Kezdőoldal Ágak Születésnapos Biocomos – télen-nyáron motoron, 75 évesen is!

Születésnapos Biocomos – télen-nyáron motoron, 75 évesen is!

 Nagy kedvenc a motor, amihez megvan az erő és a kedv is. Mint látható, télen is...


Nagy kedvenc a motor, amihez megvan az erő és a kedv is. Mint látható, télen is…

– Le a kalappal anyukám előtt: sok korabeli kisnyugdíjast meghazudtolva, fürgén, egészségesen, sőt még minket, fiatalokat is átugorva, vidáman éli életét, nem akadály neki semmi sem! – így kezdi születésnapi köszöntőjét a Kosiba-ág „régi motorosa”, Urbán Andrea, Mórról. A Biocom HV ezúttal nem saját életével, hanem az édesanyjáéval mutat példát, akinek viszont ő mutatott utat az étrend-kiegészítők világában. Nem állítjuk, hogy csak ezért ilyen aktív és fitt, de tény, jelentős termékfogyasztó Éva néni, aki megmutatja, hogy 75 évesen is lehet teljes értékű életet élni! Pláne, ha bevette a napi adag „kötelező” Q-Vitalt… A móri hálózatvezető ezzel szeretne kedveskedni édesanyjának születésnapján, s motiválni mindenkit, hogy bizony, mindig érdemes tudatosan figyelni az egészségünkre. Mert tudjuk, például a Coenzime q10 kapcsán is (mai nevén: Q-Vital), hogy minél előbb eszed, annál tovább eszed…

75 évesen is egészségesen, fitten

75 évesen is egészségesen, fitten

Nem adom fel – eladom…

Édesanyám abban a korban nőtt fel, mikor mindenki csak magára számíthatott, hiszen könnyen kiszámolható: a II. Világháború idején született, február 2-án. Talán tőle örököltem a „nem adom fel” tulajdonságot! 15 éve ő is tagja a hálózatunknak. Van egy kis csoportja is. Igaz, pont ők voltak elzárkózva a legjobban tőle, mikor annak idején hazahoztam a lehetőséget Kosiba József személyében! Aztán szép lassan a „nem adom fel”-ből „eladom” lett. Mármint a termékekből.

 

Mirtillt a forgókra!

Ami neki használ, azonnal ajánlja is tovább az ismerőseinek, nagyon jó eladó típus. Szeret segíteni az embereknek, sok barátja van, szeretik nagyon! Például megtapasztalta a Mirtill krém csodálatos hatását. Úgy érezte, ha a forgójára keni, szinte azonnal jön a frissítő hatás, sokkal könnyebbek érezte magát. Na, azóta, tömegesen viszi (adja…) az ismerősöknek.

Elöl virág, s a csomagtartóban, hátul, vajon éppen mennyi Biocom termék lapul...? :)

Elöl virág, s a csomagtartóban, hátul, vajon éppen mennyi Biocom termék lapul…? 🙂

Aktív élet

Amióta az eszemet tudom, autót vezet, motorozik. Ugyan háromszor nagyobb nála, de nem jelent akadályt a tél sem neki! J Annak idején apukámmal járt vadászni és méhészkedtek is hosszú évekig. Sajnos, apum 3 éve felköltözött az angyalokhoz 50 év házasság után, de anyum ezután sem adta fel. Nem csüggedt. Jön velem a nagyobb rendezvényekre töltődni, tanulni. Személyiségfejlesztő könyveket olvas, nyugdíjas klubba jár, velük is kirándul, énekel, kertészkedik.

Egy nyári száguldás előtt...

Egy nyári száguldás előtt…

Q10-bajnok

Persze mondhatjuk, jók a gének, igen. De azért itt többről van szó! Mióta ismerjük a Q10-et, apukámmal együtt egy napot sem hagytak ki a szedéséből 12-15 év alatt. Mostanában természetesen a Q-Vital a nyerő nála.

 

Nagy fogyasztó

Mindig jön, ha probléma van, s kérdez, mire mit szedjen? Aztán, mire észreveszem, már rendelt is egy nagy csomagot, gyűjti nekünk a pontot… J Mert elfogadja, és tovább is ajánlja. S hogy mit? Mindent, amit fogyaszt, abból pedig van bőven. Nagy kedvence a fentebbieken túl az Olajfalevél-kivonat, de a C-vitamin minden formája is (porban, tablettában). A lábgörcseire (azaz, azok elkerülésére) a Calcium/Magnesium kombóra esküszik, ami azért meg van tolva D-vitaminnal is. Azt pedig a K2-vel együttes verziójában is rendeli. De nem idegenkedik a Stress Formulától sem, ha valami probléma adódik, s csak mellesleg teszem hozzá, hogy lúgos (s persze, alapvetően tisztított!) vizet iszik…

 

Tátott szájal lesek sokszor utána – mikor például a motorján elviharzik. Le a kalappal előtte..!

 

Büszke édesanyjára a Kosiba-ág móri HV-ja, Urbán Andi

Büszke édesanyjára a Kosiba-ág móri HV-ja, Urbán Andi

Ezeket olvastad már?