Kezdőoldal Ágak Információk és elismerések, élményekkel fűszerezve: az üzletről és az életvitelről szólt a Lőrincz- és Kosiba-ág augusztusi Startja

Információk és elismerések, élményekkel fűszerezve: az üzletről és az életvitelről szólt a Lőrincz- és Kosiba-ág augusztusi Startja


Augusztus 3-án, egy perzselő nyári napon is szép számmal gyűltek össze a Lőrincz- és Kosiba-ág tagjai megszokott helyükön, az Aquincum Hotelben, annak ellenére, hogy ez a nyaralások, utazások, kirándulások időszaka. Mindenki várta a találkozást, hogy megosszák egymással az elmúlt időszak történeteit, élményeit, s azt, hogy újra pozitív energiával töltődjenek fel, valamint lelkesedéssel, újabb tudással térjenek majd haza.
A résztvevők minden vágya teljesülhetett, hiszen amint az a Kosiba-ág tagjának, Tálas Alíznak a képriportjából kiderül (köszönet érte!), egy remek hangulatú, az információ átadásának és a sikereknek is teret adó, igazi Üzlet- és Életvitel-fejlesztő napot éltek meg közösen.


Munkatársak érkezése, köszöntése. Rengeteg ilyen kép készülhetett volna, ez csak az egyik a sok, egymásnak örülő csoportocskából…


Nagy örömmel töltött el, hogy a nyár utolsó hónapján is nagyon sok új érdeklődővel érkeztek a munkatársak!


Két, erdélyi származású hölgy is volt közöttük, akik elkezdték használni a Biocom termékeit és megosztották velünk pozitív tapasztalataikat


Az előadásokat mindenki nagy érdeklődéssel, kíváncsian követte végig, a rendezvény végezetével pedig az újonnan érkezettek beszámoltak komoly terveikről, ötleteikről, s arról, amit ez a nap adott nekik.


A nap meghívott vendégelőadója: dr. László Mária volt, aki belgyógyász, reumatológus, onkológus, természetgyógyász, kutatóorvos, candida szakértő egyben. A Biocom TOP termékeiről, azok alkalmazásáról, hatásosságáról tartott nekünk szakelőadást.


A szünetben Bíró Gyurinál mindig beszerezhetjük a segítő eszközöket, amikből sokat tanulhatunk.

Kosiba József bemutatta nekünk a Biocom üzletet segítő eszközök alkalmazását, felépítését. Ezüst Hálózatigazgatónk egyben a nap koordinátora is volt.


Kosiba Hajni Ezüst HV választ adott nekünk arra, hogyan lehet sorsfordító a Biocom az életünkben?

A szünetben nemcsak egy kávétól frissülhettünk fel, hanem társas életet is élhettünk…


A Biocom „Győztesek Hajója” verseny feltételeit öten teljesítették a Kosiba-ágból, közülük három győztes osztotta meg velünk tapasztalatát. Elmesélték, hogyan érték el ezeket a kiemelkedő eredményeket, amikkel a harmadik hónapra még az „előírt” 3000 pontot is túlszárnyalták.


Fiataloké a jövő – Balog Enikő, Losonczi Bogi, Kosiba Zsombi és Simon Viktória avatott be sikereik titkába. Felfedték a leplet, mi motiválja őket a Biocom üzletben.


Adorján Zsuzsi megosztotta velünk a „fogorvos és a Biocom fogkrém” tanulságos, motiváló történetét.


A „Hónap Legeredményesebb Hálózatvezetője” Kupát Adorján Zsuzsi kapta meg júliusi teljesítménye alapján. Gratulálunk!


A rendezvény végén az elismerésekről sem feledkeztek meg. Voltak új 2-esek, 3-asok, 4-esek, 5-ösök, 6-osok, és… Kosiba Zsombi elérte a 7-es szintet, azaz hálózatvezető lett! Gratulálunk! (Képünkön ágvezető szülei ölelésében az ifjú, így elmondhatjuk: nem esett messze az alma a fájától…)

 

Ezeket olvastad már?