Kezdőoldal Ágak Sokak számára mérföldkő volt a Géczi Team kétnapos, miskolctapolcai tréningje a Tasnádi-ágon

Sokak számára mérföldkő volt a Géczi Team kétnapos, miskolctapolcai tréningje a Tasnádi-ágon

Kulcsemberek képződtek a Tasnádi-ágon is, a Géczi Teamben

Kétnapos képzésen vehettek részt a Géczi Team tagjai Miskolctapolcán, az Auróra Hotelben április 10-én és 11-én. A Tasnádi-ágon belül működő csapat Kulcsember-képzésének főszervezője Géczi Ildikó Ezüst Hálózatvezető volt, aki a Tasnádiné Szabó Mónika és Tasnádi Zsolt közvetlen vezetője. A beszámoló készítője, Gudmon Miklósné szerint szuper, színvonalas, mindenkit megérintő két napot állított össze, amit hálásan köszönnek Neki. A krónikás hálózatvezető összefoglalója után pedig a résztvevők egy része is megerősíti, illetve színesíti ezt a vélekedést.

A lazítás is a program része

Ittuk az ágvezetők szavait
Vendégelőadóink Tasnádi Mónika és Zsolt voltak, akik egyben felsőbb ágvezetőink is. Ők nyitották meg a napot, miután Ildikó köszöntötte a megjelenteket. Hihetetlen nagy tanítást kaptunk tőlük, folyamatosan jegyzeteltünk, hogy itthon be tudjuk építeni a hallottakat a munkánkba. Nagyon örültünk, hogy elfogadták Ildikó meghívását és átadták nekünk azt a tudást, amit ők évek alatt megtanultak, elsajátítottak. Igaz a mondás: olyan embertől tanulj, aki már eljutott oda, ahová te szeretnél. Ittuk minden szavukat!

Az ágvezetők a főszervezővel, azaz Géczi Ildikó, valamint Tasnádiné Szabó Mónika és Tasnádi Zsolt

Családias hangulatban
Nagyon családias hangulatban telt az idő. Volt itt minden: tanulás, pihenés, szülinaposok köszöntése. Az első nap képzése után Mónikáék pezsgővel látták vendégül a hálózatvezetőket. Aztán volt közös szaunázás és wellnessezés, ismerkedés és beszélgetések. Az „angyalkázás” sem maradhatott el. Mindenki kihúzott egy nevet és ki kellett faggatni a kiválasztottat az álmairól, céljairól, hogy másnap megajándékozzuk és ellássuk jó tanácsokkal, ötletekkel. Vacsora után meglepetésként köszöntöttük a szülinaposokat tortával, ajándékokkal. Nem feledkeztünk meg Tasnádi Zsoltról sem, neki pont a névnapjára esett a kétnapos rendezvény első napja. Itt is rengeteg érzelem és szeretet jött felszínre. Utána közös játék következett, rengeteg mókázással és nevetéssel.

Minden elhangzott szó fontos lehet valakinek…

Hiteles, érzelmekkel teli beszámolók
A második nap egy finom reggeli után kezdődött kiváló előadásokkal a hálózatvezetőktől. Nagyon megható történeteket meséltek el az életükről, a találkozásukról a Biocommal. Sokszor potyogtak a könnyeink… Megláthattuk, hogy a Biocom egy szabad életet biztosít, gyors előrejutással. Nagyon fontos, hogy mindenki a belefektetett munkája után kapja meg a jutalékot, annyit kereshet az ember, amennyit csak szeretne!

A köszöntés az odafigyelés része

Maradandó szeretet és tárgyi emlékek
Délután megtörtént az ajándékozás, nagyon kreatív ötletekkel készült mindenki. De ami leginkább maradandó volt, az a szeretet, ami mindkét napon körülvett bennünket! A nap vége felé Mónika és Zsolti mindenkinek megköszönte a részvételt, az újakat „igazgatóként” köszöntötte. Ildikó is meglepte a hálózatvezetőit, mindenki Géczi Teames egységpólót kapott ajándékba, az újaknak pedig bögrével kedveskedett.

Micsoda csapat!

Öröm a tanulás

Játék, vagy több attól?


És most jöjjenek a visszajelzések a csapattagoktól:

Varga Katalin: Felejthetetlen képzés
Ismét egy felejthetetlen képzésen vehettem részt! Hálás vagyok a szponzorainknak és a csapatnak, hogy ismét 2 tartalmas napot tölthettünk együtt. Nagyon sok tanítás kaptunk és nagyon nagy lendülettel készülünk a következőre!

Kocsis Ildikó: Különbözőek vagyunk, de mégis egyek
Nagyon szépen köszönöm ezt a csodálatos 2 napot! Külön köszönettel tartozunk Géczi Ildikónak, hogy ilyen tartalmas, de mégis családbarát rendezvényen vehettünk részt. Köszönjük a Tasnádi házaspárnak, hogy megtiszteltek bennünket és velünk töltötték ezt a kettő napot és ismételten hatalmas tanításokat kaptunk tőlük. Nagyon jó volt veletek együtt lenni, az újakat is megismerni együtt, egymástól tanulni. Én minden előadótól megkaptam a magam 1-1 mondatát és rengeteg plusz gondolattal és energiával tértem haza. Nagyon jó volt veletek együtt sírni és nevetni, mert ez mutatja azt, hogy bár különbözőek vagyunk, de mégis egyek. Köszönöm, hogy közétek tartozhatok!

Gál József: Családias és profin szervezett volt
Ez volt az első kétnapos képzés, amin részt vettem, de biztos vagyok benne, hogy nem az utolsó! Szerintem is nagyon jó kis családiasra sikerült, ugyanakkor nagyon profin meg volt szervezve. Sok tapasztalatot hallottunk, ki hogy kezdte, ki hol tart épp, és mik a célok. Nagyon köszönöm Géczi Ildikónak, aki a szponzorom és a mentorom is egyben a meghívást! Tudom, hogy noszogatnia kell, de megpróbálom meghálálni a bizalmát és a segítségét. Köszönöm minden előadónak a profi, lelkiismeretes munkáját és előadását, remélem, még sok ilyen rendezvényen vehetek részt!

Heblinger Zsolt: Élménydús és tartalmas
Nekem ez a kétnapos képzés hihetetlenül élménydús és tartalmas volt. Megismertem a mentoromat, csapattársakat és a „főnököket” is. Nagyon családias és életvidám képzés volt!

Bodnár Mónika: Útravalót kaptam
Nagyon jól éreztem magam mind előadóként, mind hallgatóságként! Mindig hozok haza magammal útravalót a képzésekről, így van ez most is. Nagyon jó kis csapattá kovácsolódtunk, a családias hangulat, beszélgetések, a móka és kacagás mind jelen voltak. Köszönöm mindenkinek ezt a 2 csodás napot!

Oroszné Róth Krisztina: Óriási mérföldkő volt számomra
A kétnapos képzés óriási mérföldkő volt számomra! Rájöttem, hogy mi az, amin változtatni kell… Önmagam! Hogy mindig van lehetőség, hogy nincs lehetetlen, csak tehetetlen! Hálás vagyok Géczi Ildikónak, szponzoromnak és Tasnádiné Szabó Mónikának és Tasnádi Zsoltnak, a két napon szerzett tudásért, bizalmukért.

Stekler Veronika: Ezt nekem is meg kell csinálni!
Nekem sokat adott ez a 2 nap, még nem voltam ilyen képzésen. Mindig mondták a Startképzésen, hogy lehet, csak egy mondat lesz, ami megragad bennem, ami miatt érdemes itt lennem. Hát ez nálam az Ildikó hálózatvezetőinek a megszólalása volt! Történetben, kerek egészben! Mindegyikük elmondta, hogyan is alakult az ő karrierjük itt, a Biocomnál. Megküzdöttek ezért, hogy már itt tartanak. De a hitük erősebb volt, mint a félelmük! Az anyagi helyzetük sarkallta őket, hogy meg kell építeni ezt az üzletet. Ehhez különösebb pénzügyi befektetés nem kell, csak a kitartás, és a hit. Náluk ez megvolt, ezért sikerült! Nálam a hit kérdéssel van egy kis gond… Nem hittem el, hogy nekem is sikerülhet. De az elmondásuk alapján beláttam, hogy csak rajtam múlik a siker. Meg kell mutatom magamnak, hogy képes vagyok rá! Az őszinte elérzékenyülésük, az elcsukló hangok meggyőztek arról, hogy mennyi érzelem is van e mögött a munka mögött. És a szeretet a legfontosabb, ami átöleli a mindennapos munkát. Úgy jöttem el, hogy ezt nekem is meg kell csinálni! Képes vagyok rá! Nagyon köszönöm minden felső vezetőnek, hogy ott lehettem, tanítottak, és én ezt a tudást magammal hozhattam. Külön köszönöm a családias légkört, amiben remekül éreztem magam!

Albert Attiláné: Újult erővel tértünk haza
Nagyon jó volt: az előadók, előadások, szervezetten pörgött a 2 nap. Mindig volt program. Tanulhattunk sokat! Ezért mentünk. Örülök, hogy vannak olyanok, akiknek az egész a lelke mélyéig hatolt, és megérintette. De azt hiszem, ez mindannyiunkra igaz. Mindenkinek csak ajánlani tudom ezeket a rendezvényeket, mert jó, mert nem hagy leülni, mert motivál, és újult erővel térünk haza.

Tóthné Erika: Feltöltődés, ismeretszerzés a csodás 2 napon
Családias légkörben telt a kétnapos képzésünk a Hotel Aurórában. Volt benne minden: sírás, nevetés… Őszintén mondhatta el mindenki a saját történetét, az életútját, ami a Biocomhoz vezette. Könnyek kísérték a megható történeteket. Nagyon sokat tanulhattunk az előadóktól és egymástól is. Az este játékos feladatokkal, kötetlen beszélgetésekkel és nagyon jó hangulatban telt. A közösség erejével, feltöltődve és rengeteg tudással, újabb ismeretekkel felvértezve térhettünk haza. Köszönöm az élményt, hogy részese lehettem ennek a csodának!

Kovács Mónika: Nagyon jó volt
Ismét nagyon jó volt a kétnapos képzés! Családias környezetben, nagyon sok és jó tapasztalatot hallhattunk, s tanulhattunk. Mindannyian egy kicsit újra gyerekek lehettünk este a játékok alkalmával. Hálás vagyok nektek, hogy újra részese lehettem a Biocom csodának! S külön köszönet az ágvezetőknek és Ildikónak. Minden napnak megvan a maga szépsége, s gyönyöre, csak tudni kell élni a lehetőséggel! S ez a 2 nap ilyen volt!

Wéber Tibor: Legközelebb is!
Köszönöm mindenkinek ezt a csodás 2 napot! Legközelebb ugyanígy, veletek és az „újakkal”, ugyan ilyen csodás hangulatban…

Zsírosné Bereczki Erika: Köszönöm!
Köszönöm ezt a 2 napot, sok mindenre ráébresztett!

Tóth Diána: Nem vagyunk egyedül
Hála és köszönet a hétvége miatt. Merjünk nagyot álmodni és tegyünk érte, hogy az álom valóra váljon. És ami a legnagyobb dolog, nem vagyunk egyedül az oda vezető úton!

Gudmon Miklósné: Erő és energia
A 2. kétnapos képzésemen hihetetlen, mennyi erőt és energiát kapunk a folytatáshoz! Hálásan köszönöm mindenkinek a sok tudást, útravalót és a szép emlékeket, amit kaptam. Várjuk a következőt és mindenki hozzon magával embereket! Kedvenc mondatommal búcsúznék tőletek, mindenkinek megköszönve mindent: „Ha valaki azt mondja neked, hogy lehetetlen, nevesd ki és valósítsd meg!”

 

Ezeket olvastad már?