Kezdőoldal Ágak Tudatos Vezető „Kulcsember” képzés az egerszalóki Shirazban, avagy a „súlytalan” élet állapotában

Tudatos Vezető „Kulcsember” képzés az egerszalóki Shirazban, avagy a „súlytalan” élet állapotában

Kötelező olvasmány hálózatépítőknek. Nem lehet másként jellemezni az alábbi anyagot, amely Molnár Krisztina hálózatvezető tollából született. Dehogy a tollából, a szívéből! S még inkább: hű krónikásként az eszéből is. Mert egyszerre követte a két nap eseményeit, s magán átszűrve tolmácsolta a neki éppen akkor legfontosabb tanításokat. De ezek bárkinek, bármikor könnyedén hasznosíthatók… Úgyhogy nincs más hátra, mint a következő perceket nyitott szívvel történő olvasással tölteni. 2020. február 16-án és 17-én ugyanis fantasztikus hangulatban, szinte bombaként robbant be életükbe a Kónya-Tóth-Wolford-Katona-Baranyi Team rendezésében a két napos „KULCSEMBER” képzés. Ezzel egyidőben a szálloda emeleti részében a Kónya-Tóth-Wolford-Gyarmati Team is turbóhajtómű üzemű rendezvénysorozatát indította el. A Kónya-Tóth-Wolford „másolódás” szimultán egy időben, egy helyen, két szinten ugyanazon célért, együtt lüktetett.

Lélek és motor, avagy Erika és Lali
A képzés célja az volt, hogy mindenki megtanulja és működtesse ezt a zseniális rendszert, amit Biocomnak hívunk és megfelelően, a „legkisebb veszteséggel” átadja tudását és a „másolódás” létrejöjjön. A két nap házigazdái, Tóth-Wolford Erika és Tóth Lali Ezüst Hálózatigazgató voltak, melyből Erika a lelke, Lali a motorja csapatunknak.

Keretek: angyalkázással és „Dalival”
Az első 10 percben megkaptuk az „ukázt” a napra vonatkozóan, mit illik és mit nem, továbbá azt is, hogy „Mikor? Kit? Miért?” fogunk hallani és vizuálisan magunkévá tenni. Megbeszéltük, hogy a második nap végén angyalkázni fogunk (én ezt imádom, ez egy mini „karácsony” nekünk), a rendezvény alatt egy laza „Salvador Dali képzésen”- is részt vehettünk, mint előadók a képzésen. Ez azt jelenti, hogy minden előadónak rajzolnia kellett egy megkezdett képet, melyet a második nap végén lepleztek le Erikáék a csapat előtt – vicces, ám annál mélyen szántóbb üzenetet hordozott –, s ne feledkezzünk meg a borítékok jelentőségéről sem, melyekbe olyan csodaüzenetek kerültek, amelyeket kevés embertől kaptunk életünk folyamán és a személyes feladatról sem, mellyel kommunikációban, kreativitásban fejlődhetsz és jobb EMBER-ré válhatsz! Nagyon izgatott voltam, de szerintem mindannyiunk nevében kijelenthetem ezt.


Hogyan leszel milliomos?
Tóth Lali bemutatkozással indított, majd frappánsan a dolgok közepébe vágott egy velős „aranyköpéssel”: „Itt csak arról fogunk beszélni, hogyan legyünk milliomosok!” Tanított marketingtervet, megfelelő kommunikációt, üzleti életet hivatássá szeretni, s hogyan legyél eredményorientált úgy, hogy okosan használod a „géntérképed”, a saját struktúrád, melynek napi szintű „olvasása” a megértéssé és értő használattá válik.


Hogyan monspiráld a csapatod?
Elmondta, miért fontos a képzés és önképzés, mert legfontosabb cél, hogy VEZETŐ-vé válj! S Te, mint jó vezető hogyan tedd „MONSPIRÁLT”-tá a csapatod minden tagját. A jó vezető tiszta szándékú, leteszi félelmeit, bátorrá képzi magát – „Tedd meg, amit nem akarsz” – hangzott el számtalanszor tőle, lépj ki a komfortzónádból, hiszen ez csak illúzió, mely hamis életbe ringat téged! Azonban a teremtés koronájaként kapsz egy rendszert, melyet csak jól kell használj, egy „MLM” rendszert, de mi is ez? Ássunk mélyebbre, melyre ez a csodás magyar nyelv lehetőséget kínál (E)M(E)L(E)M, felemeljük magunkat és egymást!…és bocsánat a sok macskakörmös kiemelésekért, de idéznem szükséges Őt, s majd az írás folyamán mindenkit, mert így lesz hiteles ez az anyag, így robban be az elmédbe! Újra visszakapjuk őket.

7 év a tiéd
Lali további mélyenszántó gondolataival hasított tovább a képzés, „Hány évre születtél?”, „Az életed Te kaptad, ki használja el?”, s hogy igazából csak 7 év a tiéd, ez a valóságod. MIÉRT? S ez a MIÉRT további igazságot és tanítást hordoz magában, hogy ezt az üzletet csak így építheted fel, ha mindenkinek elmondod, miért jó ez az üzlet, miért érdemes szabad emberré válni, miért jók a termékek, melyek valódi eszközök a célod elérése érdekében.

Válj építésszé!
„Mennyit érek magamnak?” Személyiségfejlődési lépcsőkön haladunk felfelé, melyben újfent idézem: „Csak a teremtést fizetik ki passzív jövedelemmel”. Egyetértek. Elsősorban nem terméket adunk el és nem gyógyítunk, „Építészekké”, „Teremtőkké” válunk, s a cél, hogy azokkal köss üzletet, akik abban hisznek, amiben Te! De figyelj! Mert, ami csak rólad szól, az nem hálózatépítés, s ha nem tanítasz jól, nem jön létre a „másolódás” és a leválás.


Lélekkel a napi munkáról
Haladjunk tovább az idősíkon Erika magvas gondolataival és mély lelkiségével, a közösségi média napi, kreatív használatán keresztül, a megfelelő munkakultúra kialakításán át a lebontott munkafolyamatokra.


Modern névlista
Kialakította a modern „névlistát” mely azért fontos, hogy az építkezésed során a „kerítésléc”= regisztrációk által stabil hálózatod fejlődhessen. A közösségi média felületein a kommentek megfelelő helyen és időben kialakítják a fórumot, azt a fórumot, mely létrát ad a mindennapok további építkezéséhez.

Hozd ki az embereket a virtuális térből!
Kiemelten beszélt a kommunikáció hatékony használatáról, idézem: „Hozd le a közösségi médiáról az embereket!”, „Beszélgess és legyél értő hallgatóság!” Erika az elmúlt évek tapasztalatával olyan magas minőségű kommunikációt alkalmaz, hogy ismét csak idézni tudom őt: „cipőfűzőt is árulhatnék, akkor is felépíteném ezt az üzletet”! Szerintem egyetértünk.

Tanulj meg viselkedni!
Válj csapatjátékossá! „Tanulj meg viselkedni!” a csapatodban, a rendezvényeken, a világhálón. „Te vagy a példa’” hangzott el tőle oly sokszor. Frappánsan feltette az „i”-re a pontot, amikor tükröt állított nekünk: „Én saját magamat követném-e?” Jogos a kérdés. Igyekszünk azzá válni mellettetek, hogy a válasz csak igen lehessen!

Az ő átlaguk vagy…
Erika és Lali blokkjuk lezárásaként egy olyan ütős gondolatébresztőt adtak nekünk, mely beleégett a kisagyunkba is… „A téged körülvevő 5 ember átlaga határoz meg téged!” Jogos és 1000 PÉ!

A Katona Team
A nap további előadói az a szívemnek oly nagyon kedves Katona Team tagjai voltak, melynek én is és szponzorom, Kovács Szilvia is részese lehetünk, s büszkén, megtisztelve állunk mellettük vállvetve.

21 alappillér
Az Arany Hálózatvezető Katona Team blokkja a lélekre hatás volt, az életérzés tökéletes átadása, a „fíííling” megélése, mindemellett elengedhetetlen volt az üzleti magatartás 21 alappillérének megismerése, melyet ők alkalmazva a Biocom hálózat „legdinamikusabban és legsikeresebben fejlődő ága” méltó cím viselőivé váltak. Én még csak sejtem, mi az az erő és belső tűz, mely alig két és fél év alatt ilyen roppant sikerű üzletasszonyt és őt az üzletben követő férjet kovácsolt.

Az üzlettársakban van a kulcs
Katonáné Tóth Timinek fókuszban volt az üzleti magatartás, beszélt a sikereinek kulcsáról, melynek alapját az üzlettársaiban látja, a bátorságáról mellyel a mindennapok taposómalmából egy pillanat alatt, egy 2018. évi vecsési képzés alkalmával lépett ki, s lépett át egy önmagát felvállaló, nagy tanítóvá.

HV= Háztartás Vezető
Párja, Katona Szabi elmondása szerint, Timi kezdeti sikereit nehezen élte meg, s az elején még nem támogató férjből mára egy Arany HV társ lett, melyet ő nemes egyszerűséggel csak úgy fogalmaz: „Háztartás Vezető”, de viccet félretéve, mára Ő is kilépett a komfortzónából és Timi méltó üzlettársává, „Aranyemberévé” vált. Nemes egyszerűséggel tanítanak minket a szó legszorosabb értelmében.

Előadók a csapatból
Timi és Szabi blokkja 1 órát ölelt fel, s utána Timi egyesével konferálta fel jobbnál-jobb és nagyszerű embereit, s igen, én is nagyszerűen/nagyszerűnek érezhettem magam, mint előadó, s beavatlak benneteket, én mit éltem meg a folyamat során, no de ne kanyarodjunk ennyire előre.


Kirúgta a főnökét…
Az első csapattárs, aki a nyilvánosságra lépett, Jónás Eszter hálózatvezető volt. Lehengerlő kommunikáció, magabiztos kiállás, sziporkázó szellem és amellett, hogy tanár és teológiát tanult ember, egy üde színfolt és magabiztos tudású üzletasszony, aki már szintén kirúgta a főnökét, mint oly sokan itt e rendszerben. Kincs vagy!


Összeszedetten, szenvedéllyel
Második versenyzőként Almási Tímea és Vágó Orsi Hálózatvezető járult elénk, akiknek ereje abban rejlik, hogy együtt építik az üzletet és hatékonyságuk ebben hatványozódik meg. Összeszedett, komoly bemutatkozás volt, tele szenvedéllyel és van bennük valami a szó jó értelmében vett nyers erő. Nagyon átjött, csajok!


Nyíltan, őszintén, humorral
Harmadiknak debütált Búzás Ildikó Ezüst Hálózatvezető. Jelentem, fetrengtünk a nevetéstől. Ő a jelenség! A maga szarkasztikus – önmaga szerint „vállalhatatlan” – formában előadott üzleti életének a felépítése mindenkire nagy hatással volt. Nyílt, őszinte, szókimondó stílusával egy igazi különc világot épít fel csapattársaival a Biocom világában, vitathatatlan, hogy hatással van az emberekre, nem akárhogy. Ildikó! Vállalható „vállalhatatlan” vagy!


Ők már ismerik az erőt…
Negyedik előadóként az a Botos Melinda és férje, Botos Sándor lépett ki elénk a pódiumra, akik még Ezüst Hálózatvezetők, de valami hihetetlen erejű másolódásnak köszönhetően az Aranykapuban állókká válnak szemünk láttára egy szempillantás alatt. Én nem tudom, de hasítanak! Amit fent leírtam, hogy én még csak sejtem, mi az az erő a Timinél, ami a csúcsra repíti az embert, azt a Melindáék már tudják és csinálják.

Mercedesből Audiba
Ők is elmondták, hogy egy egyszerű regisztrációval és a estformálás óhajával kerültek a rendszerbe és hogy egy szerencsés véletlen – és mi tudjuk, hogy semmi sem véletlen – során keresztezte útjukat az isteni gondviselés Timivel. Igazi erejüket mi sem bizonyítja jobban, hogy októberben és decemberben a Mercedest, januárban az Audi gépjárművét hozták el, mint a hónap hálózatvezetői. Nagyon nagyok vagytok!


Hamar felismerték a lehetőséget
Az ötödik versenyző Szabóné Balla Bernadett és párja, Szabó Zsolt Ezüst Hálózatvezető voltak. Betti egy nagyon komoly betegség folytán került a Biocom hálózatába és azonnal üzlettárssá avanzsált a felelős banki szektorból, egy még felelősségteljesebb csapatba, felismerve ennek az üzletnek nagyszabású lehetőségeit. Töretlenül, roppant tudással haladnak előre a siker útján, melyet mi sem bizonyít jobban, hogy júliusban a Biocomos Audit, augusztusban pedig a Mercedest hozták el, mint az adott hónap hálózatvezetői! Büszkék vagyunk rátok!

Most élsz!
Hatodikként debütáltam én, Molnár Krisztina hálózatvezető. Hazudnék, ha azt mondanám, nem féltem, de amikor megkapod a mikrofont, ott már minden eldőlt. Átadod magad, tanulsz, s önkéntelenül a saját életeddel tanítasz, feszültséget oldasz ki, sorsszerűségekről, kattanásokról, „piros gombok” megnyomásáról beszélsz és csak beszélsz. Mi ezeket a mondatokat már mind jól értjük. Csoportnyelvet használunk, együtt rezgünk. Befejező akkordnak egy felolvasást, egy gondolatébresztőt vittem tarsolyomba, aminek az üzenete, mint a csoportomnak is egyszerű volt: „MOST ÉLSZ”!

Fürdés helyett installálás

Az előadás zárása után, nagyjából 17.00 óra körül, két opcióból lehetett választani a nap folytatásaként, az egyik a wellness részleg használata volt, a másik Erika „mini Instal”, de végtelenül bölcs, lelke legbensőbb részeit is átadó másfél órás tanítása volt. Nem tudom megmondani pontosan, de saccra a résztvevők 2/3-a biztos ott ült vele, köztük én is, volt, aki üzleti ruhában maradt, volt, aki lazábbra cserélte ruháit, volt aki köntös-papucs „kombóban” nyomta, de akarta őt hallani. Tanulni. Gaia, a Földanya szelleme jutott eszembe róla, ahogy ott ült és a struktúra tökéletes építéséről és az életről tanított minket. Mekkora kettősség, a logika és lélek egy esszenciában és mégis mennyire együtt!

Lazítás a nap végén
Este 19.00 óra körül vacsora, majd 21.00 órától vendégek voltunk egy „laza” partyra, ahol csodás hastáncosnő bűvölt el minket fél órás keleti hangulatot teremtve, majd indult a „Retro” diszkó, s mi mással is kezdhetett volna a pult mögött a „DJ”, mint a mára már Biocom-os védjeggyé vált, Korda György repterével. Elszabadult a pokol! Óriási tánc volt és buli, mely egészen 23.00 óráig tartott. Megkoronáztuk a napot!

Arany-indítás
A képzés második napja kinek fitten, kinek kevésbé – az előző este dehidratáltságából fakadóan –, de igen nagy várakozással indult mindenki részéről. Lali ismét tájékoztatott a nap menetéről, az előadókról és már a színpadon is volt a zseniális, kaposvári testvércsapat, a Szabó-Gyarmati Team Arany Hálózatvezető házaspár férfitagja, Szabó Máté.

Gyorsítósávon
Máté is velős gondolattal kezdte előadását: „Az MLM egy gyorsítósáv! Az élet gyorsítósávja!” Beszédében kiemelten az üzleti sikerre fókuszált. Fantasztikusan elevenítette fel a hagyományos üzleti modell és a Biocom üzleti modellje közötti hangsúlyos eltéréseket, melyben az életidő is szerepet kapott, szintén párhuzamot vonva az eltérő modellek között. Érdemes választani a nyugdíj és „nyögdíj” között!

Halat vagy hálót?
Beszédében központi szerepet kapott az MLM észérvű, „párezer” forintos beruházási költsége, szemben egy hagyományos vállalkozás több milliós beruházási költségeivel, mert itt a Biocomban mindent készen megkapsz. Igaz! Termékértékesítő akarsz lenni, vagy hálózatépítő? Ahogy Máté idézte: „Halat árulsz vagy hálót adsz az emberek kezébe és halászokat tanítasz?” Nagyon ütős gondolat!

Praktikákat is kaptunk
Felhívta figyelmünket a jellem, kompetencia, jó menedzselés tulajdonságaira, de a kezünkbe adta a saját rendszerünk felépítéséhez szükséges praktikák fontosságát, mint az eszközök, rendezvények használatát, a kifogások – „nincs időm, telítődni fog a piac, nincs ismerősöm” –kezelését és a hatékonyság növelésének elengedhetetlen kellékeit, mint a közös érdeklődés, közös-lelkesítő cél, változás iránti vágy. Többször kihangsúlyozta a stabil hálózat-stabil munkatárs együttes szerepét!

Fontos a kommunikáció
Mátét felesége, Szabó-Gyarmati Tímea követte és ő az „értő figyelem” magvas gondolata köré építette mondanivalóját. Timi elindult a kommunikáció 4 iránya megközelítéséből, melyben kihangsúlyozta a résztvevők – vezető, csapattagok, kívülállók – közötti kommunikáció fontosságát, az illem és láthatatlan szabályok betartását, az egymás iránti tisztelet megadását. Ébresztőként hatottak kommunikációs szakmai tanácsai, mint a válaszadási határidő betartása, visszacsatolás, az új csapattagok bemutatása a felső vezetés felé, s hogy nincs „keresztvonalazás”, mert nem etikus, s így lesz meg a kötelék csapattársak és vezetőik között. Egyetértek!

Legyél…!
Hangsúlyt fektetett arra, hogy idézem: „Te vagy a Biocom!” Bontsuk ezt le! Hogy nézel ki?  Mennyire vagy meggyőző? Első benyomás csak egyszer van! Legyél egyedi! Legyél lelkes! Legyél hiteles! Megérzik, ha nem vagy az! Legyél egyszerű! Legyél személyes! S mielőtt nekiállsz, alkosd meg, hogyan vezeted a beszélgetést! Nagyszerűen fogalmozott, tőmondatokban mégis egy méltón!

Az elkötelezettség
Máté és Timi blokkjának zárása a következő idézettel zárult: „Tudod miért ijesztő az elkötelezettség? Mert az élet valódi lesz tőle. Nem terv többé. Nem az, amit remél az ember, hanem a valóság.” Csodás volt, gyerekek!

Tanító konferálás
A következő blokkot Lali felkonferálása után, Vass Oszkár és felesége, Vass Szombatfalvi Zsuzsanna pörgették be. Lali szemében ugyanazt a gyermeki csillogást láthattuk, ahogy róluk beszélt, mint ami a miénkben van, amikor mi róluk. Tanító konferálta fel testvérága tanítóit!

Húsz éve tapasztalatának kérdései
Nem biztos, hogy visszaadhatom 20 év munkáját pár soros írásomban, de igyekszek. Vass Oszi küldetése: „Egészséget! Munkát! Jövedelmet! Jövőt! adni az embernek. Ezeknek az erényeknek szentelve kiemelkedő vezetővé válni. Sikeres életének alappilléreit a boldogság, egészség, jó emberi kapcsolatok, értelmes munka végzése, anyagi függetlenség, fejlődés együttes kombinációja határozza meg. „Ahol van cél, ott van út is!” Alapvető kérdéseket fogalmazott meg: „Te mit akarsz? Terméket? Plusz pénzt? Állást kiváltani? Szabad emberré válni? „Te mit látsz meg a Biocom rendszerében?

A saját fogkrémünkből „élünk”…
Lehengerlő stílusban beszélt a képzés fontosságáról, mert a sikered alapkövét jelenti, mert ott tanítják meg, hogyan legyél vagyonos, mert a képzéseken találsz példaképeket, s a szokások megváltozásából lesz pénzed, s a képzések nélkül nincs passzív jövedelmed, mely egyenlő a szabadsággal! Kihangsúlyozta a boltcsere program fontosságát a családon belül is, ezzel kapcsolatosan egy édesanyjával folytatott „sziporkát” osztott meg velünk, amikor is még Oszi útja elején tartott és édesanyja nem értette, miért fontos a Biocomos fogkrém: Oszi reakciója: „A gyereked abból él!” Megnevettetett… és valóban!

Először Neked kell változnod!
A gyakorlatias praktikákat, mint szervezés és „Business Plan” felállítása, szolgálatba állítja a Biocom karrier rendszerén belül. S miért fontos mindez? A jutalék tortaszeletének nagyobb hányadához tartozni, mely vizuális szemléltetése retinánkba égett. Nem mindegy a „63%-37%” arány melyik oldalán tartózkodsz. „Ahhoz, hogy megváltozzanak a körülményeid, előbb neked kell megváltoznod! Ahhoz, hogy jobbra forduljon a sorsod, előbb neked kell jobbá válnod’” idézi. Zseniális volt!

Nagy utazás és katarzis, Zsuzsa előadásával
Oszit felesége, Vass Szombatfalvi Zsuzsanna követte, a TŰZ! Nem tudtam, hogy a mondandójára figyeljek jobban, vagy a lángoló személyiségére. Kőkemény spirituális utazáson vehettünk részt általa, melynek fókuszában a „Lehetőség egy jobb életre” állt. Személyiség változáson mész át itt az üzlet során, egy transzformálódási folyamaton. „A haladás változás nélkül elengedhetetlen!” Ő magvakat ültetett át, úgy adhatom át nektek, ha szó szerint idézem minőségi eszmefuttatásait és megmerítkeztek benne: „Az élet ajándék! Rajtad múlik, mit kezdesz vele, mert ez a világ nagyon-nagyon csodálatos!”, „Jót képviselve építeni egy fantasztikus üzletet!” Humoros oldalát is megvillantva: „Engem a pénz egyáltalán nem izgat! Nyugtat.” Figyelmeztetve: „Ha mások véleménye befolyásol, nem lesznek saját vágyaid!”, Tanítva: „Van, aki az iszapot nézi a tó fenekén, van, aki a lótuszvirágot a felszínen. Döntés kérdése.” /Dalai Láma/, „A csodák akkor kezdenek felbukkanni az életedben, mikor legalább annyi energiát szentelsz az álmaidnak, mint amennyit a félelmeidnek szoktál.” Záróakkordként: „TÉGY JÓT A FŰVEL, FÁVAL, LEVEGŐVEL!”  Katarzis volt a lénye, a lélek katarzisa!


A különbség a lényeg…
Az utolsó blokkot a nagyszerű Baranyi Team zárta le, melyben az Arany Hálózatvezető Baranyi Virág kezdte a bemutatkozást, hogyan csöppent főállású diplomás irodista világából ebbe a nagyszerű rendszerbe. Elmondta azt is, hogy nem állt tőle távol a fizikai munka világa sem és a családi gazdasági vállalkozásból ő is bőven kivette részét, de mint ahogy Szabó Máté is elmondta, arra Virág is nagyon hamar rájött, hogy mi a különbség egy vállalkozásnál hagyományos beruházási modellek és a Biocom beruházási modellje között.

A racionális oldal, nagyszerűen
Előadói munkájukat egy fantasztikus könyv ihlette – Eric Worre: MLM sikeresen 7 lépés a sikeres network marketing útján –, amelynek 7 alappillére köré építette fel csapattársai mondandóját. Míg a Katona Team a Biocom életérzést adta át nekünk, addig a Baranyi Team az üzlet logikus, racionális oldalát képviselte. Jelzem, nagyszerűen! Mélyen elgondolkodtatott az ábráján szereplő egyetlen „negatív” információ: A kívülállók kritikája, bírálata ebben az üzletben tartózkodók felé, azaz felénk. Igaz. Itt a Biocomnál azonban megtanuljuk ezt is bölcsen kezelni.

Virág csapatát személyesen kevésbé ismerem, mint a saját águnk versenyzőit, így a teljesség igénye nélkül, ám mégis csak elismeréssel adózhatok előttük!

Hogyan kezeld?
Dömölki Zsoltné Viki hálózatvezető kezdte a fejtágítást, melyben a csoportok hatékony vezetése volt a fő fonal és az, hogyan szükséges kezelned saját csoportodat, mint nyilvános fórum. Viki lendületes hálózatépítői munkáját mi sem fémjelzi jobban, minthogy 2019. novemberében elhozhatta a Biocom cég Audi járművét, mint Hónap Hálózatépítője. Gratulálunk Viki!

Segítő csoportok, helyes posztok
Virág második versenyzője Balogh Lászlóné Andi hálózatvezető volt, tovább pörgetve blokkjukat, a posztok helyes használatával kapcsolatban és erőteljesen beszélt a „segítő csoportok” használatáról. Nálam ez személyes „kattanás” volt, Andi! Valljuk be, ez mindenkinek szólt! Beszédében helyet kapott a tiszta szándék és helyes út a posztok figyelemfelkeltésén át, lehozva az embert a világhálóról, a sikeres regisztrációig. Lendületes volt!

A regisztráció utáni élet
A harmadik csapattárs Heinrichné Oláh Edit hálózatvezető volt, aki a regisztráció utáni „élet” szegmensét bontotta le, melyben a kúra helyes folyamatának átbeszélését, a személyes kommunikáció, kontakt kialakítását hangsúlyozta, melyek saját tapasztalataink elmélyítéséhez is nagyban hozzájárulnak. Mély lelkisége roppantmód inspirálóan hatott ránk!

Üzlettársi nyomkövetés
Következő versenyzője a Baranyi Teamnek a hihetetlen Pivarcsi Krisztina Ezüst Hálózatvezető volt, aki az üzlettársak elindításán át a „nyomkövetésükig” kulcsfontosságával indított. Kihangsúlyozta a struktúra helyes olvasásának hasznát, melyből az is nagyon okosan kiderül, ki az, aki esetleg tovább ajánlja a termékeket, „dílerkedik”, mi pedig ebből arra következtethetünk, hogy ezt az embert érdemes „megszólítanunk”, s már vissza is kanyarodtunk az üzlettárs elindításához. Mesteri logika!

A függetlenedés támogatása
Krisztinát Kampó Andrea Hálózatvezető követte, aki az üzlettársak függetlenné válásának támogatásáról beszélt, ennek kialakításában jelentős szerepe van a folyamatos kommunikációnak szponzor és szponzoráltja között. Kiemelte az önálló munkavégzés szerepét, mint a regisztráció önálló kezelését, aktív részvételt a rendezvények szervezésében. Ezeket felismerve látjuk, hogy üzletünk milyen irányba halad. Egyetértettünk, Andi!

Cselekvési terv
Horváth Marianna Ezüst Hálózatvezető gyakorlatilag tökéletes átfedésben volt Andi blokkjával. Mariann kiemelte a „Cselekvési Terv” kidolgozásának fontosságát, továbbá azt, hogy mennyire fontos, hogy a munkatársakkal közösen együtt dolgozzák ki a munka menetét, így növeli a hatékonyságot már saját csapatában. Beszédében központi szerepet kapott a mélypontok kezelése. Szintén „kattanás” volt nálam és szerintem sokaknál szintén. Elengedhetetlen, hogy az üzlettársak „MONSPIRÁLT”-ak maradjanak! Szívünkből szóltál!

Járjatok a siker útján!
Végül, de nem utolsósorban visszatért a pódiumra Pivarcsi Kriszti és saját életével prezentálta a hiteles életté válás útját. Idézem őt: „Ne könyveljétek el a sikert! A siker útján járjatok!” Köszönjük, Kriszti! Köszönjük, Baranyi Team!

Az előadássorozat végén lezárásaként megnéztük Salvador Dali féle alkotásunkat a maga szürrealista valójában, amely egy vidám, de nagyon mély életérzést közvetített: Az ÉLET-et magát. Majd angyalkáztunk egyet, megnéztük a kis borítékjainkban lapuló „útravalókat”, láttam könnyes szemeket, nagy öleléseket, hatalmas nevetéseket, de egyben biztos vagyok, mindenki egyhelyben toporgott, nem akarta a „forrást” hátrahagyni, mert valami esszenciát kapott, valamit az Univerzumtól…ajándékot…….

Mély tisztelet és köszönet Erikának, Lalinak, a csapatoknak, minden egyes csapattagnak, mert nélkületek nem lehetet volna ez a két nap az, amivé vált, amivé varázsoltátok.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ezeket olvastad már?