Kezdőoldal Ágak Második hálózatvezetőjével másodjára ülhetett a céges-matricás nyereményautóba Oravecz Ibolya a Kosiba-ágon

Második hálózatvezetőjével másodjára ülhetett a céges-matricás nyereményautóba Oravecz Ibolya a Kosiba-ágon

Oravecz Ibolya másodszor ülhetett bele a versenyes autóba – a serleg is jár hozzá egy hónapra

Oravecz Ibolyának mindig kellemes oka van az újév körüli számvetésre. 2020-ban ő lett a legdinamikusabban fejlődő hálózatépítő a Kosiba-ágon, most pedig arról számolt be, hogy 2021. december 7-én immáron 2. alkalommal hozhatta el a legkiemelkedőbben teljesítő HV-k versenyében a céges-matricás nyereményautók egyikét. Nagyjából egy éve arról írt – mikor először ült be a versenyes járgányba –, hogy egy életjobbító üzlet a Biocom, ennek az üzenetét adja át. Most az Audi végigkísérte őt az esztendő utolsó hónapjában, de miközben örömét megosztja, folyamatosan a csapatára utal. Ezzel a hozzáállással lesz oka örömre 2022 végén – és útközben is…

Mínusz nulláról indulva is van esély a Biocomban…

Csapatmunka eredménye a siker
Végtelen büszkeséggel tölt el, hogy novemberi fantasztikus munkánk eredményeként decemberben már másodszor hozhattam el a Biocom egyik autóját, a csodás Audit! Ezt köszönhetem csapatom összetartó, lelkes munkájának. Céltudatosan, abszolút vállalkozói szemlélettel végzik a mindennapi munkájukat, aminek eredménye meghozta a gyümölcsét.

Az egész csapat osztozott az örömben, a felső ágvezetőkkel (a Kosiba- és Lőrincz-házaspárral) együtt

„Mínusz nulláról” indulva is meg lehet csinálni
Csapatom fejlődésére, inspirálására igyekszem példát mutatni munkatársaimnak. Az első HV-m Nyékiné Kristály Regina, s másodikként nőtt ki vezetőként Oravecz Ferencné Marika, aki nem is a nulláról kezdte az üzleti életét, hanem a „mínusz nulladik” szintről… Marikának nem volt Facebook profilja, és okostelefonja. Közérzete gyorsan javult a termékeknek is köszönhetően, viszont volt munkahelyére nem tudott visszamenni dolgozni 6 csavarral a derekában, így elkezdtük a közös vállalkozásunkat.

Mindketten Oraveczek és hálózatvezetők is. Marika sikere attól is különleges, milyen helyzetből indult.

Az év végi csúcsborok között jól mutatnak az elismerések


Követte az instrukciókat
Naponta konzultáltunk, mindent leírt Marika és eszerint működtette csoportját, s vette fel a Reg-Enor kúrázókkal a kapcsolatot. Napról napra sokat fejlődött, tanult, lelkesen követte a megbeszélt instrukciókat. 2021. decemberére megérett a hálózatvezetői szintre.

Életérzés
Köszönöm Csapatom minden tagjának! Imádom ezt az életérzést… Hálás vagyok Biocom!

 

Ezeket olvastad már?