Kezdőoldal Ágak Előrelépés, hatalmas fejlődés, duplázódás a Csordás-ágban 2020-ban

Előrelépés, hatalmas fejlődés, duplázódás a Csordás-ágban 2020-ban

2020. december 17-én a Csordás-ág is megtartotta évzáró rendezvényét, amely az idei felforgatott évben most már megszokottan online történt. S noha így is nagyon jó hangulatban zajlott, természetesen hiányzott belőle az élő ünnepség meghitt és szórakozató hangulata. Az évzárás rövid kivonata: 100.000 pontos lett a Csordás-ág! A részletek kapcsán a csapat krónikása, Szakáll István kalauzol minket, megannyi (részben képernyős…) fotóval, zárásként pedig az ágvezető foglalja össze az évet néhány szóban.

Egy csapatkép a sok közül

Csordás Anikó – és egy jó döntés következményei

Ágvezetőnk, Csordás Anikó a tőle megszokott lendülettel és mosollyal köszöntött bennünket, ami előre vetítette az este jó hangulatát. Mivel most is voltak újak, ezért Anikó saját magáról is beszélt, amiből most is kiderült, öt évvel ezelőtt élete legjobb döntését hozta azzal, hogy csatlakozott a Biocom táborához. Ezt most már mi is megerősíthetjük, hiszen ha ő nincs, akkor mi sem lennénk e csodálatos csapat tagjai…

Rengeteg tréninget tartottak, amikor lehetett, offline

Duplázódás a Kónya-ágon belül a Csordás-ágon is

Ezt követően Arany Hálózatvezetőnk bemutatta nekünk a hálózat huszonhárom éves történetét számokban, majd mindezt az utolsó öt évre levezetve, végül megtudhattuk a cég elmúlt tizenkét hónapjának szenzációs eredményeit is. A következő statisztikából az is kiderült, hogy a másolódás vezetői szinten is parádésan működik, hiszen a Kónya-ág és a Csordás-ág is duplázódott pontértéket tudhat magáénak a hátrahagyott tizenkét hónap után.

Közel kétszer annyi HV, háromszor annyi ezüst

Anikó méltán lehet büszke e fantasztikus teljesítményre, amely számokban kifejezve is jól mutat hiszen: 51.000 pontértékről 100.000 pontértékre fejlődött. A kinevelt hálózatvezetők száma 10 főről 18 főre emelkedett, az Ezüst Hálózatvezetők száma háromszorosára nőtt. Külön öröm, hogy a Csordás-ágnak ebben az évben saját logója is született, amely egy csodálatos piros tűzmadár, ami az egész csapat szárnyalását jelképezi.

A Reg-Enor a TOP-on

Az elmúlt év TOP 10 terméke is szóba került, amelyben előkelő helyen végzett az év elején kifejlesztett kollagén italpor, de a prímet még mindig a Reg-Enor viszi. Ezek után rövid képes beszámolót láthattunk a nyári verseny győzteseiről és a lajosmizsei Tanyacsárdában átélt élményekről.

Csiba Annamária lett 2020-ban a legeredményesebb a csapatban

Nagy Zsuzsanna Ezüst HV-val

Csordás-kupa

A Csordás kupa győzteseinek bemutatásával folytatódott az est.

Negyedéves teljesítményéért:

 • kétszer Nagy Zsuzsanna Ezüst Hálózatvezető,
 • egyszer Csiba Annamária hálózatvezető
 • egyszer Ludvigné Rajna Gabriella Ezüst Hálózatvezető tarthatott magánál.

Tóth Istvánék Ezüst HV-k lettek

A novemberi szintlépők elismerése után a hálózatvezetők éves összefoglalója következett.

 • Tóthné Molnár Ibolya és Tóth István a TM-team Ezüst hálózatvezető párosa beszámolójából kiderült, hogy egy szenzációs építkezést bemutatva 83%-ot fejlődtek, két új HV-t kinevelve egy teljesen új generációval elérték a 26.000 pontértéket.
 • Vörös Anita a TM-team felfedezettje a nyári verseny egyik győztese, aki 136%-ot fejlődött és a verseny által lett hálózatvezető, most már Biocomos kitűzősként azt is örömmel árulta el nekünk, hogy a mai nappal kezdve főállású Biocomos lett.
 • Hallottuk még Nagy Zsuzsanna Ezüst Hálózatvezetőt, aki 33%-ot fejlődött, van egy új társult HV-ja és ő is elérte a 20 000 pontot.
 • Zsuzsi csapatát erősíti Pataky-Szarvady Beatrix, aki most már közelít a 10.000 ponthoz.

Az Év Hálózatvezetője: Csiba Annamária

Csiba Annamária a Csordás-ág év hálózatvezetőjeként kapott szót és értékelte a 155%-os éves fejlődését, amivel már ő is meghaladta a 10.000 pontértéket. Annamari csapatából megszólalt még Szeder Norbert és párja Vica, akiknek az új társult hálózatvezetőjük a Csordás-ág nyári versenyének másik győztese, Hidegföldi Zoltán és párja Hoffer Krisztina, akik videóüzenetben adták át gondolataikat.

Pillanatkép Vecsésről, egy képzésről


Üzenet Angliából (is)

Ludvigné Rajna Gabriella – aki az év második felében lett Ezüst Hálózatvezető – Angliából osztotta meg velünk tapasztalatait. Gabi egyik új hálózatvezetője Kutas Tünde szintén videóüzenetben tudatta velünk 11.000 pontértékre fejlődött csapatának eredményeit. Ebben a blokkban kapott szót párom is Szakállné Leitold Annamária, Gabi másik új HV-ja, aki tavaly óta 100%-ot fejlődött és már ő is főállású Biocomosként éli mindennapjait.

Serleg a közösségi munkáért

Itt jómagam (Szakáll István) is elismerésben részesültem, hiszen Anikótól egy csodálatos kupát kaptam az egész éves közösségért végzett munkámért.

Online esztendő

Anikó mindenkinek gratulált az éves teljesítményéhez, majd képekkel is illusztrálta az év eseményeit, amelyek rendhagyó módon offline és online is megtartásra kerültek. A Csordás-ág is megmutatta az idei évben, hogy kitűnően tudja alkalmazni a „tanulni és tanítani” elv használatát, hiszen a karantén által kialakult új helyzetre nagyon gyorsan és kimondottan jól reagálva a cég felső vezetői által kapott instrukciókat kihasználva eredményesen át tudtunk állni az online-rendezvények szervezésére és tovább adására is.

A felsőbb ágvezetőkkel, a Csordás-csapatnak is sokat segítő páros (Kónya Gyuri és Krigel Zsuzsi) társaságában Csordás Anikó

Offline események

Ugyanakkor Anikó, amikor csak lehetett és a szabályok lehetőséget adtak rá, a csapategység erősítését és a motiváltság fennmaradását szem előtt tartva személyes találkozókat is szervezett. Így jöhettek létre a Győrben megtartott Mini Startok havi rendszerességgel, ahol lehetőség nyílt az elismerések élőben való átadására és az új belépők személyesen érezhették az élő rendezvények pozitív rezgéseit. Köszönet és hála a szívünkben azért is, hogy amint az első lehetőség adódott Arany Hálózatvezetőnk azonnal vecsési képzést szervezett, ahol cég alapító ágvezetőnk, Kónya Gyuri és Krigel Zsuzsi élményszámba menő tanításait hallgatva új megvilágításba került számunkra a Biocom. Mindezek mellett online megrendezésekre kerültek még:

 • Életmód estek,
 • Install képzések,
 • sikertréningek
 • és ugyancsak a Zoom terem adott otthont a Nyíri Zoli által előadott személyiségfejlesztő estnek is.

Természetesen most is kaptunk vezetőnktől jó tanácsokat a jövővel kapcsolatban is, majd miután ismertette velünk a következő rendezvények, tréningek tervezett időpontjait, mindenkinek meghitt ünnepeket és eredményes újévet kívánva egy csodálatos verssel zárta az óévet. Ezt követően virtuális koccintással zárult az este.

Aranyosi Ervin: Építő gondolatok

Van, aki szebb, új jövőt épít,
van, aki szolgál másokat.
Van, aki önként végzi dolgát,
s van, aki szenved,  áldozat.

Gondolkozz rajta, hogyan éled,
megszámlált napod, életed!
Valóra váltod minden álmod,
a dédelgetett terveket?

Figyeld agyad! Mi jár fejedben?
Szabadon alkotsz! Elhiszed?
Vagy gátat épít huncut elméd,
s tudod, hogy többre nem viszed.

Gondolatot váltasz valóra,
ha mindig szépre, s jóra vágysz.
És megkapod, – legyen az bármi
– ha hited fűtött, mint a láz.

Ám gondolat vezeti lépted,
mikor magadban sem hiszel.
Bebizonyítod Önmagadnak,
téged az “Ördögöd” visz el.

De van remény, csak rajtad múlik,
hogyan tovább, mily’ vágy vezet.
Gondolkozz el! Ha irányt váltasz,
szebbé teheted életed.

Csordás Anikó: Problémák helyett megoldandó feladatokat láttam

Az ágvezető e szavakkal foglalta össze az esztendőt: „Mérhetetlenül büszke vagyok a fantasztikus csapatomra, és hatalmas hálát érzek a szívemben, mert amit megálmodtam, a 100 ezer pontos mérföldkő, egy álom, számomra is megvalósult. A sok célom közül többek között ez is az volt, hiszen a 2020-as év a Csordás-ág számára előrelépést és hatalmas fejlődést mutatott. Minden tanítás meghozta a gyümölcsét és eredményét. Online és offline is helyt álltunk ebben a csodás évben, sosem volt előttem probléma, csak megoldandó feladat. Ha kellő hittel, és felelősségtudattal tud valaki igazán a változással együtt változni, akkor minden akadályt le tud küzdeni. Büszke vagyok az egész csapatra, és azokra, akik a nehezebb időszakban is itt maradtak, és velünk együtt tudtak változni, és megoldásokban gondolkodni. Hálás vagyok vezetőimnek, Kónya Györgynek és Krigel Zsuzsinak a sok tanításért, és hogy mindig mellettem voltak és segítik az utamat. A 2020-as évünk a tanítás tovább tanítására és a másolódásra épült. Mindenkiben tudatosult, hogy a megoldás mindig bennünk van, ha hiszünk és teszünk a céljaink eléréséért, bármire képesek vagyunk. Minden, ami létrejött a befektetett munkánk, a szervezés, a rendezvények eredménye. Azt hiszem, 2021 felülmúlja majd a terveimet, álmaimat! Célom az Ezüst Hálózatigazgatói szint, ahol már a pontértékek teljesítettek, és a lábak lefektetve. Csapatszinten sok új vezető a terv, ezen belül ezüstök, aranyak, gyémántok. Megyünk előre, hajrá Csordás-ág!”

 

 

Ezeket olvastad már?