Kezdőoldal Ágak Valóban Turbo a Booster a kocsin: csökkenő fogyasztás, jobb dinamika – Róth Teréz tapasztalata

Valóban Turbo a Booster a kocsin: csökkenő fogyasztás, jobb dinamika – Róth Teréz tapasztalata

Szinte egyidős a hálózattal a Turbo Booster, másképpen: évtizedek óta szolgálja a tagságot a mágneses termék a megtakarítás és a környezetvédelem területén. Mivel annyira megszoktuk, hogy van, és olyan sokaknak bizonyított már, hogy viszonylag kevés szó esik róla. Ezért örömteli, hogy a Kosiba-ágon, Urbán Andrea csapatában egyre sikeresebb, de még mindig frissen regisztráltnak mondható Róth Teréz tollat ragadott, mivel elragadtatta a Turbo Booster működése. Feltételezhetően sokan élik meg ugyanezt, de nem teszik közzé, ezért külön hála neki, így ugyanis sokan követhetik ezt az egyszerű mozdulatot – rengeteg pénzt spórolva!


Sokat autózik, jól jön a megtakarítás
Róth Teréz május 25-én regisztrált üzletépítés céljából, mostanra már 5-ös szinten van. Mivel 28 éve Ausztriában él, és sokat utazik haza, Pusztavámra, gondolta, az elsők között teszteli a Turbo Booster termékünket, avagy a mágnesgyűrűt, ami az autózásnál segít spórolni – nem is keveset! De innen átadjuk a szót neki.

Sok jót hallottam róla
A rendszeres útjaim során a legtöbbet autópályán megyek, kb. 400 km oda-vissza az út. Sok jót hallottam róla, hogy csökken a fogyasztás, jobban fog gyorsulni az autóm és a CO kibocsátása is jobb lesz, tehát a környezetet is védem vele. Így elhatároztam, hogy tesztelni fogom, ezért volt az első megrendeléseim között a Turbo Booster!

Egyszerű felszerelni
A kocsim egy Skoda Fabia, 1198 ccm, 51 KW. Azonnal hívtam a szomszédot, mégis egy férfi, jobban ért az ilyen dolgokhoz, nehogy rossz helyre tegyem. (Meg persze ezzel csináltam egy enyhe reklámot is a terméknek…)

Előírás szerint, a motorhoz legközelebb, a benzin gumicsőre tette fel egy kábelleszorítóval, ami gyárilag jár hozzá. Egyszerű és nagyszerű, bárki fel tudja szerelni!


A megtakarítás tényei
Eddig 40 liter benzinnel mentem 500 kilométert, ez 7,9-8l átlag. Az első tankolásnál 39,5 l benzinnel mentem 618 km-t, ez 6,4 l átlag. A második tankolásnál 40,65 l benzin, 747 km, 5,4 l átlag. Már most 365 km a megtakarításom, ami 20,33 liter benzin. Ezt szorozva 436,9 Ft-al (az árak benzinkutanként eltérhetnek…) = 8882 Ft-ot spóroltam. Eddig! És mennyit fogok még, folyamatosan…!

Jobban húz
Ugyanakkor meglepve tapasztaltam, hogy sokkal jobban gyorsul az autóm, és nem kell visszakapcsolnom negyedikbe, ha előzök.

Nemcsak a kocsikhoz jó
Nagyon örülök ennek a szuper Boosternek, mert meg a gázkazánunkra és a vízvezetékre is tudjuk használni – a további megtakarítás, vízlágyítás, összességében a környezetvédelem jegyében. Mindenkinek szeretettel ajánlom!

Ezeket olvastad már?