Kezdőoldal Ágak Új év, új lendület: Egészség Est a kertvárosban, a Pintér-Pámer csapatban

Új év, új lendület: Egészség Est a kertvárosban, a Pintér-Pámer csapatban


Pintér István úgy gondolta a feleségével, Krisztával még 2019 decemberében, hogy jó kezdés lenne a 2020-as évre, ha meghívnák egy előadásra Szabó Sigfridet, a Reg-Enor Géniusz és Prima-díjas magyar feltalálóját. Mert hát ki más lenne az az ember, aki a leghitelesebben tudná elmondani, mit is tudhat ez a csodálatos folyadék, ha nem Ő? Így a Vass-ág vezető házaspárjának férfi tagja gyorsan kapta a telefont és le is egyeztette az időpontot január 21-re. S hogy jól számítottak-e Krisztáék, akik azóta átlépték a százezer pontértékes üzletépítői álomhatárt? Az István által leírtakból ez is kiderül, meg az is, milyen egy hatékony est, az egészség (s a Biocom!) jegyében.

Információk a kertvárosi Budapesten
A helyszín már ismert volt, az elmúlt évben sokan látogattak el erre a budapesti helyre, ahol rengeteg hasznos információt adhattunk át Cinkota és térsége érdeklődőinek. Legfőbb célunk, hogy a lehető legtöbben tájékoztatást kaphassanak arról, hogyan is tudják kezükbe venni az irányítást az életük egyik legfontosabb területe felett.

Teszel az egészségedért?
Ha megkérdezünk tíz embert arról: mi a legfontosabb az éltében? A legtöbben azt válaszolják, hogy az EGÉSZSÉG. Ez így is van jól, de teszel is érte, hogy ha az vagy, akkor az is maradhass hosszú távon is? Vagy, ha megromlott az állapotod, hogyan tudod jobbra fordítani a helyzetet? Na, ebben a témában igenis sokat tudunk segíteni. Sok dolgunk van.

Félszáz résztvevő
Csapatunk erejének köszönhetően 51-en jöttünk össze. Izgatottan vártuk az előadás kezdetét.

Az életmódprogram az alap
A beszélgetést egy rövid bemutatóval kezdtük, amiben megismertettük a jelenlevőket a cég által kínált lehetőségekkel, a Biocom Életmódprogrammal.

A TOP-termék születése
Ez után következett Szabó Sigfrid. Ő a megszokott szerénységével mesélte el, hogy miért és hogyan is született meg a Reg-Enor.

Tapasztalatok és étrendi alapok
Ezután jöttek sorra a tudomány által is igazolt élettani hatások és a rengeteg, sokszor „csodaszámba” illő tapasztalatok. A kulcs a rendszeres (napi 3 alkalommal bevitt 3-5 dkg) állati eredetű zsír bevitele. Tehát: ZSÍR-ZSÍR-ZSÍR! Hallhattunk a kúra menetéről, mit szabad és mit nem szabad fogyasztani.

Eberhardt Hajni szakmai útmutatása
Néhány tapasztalat következett, majd csapatunk gyöngyszeme, Eberhardt Hajnal Ezüst Hálózatvezető és dietetikus szakember. Elmondása szerint az általa ismert kalóriaszámolós diétákkal csak kevesen tudták megtartani a leadott kilókat. A zsírokról meg a szénhidrátokról pedig ezek a szállóigék kerengtek az egyetemi évek alatt: „Átok rátok szénhidrátok”. „Le a zsírokkal”.

Öröm a Reg-Enor kúra!
Amikor megismerte a kúra élettanát, rájött, hogy mennyire egyszerű és betartható ez a tematika, és milyen sok ember számára lesz öröm, ha nem kell a más diétákban tiltólistás termékekről lemondaniuk. Hajnika, köszönjük, hogy vagy nekünk és tudásoddal, kedvességeddel segítesz nekünk!

Megfertőzte a családot…
Bihari Irén beszámolt az ízületi problémáinak megszűnéséről. Elmesélte, hogy mivel a család többi tagja is ezen az étrenden volt, így többeknél is kedvezőek a hatások. „Imádjuk a szalonnát!”

A változás hat hónapja
Irénke után Pongrácz Sándor számolt be a sok-sok pozitív változásról, amit a 6 hónapos kúra hozott az életébe. Hosszú listával érkezett arról, ami már a múlté…

Mínusz másfél tonna
Csak a 2017-es évben általuk 1,5 tonna súlyfeleslegtől szabadult szabadultak meg az ismerőseik!

Már egy hónap alatt is segíthet
Kovács Miklós beszámolt a még csak 1 hónapos, teljes életmódváltással járó kúra pozitív eredményeiről: cukorértéke a normál tartományban van, sikerült megszabadulnia 7 kilótól és megszűnt a lábzsibbadása is.

Szeretem!
Az előadás után jöttek a közönség kérdései, amire mindenki sorban meg is kapta a választ. Szeretem ezt a kúrát, s ez messze nem csupán az én véleményem.

Nemsokára újra
Hálás vagyok, hogy ilyen jó hangulatú családias légkörben tölthettük el ezt a közel 2 órát. Már nagyon várom a következő alkalmat. Legközelebb találkozunk 2020. február 27-én!

       

Ezeket olvastad már?