Kezdőoldal Ágak A Reg-Enor reménysugár volt, ami már sokaknak segített általa is – Gyenesné Sebők Ilona hálózatvezető lett a Komporday-ágon

A Reg-Enor reménysugár volt, ami már sokaknak segített általa is – Gyenesné Sebők Ilona hálózatvezető lett a Komporday-ágon

A HV-oklevél átvétele után, a budapesti, őszi nagyrendezvényen. Kónya György hálózatigazgató, a Sinka-ág szponzora gratulált neki.

A HV-oklevél átvétele után, a budapesti, őszi nagyrendezvényen. Kónya György hálózatigazgató, a Sinka-ág szponzora gratulált neki.

Egy-egy országos rendezvényen mindenki szembesülhet vele, hogy mennyire sokaknak segített már valamilyen módon a Reg-Enor és az ahhoz tartozó kúra. S ilyenkor az is tisztán látszik, közülük nagyon sokan szívesen elmondják jó tapasztalataikat, s ebből aztán, szinte észrevétlenül felépül egy üzlet. Gyenesné Sebők Ilona is mások segítése útján érte el a hálózatvezetői szintet, ami messze nem csak pénzt, hanem sok-sok mosolygós embert jelent a környezetében. Persze ehhez az is kellett, hogy megtapasztalja a készítmény és kúrája szó szerint áldásos hatásait, majd pedig elfogadja a későbbi szponzora, Tóth-Wolford Erika útmutatásait, aki a Komporday-ágon, Tasnádiné Szabó Mónika, azon belül Ujvári Zsuzsanna csapatában dolgozik. Az alábbiakban Ilona rövidített visszaemlékezését adjuk közre. S ha valaki több információra vágyik, érvényes az, ami mindenkinél: bátran lehet keresni őt! S érdemes ott lenni a Sinka-ág egyik következő, miskolci képzésén!

Reg-Enor, a reménysugár
A mi családunkban is reménysugár volt a Reg-Enor. A kúra és annak szerves részeként az étrend csodálatos következményeit először 2011-ben éreztem meg, s fél évtizeddel később is bizonyított.

És jött a baba!
Másfél éves sikertelen próbálkozás után – régóta babavárásban voltunk a férjemmel – 2010 telén kezdtem el egy 4 hónapos Reg-Enor kúrát. Ekkor még az epém is aránylag jól működött, így különösebb probléma nélkül zajlott a méregtelenítés időszaka. Bár a babatervezésben nem volt biocomos segítségem/mentorom, de a 4 hónapos kúrát végig csináltam, betartva a szigorú étrendet. Nagyon figyeltem arra, hogy a kúra ideje alatt, mit NEM szabad fogyasztani. A kúra alatt a közérzetem felfrissült, gyengeség- és fáradtságérzésem csökkent. A legnagyobb örömöt viszont a kúra utáni 9. hónap jelentette: 2011 karácsonyára ÉDESANYA lettem! J

Újabb kúra, mentorálással, üzleti útmutatással
5 év elteltével, 2016. februárjától ismét regenorozom! Ekkor ismertem meg Tóth-Wolford Erikát, aki végig segített tanácsaival a kúrában és a BIOCOM üzleti részére is rávilágított. Ez a kúra viszont sokkal nehezebben és fájdalmasabban indult. Az elmúlt évek szakember által beszabályozott zsírszegény életmódja sajnos kihatott a szervezetemre. A koleszterinszintem az egekbe szökött (8,4) és a veseproblémám súlyosbodott. A tojást csak hírből ismerhettem.

Figyeljünk a zsírbevitelre!
A Reg-Enor fogyasztásánál pedig hangsúlyos a megfelelő zsírmennyiség étkezésenkénti bevitele. Nekem a nem megfelelő zsírbevitel az epe besűrűsödését okozta több napon keresztül, irgalmatlan borda alatti feszítő fájdalommal és erős hányingerrel. Mindez megszűnt, amint figyeltem a zsírfogyasztásomra.

Csökkenő testsúly
Már egy hónapnyi Reg-Enor fogyasztása után jelentős javulást éreztem, s több területen éltem meg pozitív változásokat. Sőt, mellékhatásként visszanyertem a szülés előtti testsúlyomat!

Az étrend kiegészítői
A Reg-Enor ital fogyasztása mellett kiegészítésként a következőket szedtem:

  • Corall Calciumot,
  • Krill olajat,
  • DHEA-t,
  • Green Multi Complexet és
  • D-vitamint.

Továbbadott információk
Saját egészségem jobbá tételére kezdtem el a kúrát februárban és ma már a családom, barátaim és ismerőseim is megismerték a BIOCOM ÉLETMÓDPROGRAMOT. A megszerzett tudás felbecsülhetetlen, ezért folyamatosan járok képzésekre. Nagy öröm számomra, hogy amit egy-egy képzésen szakemberektől (orvosok, természetgyógyászok) tanulhatok, átadhatom mindazoknak, akik szeretnének egészségesebben élni.

Add önmagad!
Én úgy gondolom, a HITELESSÉG abban rejlik, ha ÖNMAGADAT ADOD!
Én ezt teszem! Számomra nagyon fontos a személyes beszélgetés, találkozás az érdeklődőkkel, egészségre vágyóknál.
Köszönöm a csapatom céltudatos munkáját, akikkel együttesen 2016. augusztusára HÁLÓZATVEZETŐI szintet értem el.

Személyes cél és hitvallás
Személyes célom: szívvel-lélekkel segíteni másokon. A sikeremet pedig az határozza meg, hogy hány mosolygós ember vesz körül.
A következő idézetekkel zárom soraimat.

  • „Az egészség a legnagyobb ajándék!” (Buddha tanítása)
  • „Vehetsz házat, de otthont nem. Vehetsz ágyat, de álmot nem. Vehetsz órát, de időt nem. Vehetsz könyvet, de tudást nem. Vehetsz pozíciót, de tiszteletet nem. Megfizetheted az orvost, de az egészséget nem. Megveheted a lelket, de az életet nem.” (kínai tanítás)
2011-ben, áldott állapotban

2011-ben, áldott állapotban

A boldog család

A boldog család

Az első Start képzésen, amin részt vett, Szabó Sigfriddel találkozott

Az első Start képzésen, amin részt vett, Szabó Sigfriddel találkozott

Ez a kép 2016. nyarán készült. Középen a szponzora, Tóth-Wolford Erika, aki a júniusi hónap serleggyőztes hálózatvezetője lett az ágon, két oldalán pedig az "Ilonái".

Ez a kép 2016. nyarán készült. Középen a szponzora, Tóth-Wolford Erika, aki a júniusi hónap serleggyőztes hálózatvezetője lett az ágon, két oldalán pedig az “Ilonái”.

2016. szeptemberében, az országos rendezvényen, elismert hálózatvezetőként, a kép baloldalán, oklevéllel a kezében. Mellette pedig a szponzori vonalának egy része.

2016. szeptemberében, az országos rendezvényen, elismert hálózatvezetőként, a kép baloldalán, oklevéllel a kezében. Mellette pedig a szponzori vonalának egy része.

 

Ezeket olvastad már?