Kezdőoldal Ágak Újabb révkomáromi Reg-Enor Est – már a kúrához illő ételsor is fogyasztható helyben

Újabb révkomáromi Reg-Enor Est – már a kúrához illő ételsor is fogyasztható helyben

A szervezők: Pálfi Katika, Kis Gergely, Fekete Ágica

A szervezők: Pálfi Katika, Kis Gergely, Fekete Ágica

„2016. április 16, szombat. Felvidéken, Komárnóban egy újabb, immáron 3. nagyszabású rendezvényre, Reg-Enor – Biocom szakmai estre készülődünk lázasan a főszervezőkkel és közel 15 társammal együtt” – így kezdi visszatekintését Szabolcs Andrea, a Pálfi Katika Ezüst HV által vezetett csapat (de lassan azt kell írnunk: ág!) jelenleg még 5. karrierszinten dolgozó munkatársa. Az eseményre közel 170 ember volt kíváncsi. Mint írja: „Mindent egybevetve egy nagyon komoly, precízen megszervezett, tudással tele és csipetnyi humorral tűzdelt előadásokat hallhattunk.” Folytatás a cikkben, mely által a Vass- (azaz: Beta-Kádár-) ágon megszervezett, minden szempontból példaértékű szakmai est képe bontakozik ki előttünk.

Azért is van bennem nagyfokú izgatottság és örömteli várakozás, mert nemcsak a jeles előadók tudásából merítkezhetek, hanem bepillantást kaphatok a szervezői munkálatokba. Az előadók mellett megérkeztek a vendégek is és szép sorjában elfoglalták a helyüket a Matica házban (matyica = anyácska).

170-en voltak kíváncsiak az újabb, nagyszabású estre

170-en voltak kíváncsiak az újabb, nagyszabású estre

Komoly szervezés, odafigyeléssel
A szervezők hozzáállásából, precízségéből, figyelméből – akár a legapróbb részletekre is – kitűnik a rendezvény komolysága. Miután Fekete Ágica (HV), Pálfi Katika (Ezüst HV) és Kis Gergely (Ezüst HV) köszöntötték a vendégeket, az est házigazdája, Vass Oszkár ágvezető vette át a szót.

Ferenczy László arra biztatott előadásával: vegyük saját kézbe az egészségünket!

Ferenczy László arra biztatott előadásával: vegyük saját kézbe az egészségünket!

Ferenczy László: tévhitekről és lehetőségekről
Rövid bevezetője után az est egyik fénypontja, Ferenczy László okleveles természetgyógyász, életvezetési tanácsadó előadása következett. A Biocom hálózatigazgatója egyben kőkemény üzletember is, aki „visszafogott keménységgel” utalt rá, mennyire fontos az életet jelentő, de egyáltalán nem mindegy milyen minőségű ivóvíz. Majd a tisztánlátás érdekében rávilágított néhány, a legtöbb ember által hitelesnek gondolt forrásokból eredeztethető „tévhitre”, mint pl. a telített zsírok koleszterinszint-emelő „képessége”, vagy a túlzott sófogyasztás okozta magas vérnyomás. Ezzel ellentétben a cukorral és a finomított szénhidrátokkal még mindig keveset foglalkoznak… Kitért néhány létfontosságú táplálék-kiegészítőre, melyek nélkül ma már szinte elképzelhetetlenek a mindennapjaink, s szinte „kötelező” a szedésük, mivel egy átlagember napi élelméből alapvetően hiányozhatnak a szervezet számára létfontosságú anyagok.

Saját kezünkben az egészségünk – és a „Biocom-limonádé”
Mint mondta, mindez arra sarkall, hogy saját érdekünkben gondolkodjunk logikusan, nézzünk utána dolgoknak, győződjünk meg a forrás hitelességéről és vegyük vissza végre az irányítást és a felelősséget saját jól-létünk, egészségünk, teljességünk felett. A közel 3 órás előadás-sorozatba 20 perc szünet is fért, lehetőséget adva a hallottak átbeszélésére, kérdésekre és a frissítő koktél elfogyasztására, amely nem másból állt, mint Flavonoid Komplex és MSM C-vitamin italpor kombinációja szűrt, tisztított vízben.

Biocom: gyarapodás, Reg-Enor: fogyás…
A röpke szünet után Vass Oszkár bemutatta a céget és az általa kínált határtalan lehetőségeket pénz, karrier területén. A hangulat egészen felfokozódott, amikor a színpadon legalább 10 ember a regenoros tapasztalatairól és a kúra során megélt állapotjavulásról beszélt. Az egészséges fogyás mindegyiküknél természetes velejárója volt a folyamatnak, s ennek következtében számos egyéb előrelépésről is beszámoltak. (Ha valaki kíváncsi a részletekre, feltétlenül legyen ott a következő ilyen rendezvényen…)

Reg-Enor és regenoros menü – helyben
A nagyszerű előadássorozatot Szabó Szigfrid természetgyógyász, Génius-díjas feltaláló, reflexológus zárta a maga humoros, tudományos előadásmódjával. Az eseményen bemutatkoztak az éttermek, melyek regenoros menüvel is szeretettel várják vendégeiket:

  • Nagy Rigó Éva – Ring Étterem (0907657801),
  • Vas Ferenc – Bandérium Étterem (0357731930),
  • Czékus Mónika képviseletében az Etető Étterem – Szénási Keszegh Judit (0944963463).
Tele a Matica-ház nézőtere

Tele a Matica-ház nézőtere

Szabó Sigfrid feltaláló mindenhol nagy sikert art

Szabó Sigfrid feltaláló mindenhol nagy sikert art

Vass Oszkár a cégről és a karrierlehetőségről is teljes képet adott

Vass Oszkár a cégről és a karrierlehetőségről is teljes képet adott

Az eseményen bemutatkoztak az éttermek, melyek regenoros menüvel is szeretettel várják vendégeiket. (Részletek a cikkben.)

Az eseményen bemutatkoztak az éttermek, melyek regenoros menüvel is szeretettel várják vendégeiket. (Részletek a cikkben.)

Ezeket olvastad már?