Kezdőoldal Ágak Elindult a műhelymunka a Kosiba-ágon – példaértékű helyi képzés Budaörsön is

Elindult a műhelymunka a Kosiba-ágon – példaértékű helyi képzés Budaörsön is

Elindult a műhelymunka a Kosiba-ágon – példaértékű helyi képzés Budaörsön is

Annak érdekében, hogy egy még sikeresebb Biocom évünk legyen, szorosabb és intenzívebb munkakapcsolatra van szükség. Az új munkatársak a HV-k vezetésével céljaik eléréséhez havi egy alkalommal területi képzéseken vehetnek részt a Kosiba-ágon. Vedd kezedbe az üzleted! Ez a mottója annak a sorozatnak, mellyel Kosiba István és Kosiba Vas Ili hálózatvezetők kézbe vették saját és üzlettársaik tréningezését és megalapították a Budaörsi Biocom Műhelyet, január 19-én. Ennek szellemében kiscsoportos élő műhelymunkára alapozzák a havi rendszerességűre tervezett eseményeket. És mint az a beszámoló végén kiderül, nem ez volt az egyetlen helyszín aznap…

Kosiba Ili programindítója
Az első blokk a nap háziasszonya Kosiba Vas Ili nyitószavaival indult. A hálózatvezető bemutatta a műhely céljait, lehetőségeit, és a változásokban rejlő lehetőségeket. Majd ezzel a lendülettel már is az üzletünk alapjaihoz érkezett a gondolatmenete. Mint vázola a folyamatot: Terv, Cselekvés, Türelem a sorrend. Növekedésünk alapja a TERV és annak megvalósítása, a cselekvés.

Jellemző kép a prezentációból

A döntés, az irányválasztás joga a tiéd… (A komfortzónádat vagy a változást részesíted előnyben?)

Ez az eszköz…

Ilike zárógondolata a témakörben, ezzel a képpel megtámogatva: az élet olyan, amilyenné alakítod!


Baranyai Böbe regenoros példája
Alakítsd! A Reg-Enor a BIOCOM piacvezető készítménye. Kinek és hogyan ajánljuk „üzletileg”? Baranyai Böbe Ezüst HV saját regenoros életútján mutatta be, hogyan csinálta, csinálja napjainkban is az üzletét. A munkamódszerek közül kiemelte, hogyan dolgozzunk online/offline „üzemmódban”. Felhívta a figyelmet az alapszabályok betartására.

Baranyai Böbe Ezüst HV is hiteles példa a Biocomban

Kosiba István HV köszönetét fejezi ki a csapat nevében az előadónak

Trendek a marketingben, avagy „trendi Biocom”
Az üzleti világban egyre nagyobb gyakorlati szerepet tölt be a trend. TREND: Változás jellemző iránya; jelleg, irányultság, amerre egy változás vagy fejlődés hosszú távon tart. (Wikiszótár) Kosiba Vas Ilike a TRENDEKRŐL tartotta második előadását csapatának.


Kosiba József Ezüst Hálózatigazgató (jobbról) vigyázó tekintete kísérete a tréninget

Fókuszban a termékek
Interaktív rész is volt: a saját terméktapasztalat átadása hatékony, és egyben termékbemutató is kísérte.


Regenoros jövőkép
A nap záróprogramja: MEGLEPETÉS. Látható volt a Reg-Enor kisfilm és prezentáció, valamint erre alapozva a gyakorlati lehetősége. Kosiba József ágvezető vázolta a lehetőségek nagyságát, ami rajtunk múlik, hogy mekkora szeletet veszünk ki a Biocom Üzleti Lehetőségek Tortájából. Baráti és közvetlen jó hangulatban telt az első műhelymunka.

A részleteket Kosiba József Ezüst Hálózatigazgatótól tudhatták meg

Nógrádban is, párhuzamosan
S mindeközben egy másik helyszínen a Nógrád megyei Palotáson egy másik HV csoportban, Dobrocsi Edit HV és Adorján Zsuzsa HV is helyi képzést tartott a csapatuk aktív magjának. Hasonló tematikával, családias, közvetlen, s mindeközben előremutató, fejlődést és lelkesedést hozó hangulatban.


Sok sikert és nagy fejlődést kívánunk a teljes csapatnak 2019-ben is!

Ezeket olvastad már?