Kezdőoldal Ágak Ismét egy fergeteges vezetőképzés volt Hliva Ildikó-Kerekes Balázs Arany Hálózatvezetők csapatában az új helyszínen, Ráckevén

Ismét egy fergeteges vezetőképzés volt Hliva Ildikó-Kerekes Balázs Arany Hálózatvezetők csapatában az új helyszínen, Ráckevén


Nagy örömmel és várakozással indultak el Ráckevére, a kétnapos képzésre a Hliva-Kerekes csapat tagjai. A beszámolót készítő Máté Katalin és Szabó Andrea Mária már az elején leszögezték, hogy úgy érzik, valami „csoda” vár rájuk, s valami olyant kapnak majd, ami előre viszi őket, erősíti bennük az AKAROM érzést, és a komfortzónából való kimozdulást. Aztán úgy fogalmaztak, várakozáson felüli volt, amit kaptak a Hliva Ildikó és Kerekes Balázs Arany Hálózatvezetők által szervezett képzésen…

Mindent megkaphatsz itt
„Két nap, ahol mindent megkapsz a sikeredhez.” Ezzel nyitotta meg Kerekes Balázs 2019. augusztus 25-én a képzés első napját, a tőle megszokott energiával, lelkesedéssel, dinamikával, ami mindig erőt ad és lelkesít, majd ismertette a két nap programját. Sok információt kaptunk arról, hogy mit kell tennünk,  hogy jobban fejlődjön az üzletünk, hogyan programozzuk magunkat nap, mint nap. „Személyiségfejlesztést, önbizalmat  és segítséget ad az üzleted fejlődéséhez ez a két nap.” – monda Balázs.

Lélekemelő tortázás
Szívet melengető érzéssel töltött el mindenkit a születésnaposok köszöntése. A finom csokoládétortákból az ünnepelteken kívül jutott a csapat minden tagjának.

Fontos tanítások a célokról
Radányi Lászlóné Marcsi Ezüst Hálózatvezető következett a célokról. A mindig mosolygós Marcsi, és az általa felkért hálózatvezetők elmesélték, hogyan lettek a Biocom tagjai, milyen sikereket értek el eddig és mik a céljaik. Jó volt hallani, hogy mi motiválta őket, hogy tudták a Biocom rendszerét a magukévá tenni. Szinte mindenkinél voltak mélypontok, de nem adták fel, mert a céljuk erősebb volt. Marcsi megmutatta nekünk, hogy mire jó, ha az embernek vannak Céljai! Nem baj, ha vannak kudarcok, azokból is tanulunk. „A jó cél mérhető, elérhető, lépésekre lebontható, értékeinkkel megegyező és határidőhöz kötött. Merj nagyot álmodni, gondolkozz nagyban! Ha elég erős a célod, akkor sikerül.” – monda Marcsi. A teremben mindenki szorgalmasan jegyzetelt. Az akadályok nem győzhetnek le, minden akadály azért van, hogy legyőzzük!

Egy kis játék
Némedy (Málna) Gabriella kis szórakoztató játékos feladatokat hozott nekünk.

A szponzorálás alapjai
Orbán András a szponzorálásról tartott előadást. „Nem lehet túl korán kezdeni!” – indított András. Hangsúlyt kapott a szponzorálás mellett a tanítás is. Mi a szponzor szerepe, hogy jól tanítson? Legyen tisztában azzal, hogy milyen feladatot tud elvégezni a munkatársa. Négy pontban sorolta fel mindezt András: Tanulás, tanítás, feladat kiadása és kontrollálás.


Kapcsolatépítés
Hliva Ildikó Arany Hálózatvezető az üzlet lényegét fogalmazta meg. Ildikó megmutatta elindulásának kezdetét, beszélt arról, hogyan növeljük a csapat létszámát, miként építsük fel a kapcsolatokat. Felvázolta, milyen módszerrel építi sikeresen üzletét, hogy mire figyeljünk oda ismerőseink kiválasztásánál üzleti szempontból, spontán ismerkedésnél. Elmondta, mennyire fontos a lelkes, vidám „bemelegítő” beszélgetés és a kapcsolatok „felmelegítése”.

Ki a kulcsember?
Bezeczky István hálózatvezető a kulcsember tulajdonságairól beszélt. Kiből lehet kulcsember? (A teremben csend és figyelem….) Mindenkiből, aki kiveszi a részét, aki 100 %os termékhasználó és ott van minden rendezvényen. Céltudatos és kitartó, megoldásokban gondolkodik. Beszélt a rendezvények szervezésének fontosságáról, megemlítette, hogy Bezeczky Gizus hálózatvezető szervezésében az előző héten tartottak egy nagy sikerű egészség estet.

„Siker-Relax”
A nap végére elfáradtunk a sok információtól, azonban kis nyugtató relaxáláson vehettünk részt, amely arról szólt, hogyan lehetünk még sikeresebbek az üzletünkben. A gondolatoknak pozitív teremtő ereje van, aminek rendkívül fontos szerepe van a napi életünkben. Mindezt Bezeczky Gizusnak köszönhetjük.

Vacsora és konzultáció
Vacsora után wellness várt ránk, azonban itt sem csak pihentünk, lehetőségünk volt a másnapi előadókkal, Tóth Lajossal és Tóth-Woldorf Erikával konzultálni. A második napon izgatottan vártuk Tóth Lali és Tóth-Woldorf Erika Ezüst Hálózatigazgatók előadását, melynek sokatmondó, „Életeket építünk” volt a címe.

„Ha neked jó, akkor nekem is”
Tóth-Woldorf Erika elmesélte, hogy Ő is – mint oly sokan – a Reg-Enorral vágott bele az üzletbe. Ha valakinek csak egy embere is van, aki kúrázik, az már vezető, hiszen segíti a kúrájában. Ám maga a kúra csak az egyik odavezető út lehet ahhoz, hogy minél több munkatársat el tudjunk indítani üzleti vonalon. Ez a valódi cél! Az első négy hónapban ki kell használni a „bővítési alapot”, ezzel segíthetjük a munkatársakat abban, hogy pénzhez jussanak.  Ez később megtérül. „Ha Neked jó, akkor jó Nekem is.” – fogalmazta meg. Naponta többször ellenőrzik a struktúrát, ha kell, akár 6. mélységben is észreveszik, hogy ha valaki a pontokban jól teljesít, azonban az üzleti lehetőséget még nem ismeri behatóan. Beszélt az önképzés fontosságáról. Több száz CD-t, videót hallgatott végig, szinte nincs olyan kérdés – akár a munkatársak, akár az új regisztrálók köréből –, amelyre ne tudna válaszolni. Mint mondta, az embereket a pénz motiválja. Az arra érdemes embereket, akik nyitottak rá, segíteni kell abban, hogy tudja az életminőségét jobbá tenni (pénz van benne).

Az a bizonyos monspiráció…
Tóth Lajos hangsúlyozta, hogy csak a saját tapasztalatát tudja elmondani – úgy, mint a saját csapatuknak is –, csak a saját útjukról tud beszélni. A Biocom az „Életről” szóló lehetőség! A Biocom egy RENDSZER, amellyel hely(é)re állíthatjuk az ÉLETÜNKET! El kell dönteni, hogy mit akarunk! A MOTIVÁCIÓ olyan, mint egy forró zuhany. Addig hat, amíg alatta állsz, aztán elmúlik. Az INSPIRÁCIÓ az, ami hosszabban hat. Ami inspirál arra, hogy meg tudod csinálni. Úgy kell motiválni, hogy megjöjjön a kedve, hogy önmagáért tegyen. Egy új szót alkottak, a MONSPIRÁCIÓ-t. Minden hónapban megbeszélik, hogy kit segítenek. Fontos a „láncolás”, a mélységi hálózatépítés.


Az elindítás fontossága
A megfelelő elindítás a legfontosabb! Elindítás a rendszerben, az üzletben és a vezetésben. Nemcsak a szponzora, hanem a sikerek is motiválják az új embereket. Lali szavaival: „Úgy kell motiválni, hogy azt érezze, akarja, amit Te! A szakadék két oldalán álltok, hidat kell építeni. Az kell, hogy bízzon benned, és biztonságban érezze magát.”

A közösségi média előnyei
Beszélt arról, hogy megváltoztak a generációs szokások, a közösségi média nagy szerepet tölt be az életünkben. Hasznos tanácsokat adott ahhoz, hogy vezessük jól a közösségi médiában lévő csoportokat. Ezek nem reklámfelületek, az életvitelt, a lehetőséget kell bemutatni. Nem a termék vonzza az embereket, hanem az, hogy mi történik velünk. Nagyon nagy felelősségtudatot igényel, és komoly kontrollt követel. Azonban nagyon hasznos lehet a jól vezetett csoport. Állandóan bővülő, dinamikus névlistát biztosít. Minden pillanatban követhetők az emberek, akkor is, amikor nem vagyunk velük. A csoport is dolgozik helyettünk.


Az MLM jelentése – másképp
Levezette, hogy építsük a csapatunkat, hogy segítsük a munkatársakat. Fontos, hogy ezt jól megtanuljuk, és a következő generációnak átadjuk. Ők is megtanulják és (jól) adják tovább. A vezető feladata a tudás és a megértés veszteségmentes továbbadása. Az MLM-nek egy új jelentését fogalmazta meg: Minden Lehetőséget Megmutatsz! Az előadás befejeztével Erika és Lali a jelenlévők kérdéseit válaszolták meg.


Mit is adott a képzés? Erre válaszolnak a résztvevők alább.

Anikó Leyer: Tanítás, megerősítés
Hálásan köszönöm, hogy részese lehettem ennek a fantasztikus két napnak! Rengeteg tanítást, pozitív megerősítést kaptunk szuper vezetőktől és egymástól is.

Marcella Cseh: Tanulás
Köszönöm ezt a két napot, sokat tanultam tőletek!

Radányi Lászlóné Marcsi: Használható tudás
Szuper két nap volt! Rengeteget tanultunk, és a tanultakat használni is fogjuk. Hála és köszönet a szervezőknek és az előadóknak, hogy színesítették a két napot. Külön köszönöm Tóth Lali és Tóth-Wolford Erika előadását és önzetlen tanítását.

Radányi László: Fantasztikus előadások
Nagyon szuper volt, köszönjük a fantasztikus előadásokat!

Némedy (Málna) Gabriella: Hálásan köszönöm!
Nem tudom szavakba önteni és csak remélni tudom, hogy belefér minden ebben a kicsinyke, de annál többet adó két szóba, amit érzek és kaptam tőletek: HÁLÁSAN KÖSZÖNÖM!

Pusoma Ilona: 30 oldalnyi jegyzet
Nagyon jó volt veletek! Hálás vagyok, hogy halhattam Erikát és Lalit, tőletek tanulhattam! Be fogom illeszteni az életembe ezt a tudást, amit tanultam tőletek. 30 oldalt jegyzeteltem.

Bosnyák Gáborné: Sokat tanultam
Köszönöm, nagyon sokat tanultam tőletek!

Felber Szintia: Jó volt
Nagyon jó volt ez a két nap! Köszönök mindent!

Orbán András: Sok tudás
Szuper két nap volt! Sok-sok tudást szereztünk.

Bezeczky Gizus: Hasznos gondolatok
Köszönet a szívből jövő mondatokért, az egyszerűnek tűnő, de számunkra oly fontos és hasznos gondolatokért!

Máté Katalin: Feltöltődés, tanulás
Nagyon hálás vagyok ezért a két napért! Sokat tanultunk olyan nagyszerű vezetőktől, akik megmutatták az utat, energiával töltöttek fel.

Szabó Andrea Mária: Lendületet kaptam
Fantasztikus volt ez a két nap! Pozitív emberekkel együtt lenni és csodálatos, egyben fantasztikus házaspártól olyan tudást sajátíthattunk el, ami változást és hatalmas lendületet ad a saját üzletünknek! Tóth Lali szavaival élve: „Az erő nem testi képességből fakad. Az erő forrása a rendíthetetlen akarat!” Köszönök szépen mindent! Hatalmas lendületet kaptam!

   

Ezeket olvastad már?