

Ujháziné Nagy Zsuzsanna rövid, alig több mint egy éves pályafutásáról mesélt, s hogy négy munkahelyből hármat letéve, lassan már Ezüst Hálózatvezetőként szárnyal a teljes szabadság felé. Saját sztorijai elkalauzoltak bennünket a lyukas cipőtől, a depressziótól a kiegyensúlyozott üzletasszonyig! Példaértékű hozzáállása megmutatkozik minden egyes alkalommal. Volt egy mondata, ami nagyon megfogott: „Nem baj, ha nem tudsz mindent, vagy még csak keveset, tudd, hogy mire vágysz, akard másoknak is jót, a többiben segít a csapat, és a mentoraid. Így jutott el egyik álomhelyére pár hete: az Eiffel toronyba, Párizsba… Lenyűgöző volt, hogy a semmiből itt mindent is el lehet érni, megfelelő alázattal, tudásszomjjal, és kitartással!

Vezetői elismerések

Egy szusszanásnyi szünet után következtek a szintlépők, és a közelmúlt vezetői elismerései.

  • Lett új hatos Takács Viktória személyében,
  • újdonsült HV, Eszlári Beáta, aki 9 hónap alatt épített komoly csapatot,
  • kitűzős HV Molnárné Gyöngyösi Ibolya, aki 27 év egészségügyi múltat hagyott maga mögött, pusztán azért, mert átlátta, itt sokkal nagyobb elismerésben, és bőségben élhet, rövid idő alatt!

Molnárné Gyöngyösi Ibolya kitűzős HV

70 ezer felett

Kis pityergéssel, meghatódottsággal fűszerezve, természetesen itt is hallhattunk sztorikat, és magvas, gondolatébresztő mondatokat! A vezetői elismeréseket Szabó Anita Viktória Ezüst Hálózatvezető adta át, aki csapatával átlépte a havi 70 ezer pontos határt! Szívből gratulálunk hozzá!

Szabó Anita Viktória köszöntötte az új szintes vezetőket

Mészáros István természetgyógyász immunrendszerünk védelméről beszélt

Először magad tedd rendbe!

Szakembereink is elkápráztattak tudásukkal, és elmondták: ahhoz hogy hitelessé váljunk, először mindig magunk „kibillenéseit” kell helyretenni. Az ebből következő élményekkel, példákkal tudunk igazán segíteni másoknak is, kihasználva a gyógyítók hathatós segítségét. Elsőként saját tapasztalatain keresztül hallhattuk Balogh Beáta egészségügyben is tevékenykedő természetgyógyászt, aki saját bevallása szerint is sokat változott, mind egészségben, és szemléletben. Ezután a csapat egyik nagy segítője, Mészáros István természetgyógyász beszélt arról, hogy mi magunk kell a legfontosabbak legyünk, és hogy milyen fontos a prevenció, az odafigyelés. Ő is saját kedvenceit mutatta be, nagy részletességgel.

Balogh Beáta természetgyógyász saját tapasztalatairól beszélt

A Szilágyi-kupa októberi győztese a nap háziasszonya, Jaskuné Takács Anita

Kupagyőztesek

Szakembereink után következett a két kupaátadás.

  • Ezúttal a Szilágyi-Kupa Jaskuné Takács Anitához került, nem kis meglepődést okozva nála, de mint bevallotta, titkon már vágyott rá. „Kérj és megadatik!” Szívből gratulálunk hozzá!
  • Egy rutinos hálózatvezető páros Jászberényből, Bárdos Ágnes és Balog József vihette haza a Sinka-kupát, akik ismét sokat fejlődtek, megmutatva, a „régi harcosok” is képesek megújulni, fejlődni, újabb példákat mutatni. Gratulálunk Ágiéknak!

A Sinka-Kupa októberi győztese Bárdos Ági és Balogh Józsi Arany Hálózatvezetők

Hála a mestereknek

A nap lezárásaként ágvezető párosunk, Sinka Tímea és Gyula tanított bennünket, 24 év távlatából, ötletekkel, hasznos tanácsokkal ellátva bennünket. Mindig képesek új sztorikat hozni, ez az igazi példamutatás! Hálásak vagyunk a mestereinknek! Már alig várjuk a közeledő kétnapos tréninget is! Mindent egybevetve, mindenki elégedetten, felvértezve, teli ötletekkel, megerősítésekkel, és bizonyításvággyal távozott. Személy szerint köszönöm, hogy ennek a csodának részese lehetek! Hajrá Sinka-Siker TEAM!

Sinka Gyula ágvezető arról beszélt, hogyan váljunk szabaddá

Sinka Tímea ágvezető tartotta szuper záróelőadást

Varró Katalin HV köszönti új hálózatvezetőjét, Eszlári Beátát

 

Ezeket olvastad már?