Kezdőoldal Ágak Életjobbító üzlet a Biocom – ezt az érzést adja át Oravecz Ibolya, a Kosiba-ág HV-ja, amely elvezette a céges Audihoz is

Életjobbító üzlet a Biocom – ezt az érzést adja át Oravecz Ibolya, a Kosiba-ág HV-ja, amely elvezette a céges Audihoz is

Oravecz Ibolya a legjobbaknak járó serleggel, háttérben az egy hónapig általa vezethető céges Audival

Céltudatosság, határozottság, empátia, segítőkészség egyben. Röviden összefoglalva ez jellemzi a csapatom egyik húzóerejét, Oravecz Ibolyát – írja Dobrocsi Edit. A Kosiba-ág Ezüst Hálózatvezetője azért ragadott tollat, hogy „meglepje” Ibolyát. Kitűnő hálózatvezetője ugyanis nemrég azzal szerzett meglepetést, hogy az egyik legjobb volt a teljes Biocom hálózatban, így januári, kiemelkedő üzleti teljesítményéért egy hónapig ő használhatja a céges-matricás Audit. S hogyan látja mindezt, valamint az idáig vezető utat a szponzora? Máris kiderül, az „Ibolya a saját életének kovácsa” alcímet viselő meglepi-írásból…

Fókuszban az egészség
Ibivel 2018. januárjában találkoztam, amikor is, mint oly sokan, az egészsége javításáért Biocom nagyker jogot igényelve fordult hozzám. Sokáig kizárólag az egészsége volt a fókuszban, miután viszont megtapasztalta a termékek áldásos hatását, ösztönösen kezdett üzletet építeni.

Oravecz Ibolya saját tapasztalatainak átadásával lett HV a Kosiba-ágon


Átadta a tapasztalatait
Ez nem jelentett mást, mint hogy beszélt a saját tapasztalatairól másoknak. A segítségemet kérve családi infó keretében egyre több embernek adta át az információt, felhívva a figyelmet az alternatívákra fogyás, egészségmegőrzés, megtakarítás szempontjából.

Biocom: út a szabadsághoz
A segítőkészsége, az emberközpontúsága vitte előre, egyre többen és többen csatlakoztak hozzá, míg végül rájött, hogy a Biocom, mint életjobbító üzlet, nem csak mások, de saját maga számára is kiút lehet a teljes szabadsághoz. S közben azzal foglalkozhat, amit szeret, amivel másoknak segíthet, úgy, hogy közben közelebb kerül a saját céljai megvalósításához!

Munkahely után önmegvalósítás
Néhány hónapja leváltotta a munkahelyét, ami addig láthatatlan béklyóként tartotta vissza az önmegvalósítástól. Azóta minden idejét, erejét egy irányba összpontosítva csodálatos munkatársakra tett szert, akiknek Ibolya a hitelességével példát mutatva csapatként tud együttműködni.

Társult HV-ja: Nyékiné Kristály Regina
Másolható példát mutat, mind személyes, mind internetes munkában egyaránt, aminek eredményeként már 6-os is született a csapatában Nyékiné Kristály Regina személyében, aki alatt szintén nőnek ki a kulcsemberek.

Duplázás, magas jutalék, céges Audi
Ennek következtében Ibolya és munkatársai megduplázták önmagukat s ez hozta januárban nemcsak a 17.000 pontértéket és a vele járó magas jutalékot, de a céges verseny díjaként Ibolya múlt hónapban elnyerte a Biocom Audi személyautójának használatát is, ami már egy ideje dédelgetett álma volt.

Oravecz Ibolya szponzorával, az Ezüst HV Dobrocsi Edittel

Előre az Ezüst HV szintre!
Határtalan öröm és büszkeség látni, hogyan formálódik egy rendkívül értékes, sokkal jobb sorsra érdemes ember, aki alázattal, figyelemmel, tudása legjavát adva használja a Biocom rendszer kínálta lehetőséget. Mi mindnyájan, akik itt vagyunk, tudjuk, innentől csakis előre visz az út, Ibolyának pedig a következő állomás az Ezüst Hálózatvezetői szint!

Az elismerések neki és egyre növekvő csapatának egyaránt szólnak

Ezeket olvastad már?