Kezdőoldal Ágak Gyorsítás a Kosiba-ágon, pörgős hónapon vannak túl

Gyorsítás a Kosiba-ágon, pörgős hónapon vannak túl

Fantasztikus júniusi HV képzés, pörgős 25 éves jubileumi, ökonetes buli és júliusi okosmarketing – ezen alkalmak miatt (is) volt pörgős az elmúlt néhány hét a Kosiba-ágon. A csapat krónikása, Palóczné Adorján Zsuzsanna július 14-én írta az összefoglalót, nem véletlenül, hiszen azt tízmilliószorosan teremtő napnak tartották, ami csak erősítette, hogy pozitív szemlélettel írjon az érzéseiről és jelenükről. Következzék tehát a HV szemszögéből az elmúlt hónap, sok fényképpel kísérve.

HV képzés
Kezdtük a csapattal a HV képzéssel, amiért óriási hála, hiszen a cég jóvoltából vezetőtársaimmal ingyen vehettünk részt rajta! Természetesen ez nem lazulásról szólt, mert a két nap során a tanulásé volt a főszerep, de azért volt lehetőség kis kikapcsolódásra is. Csapatépítő beszélgetések, rengeteg nevetés, jó hangulat kísérte végig a tartalmas napokat.

Szemléletváltás
Ez a képzés – úgy érzem – teljesen megváltoztatta a szemléletemet és úgy gondolom, vezetőtársaimét is! Ez főleg a meghívott előadóinknak volt köszönhető, a Tóth-Wolford párosnakLalinak és Erikának, akik a Gyémánt Hálózatigazgató szintet elérve sokaknak mutattak példát.

Meghívott vendégek a pódiumon
Ami még szívemhez szólt és hatalmas példát láttam benne: mit is jelent az alázatos tanulás és elismerés mások felé? Ez pedig nem mástól, mint a mi nagy ágvezetőinktől, Kosiba József Arany Hálózatigazgatótól és drága párjától, szeretett Hajnikánktól jött át. Hogy is értem? Mindig is felnéztem rájuk, hiszen kezdettől fogva sokat segítettek nekem és a csapatomnak jó tanácsokkal, tanítással. 20 év alatt rengeteg tudásra tapasztalásra tettek szert, amit folyamatosan tanítanak a számunkra. Ők a hagyományos rendszer profijai számomra, most pedig a csapat fejlődését szem előtt tartva meghívták a fiatalos és lendületes Tóth-Wolford vezető párost – akik 5 év alatt „kimaxolták” a marketing tervet –, megkérve őket, avassanak bele minket, hogy tudtak ilyen gyorsan fejlődni.

Pezsgést indító „monspiráció”
Várakozással telve készültem erre a képzésre és meg kell mondjam, sokat kaptam Lalitól és Erikától! Olyan anyagot adtak le nekünk, hogy folyamatosan a jegyzeteimet olvasgatom, hihetetlen lendület volt bennük. Hatalmas „monspirációt” adtak (ahogy ők nevezik) és örülök, hogy volt lehetőségem kicsit közelebbről is megismerkedni velük! Általuk egy sokkal aktívabb munka indult el nálam is és a csapatunknál is, pezseg, sistereg a levegő, folynak a műhelymunkák, ha lehet így megfogalmazni. Újratervezések! Most nagyon együtt volt az egész csapatunk, tényleg úgy érzem, hogy együtt gondolkodtunk, elmondhatatlanul jó volt és tartalmas ez a képzés!

25 éves az Ökonet
Június 26-a, szombat, a Biocom magyarországi partnercége, az Ökonet-Európa Kft. utólagos „születésnapja”, életem egyik ritka rezgésszint-emelője volt! Szinte az utolsó pillanatban derült ki, hogy ott lehetek, amiért örökké hálás leszek. A létszám korlátozott volt, de mégis rengetegen voltunk ott. Hát, nehezen leírható az az érzés, ami akkor, ott bennem volt… Szuper, hogy tudtam, én is ide tartozom, az elismerések, a jubileumot ünneplő nagyvezetők nagyon inspirálóak voltak! Jó volt látni és hallani, amiket pár percben át tudtak adni: hogyan indultak, mit értek el. Töretlen hitükkel és mindennapi folyamatos munkájukkal sokkal elérhetőbbé tették az én céljaimat is… Egy hatalmas egységnek éreztem az embereket, magas rezgéssel. Együtt ünnepeltünk, jó volt a közös záróbuli is! Pozitív, boldog emberek mindenütt – kinek ne adott volna egy hatalmas lendületet, energiát? Köszönet a cégnek, hogy meghívott sztárelőadókkal emelték még a hangulatot Kocsis Tibor (énekes) és Orosz György (humorista) személyében. Az este fénypontja egy csodálatos tűzijáték volt. Szerencsésnek érzem magam, hogy ott lehettem és együtt ünnepelhettem a sok pozitív emberrel! Köszönet érte!

Lendületes július
A hónap elején, Visegrádon tartott Okosmarketing képzés – ami Bánfi Zolinak köszönhetően pár éve indult – eddig legnagyobb részben online kereteken belül zajlott. Most, kihasználva az élő találkozók lehetőségét, mindkét verzióban részt lehetett venni a kétnapos tréningjén. Mindig az aktuális, friss stratégiák használatát tanítja, adja át számunkra, ami, valljuk be őszintén, nagy segítség, hiszen mindig vannak fejlődési lehetőségek, amiket nem tudnánk követni sem, nemhogy jól használni!

Gyorstalpaló az online munkamódszerekről
Mit adhat? Az új tagjainknak egy gyorstalpaló tréninget az online munkamódszerekről. Arról, hogy a hagyományos hálózatépítést hogyan tudjuk online módszerekkel felturbózni és egyre több embernek a kimagasló lehetőségeket megmutatni. Ezen a két napon a HV képzéseken hallott stratégiákat dolgoztuk ki online rendszerre alkalmazva, hiszen ez a jövő! Mára már egyre több cég tér át online működésre, nekünk is fejlődni szükséges, tanulni, hogy helyt tudjunk állni és tudjunk segíteni az egyre bővülő csapatunknak, az új munkatársaknak. Tanulj, hogy taníthass – és ezzel megint csak tanulunk!

Életszerű instrukciók
Természetesen az élő tréning nagy előnye, hogy volt lehetőségünk személyes kontaktra, beszélgetésekre, bulizásra, ismerkedésre. Volt lehetőségünk egy vizuális játékra a másolódásról és a tiszta kommunikáció hiányosságairól, ami nagyon mulatságos volt. Hihetetlen, mennyit tanulhatunk egymástól is! Köszönjük, Zoli, hogy ezt lehetővé tetted! Ebben segítségképp két nagyvezető is támogatta, Kosiba Hajnalka és Tóth Zsizsi ágvezetők személyében. Sok, életszerű instrukcióval láttak el minket, hálás köszönet érte!

Meglepetés vendégek a vacsorán
Szokásos hétfő esti, lovagi vacsoránkon meglepetésvendégek emelték az est színvonalát a reneszánsz étteremben, Lőrincz János és kedves felesége, Marika személyében. Nagyon jó volt látni őket és beszélgetni velük. Mint mindig, lehengerelt bennünket, amit elértek, letettek az asztalra. Bőségben élnek, és mégis, hihetetlen szerény emberek, akiktől mindig csak jó példát láthatunk! Építő segítséget kapunk tőlük, s ők tényleg felemelnek mindenkit, aki tesz a céljaiért.

Fantasztikus emberek
Első, kellemes élményem volt velük kapcsolatban a gazdag emberekről alkotott képem változása. Bő 4 éve ismerhettem meg őket egy Startképzésen, az Aquincum Hotelben tartott rendszeres tréningek egyikén, ami számomra az első volt. Már akkor megfogott János közvetlen, közérthető stílusa, lehengerlő előadása! Azóta sokkal jobban meg tudtam ismerni őket és ez az érzés mindig csak erősödik bennem, hihetetlen jó emberek! Hálás vagyok az életnek, hogy megismerhettem őket és sok más hasonló embert itt, a Biocom által. A vacsorát egy kis énekkarral zártuk a vendéglő s a pincérek nagy örömére… Szuper volt az este, még a szállásra visszatérve is mentek a beszélgetések, ötletelések, tervek lent a hallban…

HV kitűző
S ami személyesen még kiemelkedő élmény volt számomra, az nem más, mint hogy végre feltűzhettem a kitűzőt vezető munkatársamnak, Magyar Ilonának! Leírhatatlan jó érzés volt, nagyon remegett a kezem, annyira izgultam… Kívánom mindenkinek, hogy ezt élje át, én is bízom benne, hogy ezt egyre többször meg fogom tenni a jövőben. Mindenkinek hasonló gyakorlást kívánok sok szeretettel!

Jövőkép
Bízom benne, hogy ez a kis összefoglaló valamennyit átadott abból az életérzésből, jövőképből, amit itt kaphatnak az emberek. Mindenkinek van rá lehetősége, csak tenni kell érte és adni magatoknak esélyt erre. Mindent meg lehet tanulni, ezt látom napi szinten! Kis faluban élek, nem ezt tanultam, teljesen más szemléletben éltem eddig és egy eredmény, majd egy kis bátorság indított el az új lehetőségek felé. Azóta rengeteget változtam és még fogok is, az biztos. Nem érdekel, ki mit gondol, csak az a fontos, hogy tudom, jó helyen vagyok, jót teszek azokkal, akik erre nyitnak. Minden nap jobbá válni az eddigi önmagamnál – ez a cél! Tenni mindig, minden nap, tanulni, hogy egy jobb jövő várjon rám és a családomra, barátaimra, egyre bővülő csapattársaimra. Hajrá mindenkinek!

 

Ezeket olvastad már?