Kezdőoldal Ágak A novemberi, felvidéki Vezetőképző Sikertréning is segített abban, hogy a Beta-ág szlovákiai tagjai önmaguk legjobbjává váljanak

A novemberi, felvidéki Vezetőképző Sikertréning is segített abban, hogy a Beta-ág szlovákiai tagjai önmaguk legjobbjává váljanak


2019.
november 24. felejthetetlen nap volt Sáfi Katalin életében. De nemcsak a Beta-ág ötös szintű üzletépítőjének, hanem sokaknak volt meghatározó november utolsó vasárnapja, hiszen ekkor tartotta a Kis Gergely és Pálfi Katalin Arany Hálózatvezetők által irányított Felvidéki Csapat a soron következő Vezetőképző Sikertréningjét Tatán, a négycsillagos Old Lake Golf Hotel konferenciatermében. A minőségi külső természetesen csak a körítése volt a tartalmas napnak, melyből a Szlováliából érkező, fele-fele arányban részt vevő régi és új hálózatépítők egyaránt meríthetettek.

Mindenki eljött!
Ahogy Katika is elmondta bevezetőjében, még soha nem volt olyan Vezetőképző, ahová a bejelentkezettek teljes létszámban (43) eljöttek, s akiknek majdnem a fele első alkalommal ragadta meg az önképzés és tanulás lehetőségét.


Magas szintű tanítás
Nem csoda, hiszen a nap meghívott vendégelőadói felső ágvezetőink, az Arany Hálózatigazgató, életépítő tréner, Ferenczy László és párja, Szász Laura voltak. Aki havonta eljár Sikernapokra és már hallotta Ferenczy László nevét vagy olvasta, illetve rendszeresen forgatja Egészségkönyvét, az tudhatta, miért akarja Lászlót személyesen megismerni, hallgatni őszinte szavait, érzékelni, befogadni hatalmas tudását. Ugyanúgy mindig szívesen hallgatjuk a Kis-Pálfi páros tanításait is, akik fiatal koruk ellenére sok tapasztalattal a hátuk mögött, tarsolyukban tudással, nyílt szívvel, természetességgel, tisztelettel és odaadással tanítanak 20, 30, 40 éveseket, sőt a 60 pluszosakat is!

Kis Gergely: Légy önmagad legjobbja!
A nap első előadója Kis Gergely volt, aki a  „… hogy Te is Vezetővé válj!“ témában kalauzolta a társaságot. Párja szerint folyamatosan agyal, pörög, tanul, olvas, hogy mi jobbak legyünk általa és nála, ezért is igyekszik mindig a saját legjobbját nyújtani. Elmondhatom, ez most is összejött neki! Olyan pozitív energiákat mozgatott meg, amivel megadta a nap hangulatát. Geri szerint a képlet egyszerű, Kedves Olvasó: „Határozd meg céljaidat, tervezz, lépj ki a komfortzónádból, válj olyan emberré, akit érdemes követni, legyen Hited és légy Hiteles… Légy önmagad legjobbja!“ Úgy gondolom, egyetértetek: őt érdemes követni!

Pálfi Katalin: A tiszta szándék vezéreljen

Ezután következett Pálfi Katalin, egy ízig vérig üzletasszony, akinek kedvenc idézete:
„Segíts nekem, hogy magam csinálhassam“. Elmondhatom, ezt így is érzi, ez tükröződött vissza előadásából. Ez a blokk egy útmutatás, segítség és tanács is volt egyben. Kiemelte a csapatszellem lényegét, merthogy ez a legfontosabb út a sikerhez. Viszont szerinte legyünk kitartóak, gondolkozzunk megoldásokban és cselekedeteinket a tiszta szándék és a szeretet vezérelje.

Szász Laura: A megjelenés is fontos
A délelőttöt Szász Laura zárta, aki az üzleti etikettről, öltözködésről, ápoltságról, sminkről adott pár jótanácsot. Sok apróságnak tűnő, mégis olyan fontos kérdéseket feszegetett, amire – ha vezetővé akarunk válni – érdemes odafigyelni.


Meseszerű élmény Ferenczy Lászlóval
A nap fénypontja Ferenczy László előadása volt. Nemcsak az újak itták szavait, hanem „Aranyos Hálózatvezetőink“ is. Számomra ez egy személyes, közvetlen, fordulatokban és történetekben gazdag, meseszerű, de tanulságos ÉLMÉNY volt. Hogy is jövök én ahhoz, hogy méltassam Ferenczy László szavait?  Talán csak a (nekem különösen fontos) jó tanácsait emelném ki, amik ma már tanítássá nőtték ki magukat, s ez megfontolandó lehet az élet bármely területén bárki számára.

Néhány tanítás

Tehát, ne felejtsd:

  • Te egy egyszeri, megismételhetetlen Csoda vagy, viszont mindenkinek megvan a saját története.
  • Miről szólt eddig az életed? Gondolkozz el!
  • A jövőt lehet megteremteni, vagy áldozatává válni. A jövőtől azért félünk, mert nem tervezzük meg.
  • Mindig legyen időd a munkádra, családodra, és magadra.
  • Minden nap tegyél az álmaidért és céljaidért.
  • Képezd magad! Minden tudás annyit ér, amennyit kamatoztatsz belő

Élvezetes, magával ragadó előadását a következő mondatokkal zárta: „Az életben az a legnagyobb csoda, hogy bármikor, bármilyen csoda megtörténhet veled, ha hiszed, ha vágyod és ha teszed a csodát. Higgyük, vágyjuk és tegyük a csodát!“

Melletem Lehetsz Munkatárs!
A csodálatos napot Pálfi Katika zárta: az MLM azt jelenti: Mellettem Lehetsz Munkatárs! Az életedért Te vagy felelős. Higgy magadban, vidd sikerre életed! Köszönjük a szervezést, a tanításokat, hálásak vagyunk érte!

 

Ezeket olvastad már?