Kezdőoldal Ágak Rengeteg előnye van a Biocom Életmód Programnak – egy budapesti est keretében mutatták be ezeket a Csordás-ágon

Rengeteg előnye van a Biocom Életmód Programnak – egy budapesti est keretében mutatták be ezeket a Csordás-ágon

A főszereplők. Csiba Annamária HV és Arnold Tímea az Est végén

Még október elején, a pandémiás szigorításokat megelőzően rendezték Budapesten azt az Életmód Estet, melynek a Jókonyha Étterem kellemes, klímával ellátott, teljesen elszeparált, szuper különterme adott helyet. A Csordás Anikó Arany HV által vezetett Csordás-ágon belül Csiba Annamária hálózatvezető 3. szintű munkatársa, Arnold Tímea szervezőként nagy lelkesedéssel, örömmel invitálta ismerőseit az eseményre, melyet keretbe is foglalt. Még az írásos beszámolón is átsüt, mennyi előnye van a Biocom Életmód Programnak, amit csak megkoronázott a rendezvény hangulata – utóbbiról a fotók árulkodnak.

Arnold Tímea megszervezte és meg is nyitotta a rendezvényt


Mínusz 12 kiló, plusz energia

Timi köszöntötte a jelenlévőket, ezt követően rövid bemutatkozásában elmondta, hogy egészsége helyreállítása céljából indult el a Biocomos világba. Szponzorával, Annamarival már nagyon régóta jó a kapcsolatuk, korábban egy helyen is dolgoztak. A 10 napos béltisztító programmal indult a pályafutása, majd a teljes életmódváltással járó Reg-Enor kúrát kezdte el, melynek eredménye 4 hónap után az lett, hogy egyéb egészségi előnyök mellett sokkal energikusabb lett, nem mellesleg pedig 12 kilótól meg is szabadult.

A Biocom csodáinak egy része…

Elsőként önállóan
Ezt követően köszöntötte, majd átadta a szót Csiba Annamária Hálózatvezetőnek, aki mint kiderült, az első önálló Életmód Programját tartotta meg. Rövid bemutatkozását követően egy kis személyes megjegyzést is tett, mivel a teremben ült egy olyan személy, Timi férje, aki annak idején őt oktatta egy másik szakmában – ezt nagy megtiszteltetésnek érezte, hisz most fordított a helyzet.

Méltó helyszín az esthez

Terméktapasztalatból indult az üzlet
Első lépésként bemutatta, hogy a Biocom Életmód Program hogyan és milyen változásokat hozhat olyan emberek életébe, akik nyitottak az új megismerése felé. Elmondta, hogy számára első körben csak egy termék volt, ami a szeme előtt lebegett, mivel le akart fogyni és ez a termék (egyben teljes életmódváltással járó kúra) a Reg-Enor volt. Nem volt nyitott az üzlet felé, sőt… Aztán amikor elkezdett fogyni és jöttek a megkeresések, akkor Csordás Anikó Arany Hálózatvezető segítségével elindult az üzleti úton is.

Hoffer Krisztina (5. szintű munkatárs) terméktapasztalatok mondott

Az év vásárlása a víztisztító
Kiemelte a tiszta víz fontosságát, azt, hogy egy prémium kategóriás víztisztító berendezés – ami fordított ozmózis elvén működik – a mi webshopunkban egy középkategóriás mobiltelefon árának felel meg. Annamari kiemelte, hogy a tavalyi év legjobb befektetése a RO102-A víztisztító berendezés beszerzése volt számukra. Nagyon fontos volt, hogy kislányának és persze saját maguknak is tökéletes minőségű, tiszta vizet adjon.

Csiba Annamária mutatta be az életmódprogramot


Olcsóbban, vegyszermentesen, környezettudatosan

Lépegetett szintről-szintre a szép színes életmód programos keréken, mindeközben a jelenlevők csendben, figyelmesen hallgatták, hogy mennyire fontos a vegyszermentes, környezettudatos háztartás, hogyan lehet egyre olcsóbb a vásárlásuk, miért fontos a család minden tagjának az egészsége, ahol Annamari édesanyja példáját emelte ki a Digest Complex termékkel összekötve. „Fontos, hogy nem vagyunk orvosok!” – hangzott el a mondat, és már kézben is volt egy háttérkiadvány, ami segítség jelent a tapasztalt orvos- és természetgyógyász hátterünk mellett.

Terméktapasztalat a szervezőtől


Egy boltból mindent – kényelmesen, egyszerűen

Az, hogy „Egy boltba járunk vásárolni” szintén felkeltette az ott ülők figyelmét. Annamari egyszerűen elmagyarázta, hogy ennek mi is a lényege. Elmondta, hogy szépen lassan lecserélődött a háztartásában szinte minden, mivel boltot és patikát cserélt. A két webshopban saját maga meg tud vásárolni szinte mindent – a közel 170 termék közül – kedvezményes, szintes áron, amit a futárszolgálat házhoz szállít.

Otthonról is működtethető
Beszélt a képzések fontosságáról, arról, hogy azt a célját elérte az új jövedelemforrás beiktatásával, hogy miután a kislánya szeptemberben megkezdte az ovit, neki nem kellett munka után futkosni. Nem kell eljárnia „állásba”, hanem otthonról tud dolgozni, vagyis főállású Biocomos lett, a saját vállalkozását építi.

A cég leveszi a hagyományos terheket a vállunkról
Bemutatta a céget. Elmondta, hogy magyar tulajdonban van, 24 éves múlttal rendelkező, stabil alapokon nyugvó, folyamatosan új termékekkel, fejlesztésekkel előálló CÉG, hatalmas raktárral. Itt kiemelte azt is, hogy nekünk nem kell otthon raktárt felhalmozni, nem kell eladnunk, hanem saját magunknak kell a termékeket használni, saját magunknak vásárolunk, és azt ajánljuk tovább.

Kisfilm, jó tapasztalatok
A résztvevők megnézték a Reg-Enorról Szabó Sigfrid előadását videón keresztül, majd ezt követően a teremben ülők közül többen elmondták tapasztalataikat a termékekkel kapcsolatban.

Aktivitás a végén
Az est zárásaként egy nagyszerű hangulatú beszélgetés kerekedett, miután Timi, mint házigazda megköszönte Annamarinak az est nagyszerű levezetését egy gyönyörű orchideával és kis meglepetéssel. Többen megnézték a termékeket, kérdéseket tettek fel és persze olyan is volt, aki már a helyszínen szeretett volna vásárolni.

Ezeket olvastad már?