Kezdőoldal Ágak Jóval több volt, mint egy Egészség Est – a győri rendezvényen az életmódprogram mellett a lehetőséget is megcsillantották

Jóval több volt, mint egy Egészség Est – a győri rendezvényen az életmódprogram mellett a lehetőséget is megcsillantották

Csordás Anikó Arany Hálózatvezető a csapata egy részével

2018. június 27-e, szerda egy esős, de messze nem átlagos nyári este volt Győrben. Azért nem, mert ekkor tartották a Sinka-Gyuris-ág Arany Hálózatvezetője (és csapata) szervezésében az első Egészség Estet. A helyszín a régi Gyermekek Háza, a Generációk Háza volt, ami az egyik téma miatt (amit a Czentlaki-ágról meghívott vendég, dr. Pollák Éva gyermekgyógyász es gasztroenterológus tartott), különösen ideális volt. Részletek alább, a főszervező Arany HV, Csordás Anikó tollából. Annyit még előzetesen hozzáteszünk: az egybehangzó vélemények szerint szuperül sikerült a rendezvény, aminek (lásd a végén olvasható ígéretet), valamilyen formában folytatása következik. S nem kell jóstehetség ahhoz sem, hogy leírjuk: mindez a pontokban, a csapat fejlődésében is visszaköszön majd!

Csordás Anikó Arany HV előadásában személyes példájával is érvelt

A Biocomnál megtalálhatják a számításaikat
Nagyon készültünk erre a rendezvényünkre is, szeretnénk, ha Győrben sok ilyen rendezvény születne, mert igenis igény van arra, hogy a változtatni akaró emberek, akik a mást, a változást keresik, mindezt itt megtalálhatják a Biocomnál.

Dr. Pollák Éva sokakat érintő témakörben tartott előadást

A Tisza mellől is zarándokoltak a Dunához
Május végén elindult a szervezés a csapatommal, hogy létrejöjjön ez a fantasztikus Egészség Est, amin a fő téma az egészséges gyermek és a boldog család volt. Olyannyira jól sikerült a szervezés, hogy még Szeged környékéről is érkeztek érdeklődők, több száz kilométerről.

Dr. Pollák Éva és Csordás Anikó Arany HV


Lendületet adó rendezvények
Nálunk – azt gondolom – a szervezés és ezek a rendezvények viszik előre az a csapat fejlődését. Érzik a munkatársak is, hogy a szervezésben és ebben a hozzáállásban van a jövőjük!

Az életmódprogram, és ami mögötte van
Én elsősorban bemutattam a Biocom Életmódprogramot és azt, hogy nekem három év alatt mit adott ez a program, ez az életmód. És azt, hogy mennyi embernek tudok még utat mutatni a változáshoz, egy lehetőséget adni egy jobb és egy új életre azáltal, hogy egészséget teremt családjának, környezetének és nem utolsósorban magának. Ráadásul még egy olyan lehetőséghez is jut, amivel az életét tudja rendbe rakni, mert ugye, mint a mondás tartja, mindenki jobb sorsra érdemes.

Egy boltba járunk vásárolni
Emellett felvázoltam a lehetőségeket és azt, hogy, akár egy termék fogyasztásával mennyire sokat teszünk az egészségünkért és a boltcsere-program használatával az egész családunk számára tudunk egészséget és biztonságot nyújtani. Beszéltem az üzleti lehetőségekről és a fantasztikus marketing tervről is. A mi szlogenünk egy boltba járunk vásárolni!

Dr. Pollák Éva: A Mikrobiom Pro nagy karrier előtt áll!
Aztán átadtam a szót az ajkai doktornőnek, dr. Pollák Évának, aki „Egészséges gyermek és boldog család” témakörben tartott előadást. Árgus szemekkel és fülekkel hallgatták az előadást az emberek. És nagyon hálásak voltak, hogy Éva orvosi szemmel tudta elmondani a megelőzéshez szükséges megoldásokat. Szó volt a megelőzésről, az új csodálatos termékünkről, a Mikrobiomról. Éva szerint a Mikrobiom Pro a TOP 10 termékeink között az első lépcsőfokot fogja elfoglalni december végére, hiszen már most nagyon népszerű termék!

A gyermek a fontos
Elmondta, hogy a család akkor boldog és kiegyensúlyozott, ha a gyermek is egészséges. Nálunk minden adott ehhez. Nem utolsósorban, Éva mára már sikeres hálózatépítő is. És hogy mennyire össze tudja hangolni ezt a két dolgot, az csodálatos!

Megteltek a Generációk Háza nagytermének széksorai


Nekem is sokat adott a Biocom
Nagyon fontosnak tartottam kiemelni a végén a szintenként eltérő látásmódot és a képzést. Szerintem a marketingterv teljesen adott, de a haladásukhoz mérten kell az embereket segíteni és ezt fontos figyelembe venni. Szerettem volna mutatni az embereknek egy olyan lehetőséget, jövőképet, amit a Biocom tud adni és nekem is tudott adni 2015 végétől kezdve. Tényleg az életemet változtatta meg. Hatalmas személyiségfejlődésen mentem keresztül, valamint mind az egészségi állapotom, mint az anyagiak terén (a szabadságról nem is beszélve) egyaránt élvezem az előnyeit.

A Biocom 4 pillére
Vallom, hogy az Egészség, a Pénz, a Szabadság és a Személyiségfejlődés a Biocom 4 pillére, amire bátran építhet az ember és felteheti az életét. A csapatmunka, az összetartás, a képzések, a szervezés viszik előre a csapatunkat, mert mi haladni szeretnénk és élni ezt az életmódprogramot és minden lehetőségét megélni. Egy életed van, ne leélni akard, hanem megélni!

Folytatjuk!
Az előadás végén sorsoltunk egy pár Biocomos ajándékot a résztvevők között, nagyon boldogok voltak a nyertesek. Készülünk a következő Mini Startképzésünkre, mert csapatban az erő és szárnyalunk tovább!

 

Ezeket olvastad már?