Kezdőoldal Ágak Kétórás, szuper szombat délelőtt, avagy a fiatalok vették kezükbe a karmesteri pálcát a Kosiba-ág online Startján

Kétórás, szuper szombat délelőtt, avagy a fiatalok vették kezükbe a karmesteri pálcát a Kosiba-ág online Startján


A Kosiba-ág csoporttagok korábban már tapasztalhatták, hogy
Nyékiné Kristály Regina HV nem kapkodja el a beszámoló elkészítését. Szereti, ha az érzés, amit egy-egy tréning, képzés vagy Start kelt benne, átjárja minden porcikáját, mintegy „beleül a gondolataiba”. S ha még két nap múlva is motoszkál benne, akkor úgy gondolja, foglalkozni kell vele – így született a július 10-i Startról szóló írás…

Van mit tanulni a fiataloktól
Szombat óta motoszkál bennem a késztetés… Tudjátok, mi volt szombaton délelőtt?

Egy fantasztikus, fergeteges, fiatalos, energikus Startképzés a Kosiba-ágon! Ha valaki még nem látta, akkor nem is értheti, miért mondom ezt. Kosiba Zsombor és Simon Viktória ifjú HV-k egy olyan szuper, kétórás Startot raktak össze, hogy leesett az állam! Nem szégyellem bevallani, hogy van mit tanulnom tőlük.

Volt minden ebben a két órában:

  • Gara Márti természetgyógyász előadása az allergiáról.
  • Terméktapasztalatok fogyasztók és munkatársak részvételével.
  • Nosztalgia gyermekkorok emlékeiből…
  • Hogy éli meg egy gyermek, ha a szülei Biocomosok?

Példaértékű
Példaértékű a munkájuk! Ők a mai fiatalok szemével mutatták meg, hogy mit jelent Nekik a Biocom érzés! Tervezik a jövőt. Gyermekek, ifjak, szülők és szépkorúak! Múlt, jelen, jövő kéz a kézben – van ennél csodálatosabb?

Gyere Te is!
Bevallom, könnyeket csaltak a szemembe és boldog vagyok, hogy ilyen fiataloktól tanulhatok, mert ők még csak most kezdik, de látják a célt. Mi itt topogunk, lapulunk, szunnyadunk – ki-ki döntse el… De egy biztos, ha most nem állunk fel és lépünk velük, akkor végérvényesen lemaradunk. Na, én biztos, hogy megyek velük! Ne maradj le, gyere Te is!

 

Ezeket olvastad már?