Kezdőoldal Ágak „HV-CSINÁLÓ” kulcsember-képzés Visegrádon a HV (Hotel Visegrád) hotelben

„HV-CSINÁLÓ” kulcsember-képzés Visegrádon a HV (Hotel Visegrád) hotelben

A Kosiba-ág jelmondata 2017-ben: "Egy csapat vagyunk!"

A Kosiba-ág jelmondata 2017-ben: “Egy csapat vagyunk!”


Az elmúlt időszakban nagyon sok új munkatárs csatlakozott a Biocom hálózathoz, többek között a Kosiba csapathoz is. Mint az ág vezetése (Kosiba József és Hajni) fogalmazott: szükségét érezték, hogy bevezessenek egy olyan képzési formát, ahol azokat az embereket képezhetik, akik komolyan gondolkodnak az üzleti lehetőségben, akik elkötelezetten fel akarják építeni ezzel az üzlettel az életüket, s akik ezért hajlandóak megadni az „árat” is. Történt még mindez március közepén, mielőtt most, áprilisban elindulna az újfajta, rendszeres, ágankénti vezetőképzés. Bizony, nagyon is volt értelme ennek az „előkészítésnek”! Kosiba Józsiék ugyanis Kulcsember-képzőt hirdettek a „jobb sorsra érdemeseknek”! A továbbiakat az Ezüst HV Kosiba Hajni tollából tudhatjuk meg, valamint a munkatársak visszajelzéseiből. Úgy tűnik, a HV (Hotel Visegrád) képzése sokat adott, s egyben bizonyított: nem utoljára járt arra a csapat…
J

„HV-csinálás”

Büszkén jelenthetjük ki, hogy erre a hívó szóra sokkal többen jelentkeztek, mint először hittük volna, s reméljük, hogy ez csak a kezdet. 48 fővel tartottuk az első Kulcsember-képző – vicces kifejezéssel HV-csináló – képzésünket, hiszen ez a képzési forma nagyszerűen illeszkedhet abba a képzési rendszerbe, amely ahhoz kell, hogy valaki hálózatvezetővé váljon. A Start- és szakmai képzések, a csoporttalálkozók, a kis létszámú terméktréningek, személyes konzultációk után és a HV képzés elé pont beilleszkedik egy olyan alkalom, ahol speciálisan az elkötelezett, fejlődni akaró kulcsemberek, és jövendő kulcsemberek tanulhatnak, fejlődhetnek. Ez volt most nekünk Visegrád!

Képzés után tréning, személyes bemutatkozásokkal

A március 18-i, nagyszerűen sikerült ágtalálkozó után már a következő napon, 19-én, vasárnap a déli órákban érkező munkatársak jókedvvel vették birtokukba a wellness részleget és a jó hangulat megalapozta a választékos és ízletes vacsora utáni bemutatkozást.

Briliáns (második) nap

Másnap 9-kor kezdődtek a szakmai előadások. Elsőként én beszéltem az MLM folyamatábra működtetéséről és gyakorlati alkalmazásáról beszélt. Közben megérkeztek csodás vezetőink, a Lőrincz házaspár, s a második előadással Lőrincz János gyémánt fokozatú hálózatigazgató varázsolta el a hallgatóságot közvetlen, gyakorlatias stílusával, hatalmas szakmai tapasztalatával. Utána Lőrincz Marika Arany Hálózatvezető lélekemelő előadását hallhatták és csodálhatták, amelyet elismerésként felállva tapsoltak meg. Velük tartott Bánfi Zoltán, a Biocom angliai partnercégének vezetője, s ő is megtisztelte a csapatot az ottani lehetőségekről tartott rövid előadással. Délután Baranyai Böbe hálózatvezető következett lendületes előadásával a személyiségtípusokról, amit humoros, személyes példákkal dobott fel. És még nem volt vége a napnak! Tarczy Gyula kommunikációs igazgató zárta le a kommunikációról és felépítés jelentőségéről tartott előadásával. Briliáns nap volt.

Visegrádi képzés.jpg

A szüneteket is kihasználtuk az eszmecserére, a csapatépítésre… 

A szüneteket is kihasználtuk az eszmecserére, a csapatépítésre…

A csapatépítés fontos eleme volt a hotel által szervezett esti program. Erről a képek mesélnek: különleges, élvezetes, kalandos volt, egy igazi élmény.

A csapatépítés fontos eleme volt a hotel által szervezett esti program. Erről a képek mesélnek: különleges, élvezetes, kalandos volt, egy igazi élmény.

Harmadnap: Startfüzet

A harmadik nap témája a megtervezett STARTFÜZET részletes megismerése, értelmezése és alkalmazása a gyakorlatban. Ezt a napot Kosiba József Ezüst Fokozatú Hálózatigazgató tartotta, és példaértékű volt, hogy az egész napot lendületesen, magából a lehető legtöbbet adva igyekezett mindent megtanítani, ami egy sikeres és jövedelmező üzlethez kell. Rengeteget tanulhatott ott mindenki.

Ehhez a témához kapcsolódva Molnár Eszter HV osztotta meg nagyon jól működő módszereit, tapasztalatait a csapattal. Zárásként néhány munkatárs elmondta, hogy mit kapott a három nap folyamán. A rendezvény végére érezhető, szinte kézzel fogható volt, hogy erősödött a csapatszellem!

Igazi csapatmunka volt, csapatépítéssel

Igazi csapatmunka volt, csapatépítéssel

Egy csapat vagyunk!

Köszönet a csodálatos előadóknak kiváló, színvonalas előadásaikért. S köszönet jár a Hotel Visegrád teljes személyzetének odaadó, mindenre kiterjedő figyelmességéért, a csodás vendéglátásért. Mindenki élményekkel, friss lendülettel térhetett haza, amit mi sem bizonyít jobban, mint a képzésen résztvevő munkatársak véleménye, valamint a fotók.  „EGY CSAPAT VAGYUNK!”

Végül nézzük, hogyan látták és élték át mindezt azok, akik ezt a fantasztikus csapatot alkotják…

ANNAUNÉ MORDAY ILDIKÓ: SZINTE HIHETETLEN LÉGKÖR!

Ezúton szeretnék egy pár gondolatot megosztani Veletek, hogy a visegrádi Kulcsember-képzés milyen érzéseket, gondolatokat adott,- váltott ki belőlem. Azt eddig is tudtam, hogy nagyon jó helyen vagyok Köztetek, Veletek! Ez a két és fél nap mindezt csak megerősítette! Rengeteg pozitív energiát (szinte kézzel foghatóan), szeretetet, és nem utolsó sorban sok-sok tudást kaptam, amit a szenzációs előadók adtak át! Nagyon sok hasznos információ hangzott el, sok-sok szuper ötletet kaptam. Lesz mit kamatoztatni! Nem tartozom már a fiatalabb korosztályhoz, életemben több munkahelyen dolgoztam, de ilyen légkör, ami itt körülvesz, az a sok segítség, amit kapok szinte hihetetlennek tűnik!

Vakvágányról az igazi útra

Nagyon szeretek Veletek lenni! Az életem évek óta vakvágányon halad, de most rátaláltam az igazi útra a Biocom által. Ezért köszönettel és hálával tartozom Mindenkinek, aki ehhez hozzásegített! Szeretnék bizonyítani, szeretném meghálálni a sok segítséget! Minél előbb hálózatvezetővé akarok válni, és ezért mindent megteszek, amit csak tudok! Köszönöm Visegrád! Köszönet Kosiba Hajni, Józsi a szervezésért, a szuper előadásokért és előadókért, a csodás napokért, estékért, a nagyon jó hangulatért!  Egyszóval mindenért!

BICSKEINÉ OLGI: EZZEL MEGVALÓSÍTHATOM AZ ELKÉPZELÉSEIMET

Nagy örömömre Visegrádon részese lehettem egy igazi MLM hálózatépítő szakmai képzésnek. Megkaptam az előadások során a gyakorlatban eredményesen alkalmazható szakmai tudást, pl. Kulcsember-képzést, valamint egyedülállóan hatékony „hajtóerő növelést”, amivel megvalósíthatom elképzeléseimet. Köszönöm a lehetőséget!

SZÉKELY ZSUZSANNA: A FEJLŐDŐ GONDOLAT MINDIG KÉPES VIRÁGOT HAJTANI…

A tökéletesen megszervezett, és levezetett, meghitt pillanatokban gazdag három nap, és két éjszaka legfőbb tanulsága számomra az volt, hogy a fejlődő gondolat mindig képes virágot hajtani! Szeretett munkatársaim jelenlétében nagyon sok értékes élménnyel gyarapodtam, többek között az általam is nagyon tisztelt előadók elsőrangú előadásaiból is sokat tanultam! A Kulcsember-képzés megerősítette a bennem rejlő hitet, és az érzést, miszerint ha messzire akarsz jutni, akkor menj EGYÜTT a céljaidért, az álmaidért másokért, és másokkal! KÖSZÖNÖM…

LAJOS, TAMÁS ÉS ZOLI: LENDÜLETET ADÓ NAPOK

Nagyon  szépen köszönjük a  meghívást  és kedves invitálást a visegrádi napokra, és  igazán jó volt az  ötlet a tavaszi napokra kezdésnek. Rendkívül  ó és tartalmas volt a program, és a mi kis csapatunk is remek előadásokat tudott meghallgatni Lőrincz Jánostól és a kedves Marikától, aki mindig élmény, ha hallgathatom. Aztán jött Tarczy Gyula, akiben egy zseniális előadót sikerült megismernünk, az ő előadása is szuper volt. Ami a zárónapot illeti, nos, az is remek volt, és sok-sok infót kaptunk a további munkához, amiből van elég, mostanában  pláne… Ezek a napok új lendületet adtak a jövőre nézve, és véleményem szerint mindenkinek jót tett ez a 3 napos program. Nagyon szépen köszönjük a sok munkát, szervezést, amit vezetőink végeztetek, a remek előadókat, a Hotelt, és a lovagi  vacsorát  is. Bízom  benne, hogy sok hasonló rendezvényben lesz részünk a jövőben is. És végül, de nem utolsósorban a „mottó”: EGY  CSAPAT  VAGYUNK! Köszönjük!

ALICA KORKOBEC: RENGETEGET TANULTAM

Nagyon szépen köszönöm a szép három napot. Rengeteget tanultam, és sokat okosodtam. Jól meg volt tervezve az egész képzés, és kiváló előadások voltak, kiváló emberekkel. Ott leszünk a következő képzésen is!

KORKOBEC VIKTÓRIA: ELŐRE ÖRÜLÖK A KÖVETKEZŐNEK!

Először is szeretném megköszönni ezt a szuper három napot! Szuper emberek, szuper wellness, szuper ételek, szuper előadások! Rengeteg új dolgot megtanultam, amit nem csak az üzleti ügyekben, hanem az életben is fel tudok használni.  Köszönöm a lehetőséget, hogy ott lehettem. Előre örülök a legközelebbi találkozásnak! EGY CSAPAT VAGYUNK!

MOLNÁR ESZTER: ERŐ, DERŰ ÉS TUDÁS EGYSZERRE

Pazar, történelmi helyszín, középkori lovagi lakomával, fáklyás felvonulással, wellnessel, fantasztikus előadásokkal, a munkatársak egyediségét megmutató bemutatkozókkal, egyszerre dobbanó szívekkel, és az „EGY CSAPAT VAGYUNK valósággá válik” érzéssel átitatott csodás három napot tölthettünk Visegrádon, a szívünknek oly kedves Kosiba-házaspár által szervezett Kulcsember-képzésen! Hatalmas lendületet adott a jövőre nézve mindannyiunknak! Hitet, reményt, erőt, derűt, optimizmust, és nagyon részletes szakmai képzést kaptunk ezen a fantasztikus helyszínen. Hálás köszönet érte Mindenkinek!

FORRÓ ZOLTÁN (kulcsember): KIEMELKEDŐ ÉLMÉNY

Összességében nagyon tetszett a képzés, örülök, hogy részt vettem rajta. Tarczy Gyula előadása kiemelkedő  élmény volt számomra. A második napon két napos anyagot vettünk át pörgős ritmusban, remek volt. Újra átgondoltam a céljaimat, ismét kitöltöttem a „céljaim, elvárásaim, vállalásaim” lapot és a megvalósításhoz új lendületet kaptam.

KOSIBA ISTVÁN: SZUPER VOLT ÉS SEGÍTŐ!

Szuper csapat voltunk Visegrádon együtt! Sok új, szimpatikus emberrel tudtam megismerkedni és összebarátkozni. A hotellel és a szolgáltatásaival elégedett voltam, a reneszánsz étterem és a királyi palota programja nagyon tetszett. A képzés tematikája, az előadók szuperek voltak, mindenképp segítségemre szolgálnak. Azt tapasztalom, hogy a csapat egyre jobban összekovácsolódik.

KOSIBA ILI: A VÁRTNÁL IS TÖBBET KAPTAM!

Én azok között lehettem, akik a „történelmi időkben” az első visegrádi képzésen részt vehettem. Így a Kulcsember-képzésre ezzel a plusz pozitív érzéssel indultam. A vártnál azonban sokkal többet kaptam! Részesültem a megerősítő, feltöltő, lelkesítő új energiákban, amit a „fiatalok”, az új vezetőtársak hoztak. Megerősítést kaptam emberileg és szakmailag. Sok új ötlettel, szakmai segítő anyaggal gazdagodtam, amivel folytatni tudom „jobb sorsra érdemes” utamat és segítője lehetek a mostani és jövőbeni kulcsembereimnek! Hálás köszönetem!

NÉMETHNÉ ERIKA KECSKEMÉT: VÉGRE ELMÚLT A GÖRCS!

Eddig úgy voltam vele, hogy én akarom, hogy az ismerősöm megismerje a termékeket és regisztráljon, mert az nekem jó. Viszont itt a majd’ három nap alatt megértettem, hogy milyen fontos a bizalmi híd kiépítése, a bizalom elnyerése. A képzés óta már nem úgy közeledek a régen látott ismerőseimhez, hogy rátolom a háziinfót, vagy bármit a Biocomból, hanem beszélgetek vele az életéről, a problémájáról, és az első alkalommal nem is említem meg a Biocomot. Majd később fogok erről beszélni neki. Ezen a képzésen végre elmúlt az a görcs ami eddig valamilyen oknál fogva bennem volt, úgy érzem végre hazataláltam, a nagyszerű emberek közé, akik építik egymást, legyen szó a legfelsőbb vezetőkről is.

A bizalom építése nagyon fontos

Lőrincné Marika előadása az önbecsülésről: „Amíg téged nem fogadnak el, addig a termékeket sem fogadják el. Nagyon fontos a bizalom kiépítése, és ezt csak akkor tudom megtenni, ha magammal rendben vagyok, van önbecsülésem. Ha nincs meg a szilárd önbecsülés, akkor nem követnek. Veled vagy nélküled, de ezt az üzletet megcsinálom.” És csak sajnálhatja, aki ebből kimarad. Ezek a szavak nagyon fontosak voltak nekem.

Keresd a jót az emberekben (hát igen, még abban is azt keresem, akiről messziről süt a felém áradó gyűlölet…). Napi szinten elmondom a kollegáimnak is – akik nagyon szeretnek ítélkezni – hogy ne ítélkezz, mert nem tudhatod, mi van a háttérben, ezt is tanultam a hétvégén.

Élmények, épülések

Élmény volt a medencében a beszélgetés az idegen házaspárral, Kosiba Józsi „fejsimogatása”, amit dicséretnek vettem, és tudom az volt. Élmény volt az a csapatszellem, ami ott volt, az összekovácsolódás, az egyetértés. Bármi, ami ott elhangzott csak építő jellegű volt. Minden előadó és a vezetőink: János, Marika, Hajnika, Józsi, Tarczy Gyula, mindenki szívvel-lélekkel „dolgozott” és adta át tudásának legjavát. Megtiszteltetés volt egy étkezőasztalnál ülni Tarczy Gyulával és beszélgetni vele, és megmutatni neki szívünk rejtett zugának egy kis részletét… Baranyai Böbe előadása az önismeretről telitalálat volt, azóta legalább háromszor kitöltöttem a tesztet.

Tudom, hogy sikeres leszek!

Azóta tudom, hogy sikeres leszek, hogy sikeres vállalkozó leszek, én az alkalmazott. Erre a szabadságra vágyom régóta. Mindent összevetve, szívesen mennék minden hónapban ilyen képzésre ezzel a csapattal. Köszönöm a szervezőknek, Kosiba házaspárnak a sok belefektetett munkát, hogy mi fantasztikus helyen és körülmények között tudjunk fejlődni és ezáltal sikeresek lenni.

BARANYAI ERZSÉBET BÖBE: AZ ÜZLET ALAPJA A KÉPZÉS

Hatalmas megtiszteltetés ért, hogy előadhattam a Visegrádi kulcsember-képzésen, megoszthattam veletek a tudásomat! Nem győzőm hangsúlyozni, hogy az üzlet alapja a képzés, mindig, minden körülmények között! Visegrádra nem pihenni mentünk, hiszen az anyag, amit át kellett adni, nagy volt, gyorsan elrepült az idő, de a lényegre törő előadásoknak köszönhetően minden átjött! Minden percét élveztem! Köszönöm, hogy ott lehettem, VELETEK!

DSCN2590 DSCN2616 IMG_0051 IMG_0076 IMG_0090 IMG_0104 IMG_0113 IMG_0132 IMG_0193 IMG_0199 IMG_0245 IMG_0258 IMG_3920 IMG_3930 IMG_3933 IMG_3937 IMG_3948 IMG_3953 IMG_3957 IMG_3961 IMG_3962 IMG_3967 IMG_3976 IMG_3986 IMG_4002 IMG_4019 IMG_4020 IMG_4034 IMG_4044 IMG_4058 IMG_4065 IMG_4071 IMG_4074 IMG_4075 IMG_4078

 

 

 

 

Ezeket olvastad már?