Kezdőoldal Ágak Van világ a kamionfülkén túl is, avagy úton egy szebb, szabadabb világ felé – így lett hálózatvezető Pekárovics Péter a Sinka-ágon

Van világ a kamionfülkén túl is, avagy úton egy szebb, szabadabb világ felé – így lett hálózatvezető Pekárovics Péter a Sinka-ágon

Pekárovics Péter hálózatvezető

Pekárovics Péter új hálózatvezető a Szilágyi Team csapatában, a Sinka-ágon, Miskolcon.
Szilágyi Szabolcs Gyémánt HV „legújabb büszkesége” céges Nyári Versenyen elért győzelemmel és öt hónap munkával koronázta meg eddigi rövid, ám tartalmas Biocomos pályafutását, és lett hálózatvezető. Rendhagyó módon a team vezetője küldött méltatást HV-járól, így bomlik ki a vezetővé válás sztorija.

A mókuskerékből még nem látszott tisztán az út
A történet Miskolcon játszódik, előzménye hosszú évekre nyúlik vissza. Ez egy fiatalkori barátság, ami már lassan 4 évtizedes. A sztori 2015-ben indult egy röpke Biocomos betekintéssel, ám akkor Péter még járta azokat a köröket, ami a külhoni mókuskereket jellemezte egy jobb élet reményében. Elmondása szerint az a vízió, amit akkor képviseltem, nem volt számára annyira vonzó hívószó.

A kamionos életforma árnyoldalai
Teltek az évek, és 2022-ben a víztisztítóval elindult egy áttörés. Egészségügyi problémák kezdtek kialakulni nála, aminél tiszta vízzel, és néhány termékkel igyekeztünk segíteni, ám talán az elköteleződés hiánya és a kamionos életforma árnyoldalai még mindig nem hoztak kellő áttörést a sztoriban. Ez év elején egy komolyabb egészségügyi probléma már gyógyítót, és állapotfelmérést kívánt, így komolyabbra fordult szó – s ezzel a termékek használata –, jelentem, eredményesen!

Egy kételyeket eloszlató rendezvény és közösség
2023 tavaszára végre sikerült egy Sinka Siker TEAM-es miskolci rendezvényre elcsalnom, ahol pont arról volt szó, mit nyer az, aki elindul a céges kihívásban. Ennyit mondtam Péter kíváncsi tekintetére reagálva: meg fogod csinálni! Persze hősünk tágra nyílt szemekkel csak annyit kérdezett: miről beszélsz, barátom? Ekkor a mentorok, és néhány vezetőtársam a szünetben segített pontot tenni a kételyekre – hála a közösség erejének ismét…

Nagy Andrea is hamar társult az üzletbe
S belevágtunk! A szerencse ahhoz szegődik, akinek vannak céljai, és tanítható, kitartó… Hamarjában talált Peti egy társat az üzletben, aki hozzá hasonlóan egy általam kiírt hálózatvezetői versenyt csinált végig. Említsük meg név szerint: Nagy Andreáról van szó, aki mára már Társult Hálózatvezető, és néhány hét választja el a 7-es minősüléstől.

A képen ruházat, személy, fal, Emberi arc láthatóAutomatikusan generált leírás

Péter és Andrea elismerései a Starton, hálózatvezető és Társult Hálózatvezető. Másolódás!

A közös munka és Tóth Edina felbukkanása is a versenygyőzelem felé vezetett
Együtt dolgoztunk, főként offline, élő rendszerben. Péter egy közel harminc évvel ezelőtti tapasztalását hozta, mentette át ide, és rájött: óriási potenciál van ebben a kapcsolatépítős sztoriban! El is indult minden szépen, ami egy három hónapos intenzív csapatépítésnek köszönhetően versenygyőzelmet hozott. Ebben már Tóth Edina, 4-es szintű csapattárs is oroszlánrészt vállalt.

Sistergő Találkozó Miskolcon. Mert, ha valami beindul…

„Én is így akarok kinézni 20 év múlva!”
Együtt ünnepeltünk Lajosmizsén, Péter, mint nyertes, jómagam pedig mint büszke mentor. Érdekes volt tőle hallani, mit adott neki a Győztesek Napja: „Itt ünnepeltek 70 évesen olyan emberek, vezetők, akik ötvennek néznek ki. Én is így akarok kinézni, ünnepelni 20 év múlva!” Mi ez, ha nem egy remek jövőkép, ami út a kortalanság felé!

A képen ruházat, személy, kültéri, ember láthatóAutomatikusan generált leírás

A Győztesek Napján, Lajosmizsén

Szervez, dolgozik – és még kamionozik
Péter szervez, dolgozik, barátkozik az online világgal is, ami távol állt tőle eddig, miközben még rója a kilométereket a kamionnal. Nem titkolt szándéka ezt felszámolni, és egy szabad életet megteremteni. Ehhez minden segítség adott, hiszen a mentorprogram minden hátteret biztosít!

Példa a kételkedőknek
Legyen ez a sztori remek példa a kételkedőknek: Meg lehet csinálni, csak TE kellesz hozzá, és a vágy egy jobb életre! Mentorként kívánom, hogy minden álmod valósuljon meg, Péter! Számíthatsz ránk, itt leszünk veled, Te csak haladj a kitűzött célok felé, és mutass egy jobb életet másoknak, hogy ők is meglássák: ma nincs egyszerűbb, és jobb lehetőség, mint a Biocom! Gratulálunk, és büszkék vagyunk rád és csapatodra!

Úton a siker felé: az első szakasz megvan, irány tovább!

Ezeket olvastad már?