Kezdőoldal Ágak A Biocommal kezdte újra az életét a Kosiba-ág erdélyi hálózatvezetője, Kis Edith

A Biocommal kezdte újra az életét a Kosiba-ág erdélyi hálózatvezetője, Kis Edith

Kis Edith (jobbról a második) az őszi, budapesti nagyrendezvényen Szabó Sigfriddel és felső vonalával, Zsigmond Júliával (balról) és Kosiba Ilivel (jobbról)

Kis Edith (jobbról a második) az őszi, budapesti nagyrendezvényen Szabó Sigfriddel és felső vonalával, Zsigmond Júliával (balról) és Kosiba Ilivel (jobbról)

Kis Edith élete fél évvel ezelőtt még romokban hevert, pedig a Kosiba-ág Erdélyben, Dézsfalván lakó hálózatvezetője még csak 36 éves. Az állítás nem túlzás, hiszen 2015 áprilisában súlyos problémát diagnosztizáltak nála. Most pedig ragyogva mosolyog elismert HV-ként… S hogy mi történt a két időpont között? Elmeséli az alábbiakban.

Zsigmond Júlia és a Noni
Testi és lelki problémáimra a megoldást egy fél éve találtam meg, amikor Molnár Mária tanárnő meghívására elmentem egy Biocomos bemutatóra, amit Zsigmond Júlia tartott. Meséltem a betegségemről, a speciális terápiák mellékhatásai okozta alvászavarról, székrekedésről, szorongásaimról és az életkedvem hiányáról. Ő a Nonit, a Turmericet, a tisztított vizet, illetve a prana nadi energetikai kezeléseket ajánlotta. Megfogadtam a tanácsokat, és elsőként a Nonit vásároltam meg, illetve a Grapefruitmag-cseppet a gyerekeknek. Már két hét után éreztem a Noni csodálatos hatásait… legálábbis a pozitív változásokat én részben ennek tulajdonítom.

A Zsigmond-Kis csapat kulcsemberei

A Zsigmond-Kis csapat kulcsemberei

Próbáltam magamon segíteni
Közben egy ultrahang vizsgálat újabb rossz híreket jelentett egy két évvel azelőtti gond súlyosbodásával, s további kivizsgálásokat javasoltak. Én azonban már új útra léptem: az életmódváltásom részeként inkább elkezdtem szedni még a Turmericet is, illetve alkalmazni a prana nadi gyógyító technikákat. Nemrég megismételtem ugyanazt a vizsgálatot, és sokak nagy meglepetésére a korábbi  probléma jól érzékelhetően eltűnőben volt…

Szép küldetésem van
Emellett még nagyon sok minden történt velem az “új” életemben, és rengeteg mindent kaptam a Biocomtól. Elsősorban egy pozitív jövőképet. Tanulom és gyakorlom az egészsegmegőrzést, a környezetvédelmet, a tudatos életmódot. Számomra egy szép küldetés továbbadni a megszerzett tudást, és segíteni másoknak is egy egészségesebb, jobb, harmonikusabb életet élni.

Kis Edith csapata körében

Kis Edith csapata körében

Betegnyugdíj helyett jutalék…
Itt tanultam meg, hogy merjek álmodni, legyenek céljaim, bízzak magamban. A csatlakozásomat követő második hónapban elértem az ötös karrierszintet, a jutalékomból (ami nagyobb lett, mint a betegnyugdíjam…) megvettem a víztisztítót, ami egy hatalmas kincs számomra és a családom számára!

Edith és a támogató, segítő családja

Edith és a támogató, segítő családja

Sokaknak vagyok hálás
Nagyon hálás vagyok az Istennek, hogy az utamba küldte Zsigmond Júliát, a hálózatvezetőmet, aki egy csodálatos ember és vezető. Szívből köszönöm a lelkes csoportom kitartó munkáját, a szponzoromnak, Molnár Mária Magdolnának, a felső vezetőimnek, Kosiba Ilinek és Istvánnak az önzetlen segítséget. Köszönöm a férjemnek és a gyerekeimnek a támogatást.

Edith a hálózatvezetőjével és csapatával egy romániai képzésen

Edith a hálózatvezetőjével és csapatával egy romániai képzésen


Meggyújtottam a gyertyát…

Köszönöm az Istennek, hogy a Biocommal egy lehetőséget adott, hogy újrakezdhessem az életemet. “Jobb meggyújtani egy gyertyát, mint szidni a sötétséget.” (Gandhi)

Kosiba Ili: Kis Edith egy igazi kulcsember!
(Az alábbiakban a magyarországi felső vonal egyik fontos segítője, Kosiba Ili gondolatai következnek Editről.)

Kis Edith a férjével – az Ő támogatásával – építi az üzletét. Edith a Júlia-csoport igazi lelkes, szorgos, nagyon sokat tanuló, fejlődni akaró tagja, aki igazi kulcsember. Nagy reménységünk! Nagyon boldog volt, hogy a decemberi, budapesti évzárón részt vehetett és még inkább megerősödött benne az az érzés, hogy jó helyen van közöttünk. Magával vitte azt a gondolatot, hogy:

„Minden nap gyarapodom bőségben, sikerekben, szeretetben, miközben ugyanerre inspirálom a környezetemben lévőket.”

 

 

Ezeket olvastad már?