Kezdőoldal Ágak Az első önálló, felvidéki évzáró a 14. rendezvény volt a Vass-Beta-ág idei, szlovákiai sorozatában

Az első önálló, felvidéki évzáró a 14. rendezvény volt a Vass-Beta-ág idei, szlovákiai sorozatában

További sok sikert kívánunk minden kedves Munkatársnak, Vezetőnek, Cégvezetésnek! Adjon az Ég egészséget, békét, jókedvet mindenkinek!


December 2-án, Révkomáromban (Szlovákia) tartották a Vass-Beta-ág első évzáróját. Mármint azt, amit „maguknak”, külön szerveztek meg, mert eddig az ág központi, budapesti rendezvényén vettek részt. Viszont egyre nagyobbra nő a felvidéki csapatrész, másrészt folyamatosan beszámoltunk arról, hogy rendszeresen szerveztek idén több városban Sikernapot. Így nem is lehetett kérdés, hogy felteszik a koronát a sorozatra. A részleteket a csapat egyik vezetőjétől, Fazekas Gizellától kapjuk, sok beszédes felvétellel.

Hét helyszínen, tizennégyszer
Hét különböző szlovákiai helyszínen találkoztunk eddig. Legelőnyösebbnek bizonyult, ha állandó helyszínt választunk, mely középen van a csapattagok lakhelyét illetően. Komáromban a Kortina Vendéglő méltó helyszínnek bizonyult rendezvényeinknek. A Sikernapok megálmodói az „Aranypáros”, Pálfi Katika és Kis Gergely. Ők voltak a motorjai a rendezvényeknek egész évben.

Hála a vezetőinknek
Évzárónk vendégei voltak felső vezetőink, Ferenczy László és párja, Szász Laura, valamint Beta Tünde férjével, Kolossal. De meg kell említenünk kiemelve Vass Oszkárt és Vass Szombatfalvi Zsuzsannát, akik a vezetői évzárónkon voltak velünk. Nekik, tanításuknak, bölcsességüknek hála tarthat itt ma a csapatunk, hogy önálló rendezvényekkel, sok új fiatal munkatárssal szervezkedhetünk, hirdethetjük a Biocom jó hírét. Sok sikert kívánok minden egyes csapattagnak, munkatársnak, vezetőnek! A Biocom cég vezetésének is hála a lehetőségért, hogy emberi sorsok tudnak minden téren jó irányba elmozdulni, haladni!

De mostantól beszéljenek helyettem a képek…

A dekoráció Vangel Mónika munkatársa, Sebő Adrika virágkötő munkája

Pálfi Katika az első felvidéki évzáró rendezvény háziasszonya, megálmodója

Kis Gergely bemutatta a Biocom rendszer működési elvét, és lehetőséget mutat arra, hogy emberi sorsok jobbra fordulhatnak. Erre példákat is láttunk.

Simonics Évától és két vezetőjétől, Vangel Mónikától, valamint Nagy Andreától hasznos ötleteket hallottunk, hogyan kerüljön egészség a fa alá. Ezzel nem tudunk mellényúlni, hisz ez mindenki számára kedves és hasznos.

Az őszi fogyiversenyünk nyertese Horváth Gabika, aki súlyának 12,5 %-át vesztette, és megnyerte a 280 €-s díjat

Az őszi fogyiverseny nyertes-esélyesei

Csicsó Mónika is csodás teljesítményt nyújtott. Tavasztól 30 kg súlyfeleslegtől, és számos probémától szabadult meg.

Ferenczy László tanításával nem lehet betelni, akárhány éve hallgatjuk, mindig tud újat mondani

Ferenczy László személyre szóló tanácsokat is adott

Rendezvényünk ünnepi hangulatát Czékus Mónika HV leánykája, Lilluska is emelte fuvolajátékával

Ebben a hónapban az „Aranypáros” (Arany HV páros) Pálfi Katika és Kis Gergely érdemelték ki munkájuk alapján a Felvidéki Kupát

Ketten teljesítették a Felvidéki Ágversenyt. Pálfi József 6 új munkatársat, Varga Juhász Laura pedig 16 új csatlakozót hozott a csapatába, ezzel elvitte a 100 € díjat. Gratulálunk mindkettejüknek és szponzoraiknak, Pálfi Katikának és Vicena Andreának!

A dinamikus munkából szintlépők is kikerültek bőven. Gratulálunk mindegyikőjüknek!

A mélységépítés meghozza a gyümölcsét…

Az elismerés a szponzornak nagyon hálás feladat

Tombolanyertesünk egy utalványt kapott kozmetikai arckezelésre Botanifique termékekkel, köztük az aranyos pakolással

Drága Vezetőink! Nem véletlen a háttérkép sem…

Beta Tünde és Kolos velünk ünnepelték az elmúlt évet

Vezetői értekezlet után Pálfi Katikáéknál vendégségben vezetőinkkel
Vass házaspárral

Óévbúcsúztató a Vass házaspárral, felső vezetőinkkel

Ezeket olvastad már?