Kezdőoldal Ágak Krosenczki Kinga is saját történetét, tapasztalatait megmutatva lett HV a Csordás-ágon

Krosenczki Kinga is saját történetét, tapasztalatait megmutatva lett HV a Csordás-ágon

A család is részese a Biocomnak, itt éppen Lorinával az egyik elismerés alkalmával

„Még nem tudom hogyan, de megcsinálom!” ez mondat jellemzi leginkább Krosenczki Kinga attitűdjét, aki háromgyermekes, ma már főállású Biocomos édesanya. Hálózatépítő története 2022. január 8-án kezdődött, egészségügyi problémáira keresett megoldást. Szponzorai javaslatára egy komplett tíznapos béltisztító kúrával indult, majd a 12. naptól kiegészítette a teljes életmódválással járó Reg-Enorral. Ekkor még nem sejtette, hogy az egész életét megváltoztatta ez a döntés… A Csordás-ág kitűzős hálózatvezetője megosztotta a tapasztalatait, majd tudatos szervezésbe fogott – azután a bizonyos „kattanás” után!

Egy kétnapos HV képzésen, Siófokon

Jó tapasztalatok után kattanás
A béltisztítás már a harmadik naptól komoly pozitív változást hozott, s 1,5 hónap alatt 8 kg-ot fogytam, miközben egy régi problémám is megszűnt. Ekkor jött a „kattanás”, hogy szeretném a termékeket másokkal is megismertetni.

Kinga a családjával

Sokan követtek és csatlakoztak
Személyes konzultációt beszéltem meg Justin-Pálfy Eszterrel és Justin Jánossal, majd nagy lelkesedéssel elkezdtem a saját üzletemet építeni. Életem első Startképzését követően Eszti segítségével megszerkesztettük a Facebook csoportomat, ahol leírtam a saját történetemet. Továbbá posztokat, recepteket, termékeket osztottam meg követőimmel. Sokan látták a változást és ennek köszönhetően, szép számmal csatlakoztak hozzám a tisztító és Reg-Enor kúrával. Ezen kívül, a fantasztikus termékek segítségével nagyon sok problémára is sikerült megoldást találni.

A Nyári Verseny Győztesek Napján a szponzorokkal, Justin Jánossal és Justin-Pálfy Eszterrel

A Nyári Versennyel HV is lettem
Az idő előre haladtával, 100%-os termékfelhasználóvá váltunk az egész családdal. Elkezdtem sok házi infót, szépségpartit szervezni. Dinamikus fejlődésem eredményeként szponzoraim azt javasolták, hogy induljak el a cég nyári versenyén. Nagy örömöt jelentett számomra, hogy ezt sikeresen teljesítettem! Ezzel egyidejűleg, hálózatvezető lettem. Esztivel és Janival, nagyon sokat konzultáltam, mindig számíthattam rájuk.

Kitűző átadás a szponzorokkal

Inspiráló munkatársakra, egyben barátokra találtam
A kitűzős szint elérése sajnos nem ment gördülékenyen. A harmadik hónapnál egy nem várt betegség miatt három hétig nem tudtam koncentráltan dolgozni. Céltudatos, erős jellememnek köszönhetően az élet kihívásaiból mindig erőt merítek. Időközben megismerkedtem Barkaszi Emőkével és dr. Sándor Marcellal, akik Esztivel és Janival együtt komoly támogatást nyújtottak. Januárban Emőke és Marcell is csatlakoztak a rendszerhez. Személyükben nem csak kiváló munkatársakra, hanem igaz barátokra is találtam! A sors valóra váltotta vágyaimat. Már tavaly nyáron megfogalmaztam, hogy a nyári versenyen kettő embert fogok indítani. Természetesen azzal a nem titkolt szándékkal, hogy a példámat követve megnyerik. Látva azt, hogy Emőke és Marcell milyen gyors ütemben tanulnak, fejődnek céljaimat újra gondoltam. Miszerint 2023. szeptember 1-én vagy előbb Ezüst Hálózatvezető vagyok! Hiszem, hogy ilyen lelkes, céltudatos, segítőkész, inspiráló emberekkel ez meg fog valósulni!

A Kónya-ág nemzetközi találkozóján, Budapesten

Egy vecsési Kulcsember-képzésen

A Startképzés előadójaként

A házi versenyt teljesítő Barkaszi Emőke és dr. Sándor Marcell, valamint Csordás Anikó ágvezető társaságában

 

Ezeket olvastad már?