Kezdőoldal Ágak 4000 kilométert tettek bele Tóth Laliék egy hónap alatt a céges autóba

4000 kilométert tettek bele Tóth Laliék egy hónap alatt a céges autóba

A Kongresszusi Központ előtt Tóth-Wolford Erika és Tóth Lajos, akik Kónya Gyuri, felsőbb ágvezetőjük gratulál, miközben épp birtokba veszik a matricás Audit

Ki ne emlékezne a márciusi nagyrendezvényre, ahol a Sinka-Gyuris-ágon dolgozó Tóth-Wolford Erika – Tóth Lajos páros átvett egy slusszkulcsot egy hónapra? És ki ne csodálta volna meg a Kongresszusi Központ előtt a Biocomosra felmatricázott Audit, amit egy hónapon keresztül hajthat az a hálózatvezető, aki az elmúlt 30 napban a legjobban teljesít? Mivel a „verseny” folyamatos, arra voltunk kíváncsiak, mik a felhasználók tapasztalatai a guruló reklámhordozóban. Tóth Laliék például nem kímélték, amiből az is kiderül, milyen a munkatempójuk. És az is, hogy miért ők kapták meg elsőként tesztelésre…

Fertőző új autós élmény
Kérdésünkre a család nevében nyilatkozó Tóth Lali (Lajosnak talán csak az anyakönyvvezető előtt szólították utoljára…) azt mondta: nekik még soha nem volt új autójuk, pazar élmény volt vezetni, meg is „fertőzte” őket rendesen.

Nagyon menő!
– Amerre jártunk látványosságnak számított, a bámuló tekintetek állandó kísérőink voltak. Szintén nagy sztár volt az autó a rendezvényeken, találkozókon, ahová ellátogattunk vele – mondta.

Helyettük beszélt
Több mint 4000 km-t tettek meg vele az egy hónap alatt. Ez mindenképpen egy jelzés arról, hogy milyen ritmusban dolgozik a gyöngyösi Arany Hálózatvezető házaspár. Lali hozzátette: akik addig ismerték őket, azok számára kimondatlanul is beigazolta az autó, hogy a Biocom üzletben bizony benne van a gyors előrejutás lehetősége. S azt már mi tesszük hozzá: ugye, érdemes elvinni egy hónapos körre…?

E képen nem a környezet számít, hanem a rajta mosolygó vezetők és az autó. Tóth-Wolford Erika mellett Törköly-Ferenczi Zita, vajdasági hálózatvezetőjük látható.

A dunaújvárosi csapattal, itt még hidegben

A Colosseumban tartott vezetőképzőn is ragyogó díszlet volt a tréningezőknek és érdeklődőknek

Ezeket olvastad már?