Kezdőoldal Ágak A szakács házhoz jön immáron Kecskeméten is – egy komoly Reg-Enor menü-teszt után!

A szakács házhoz jön immáron Kecskeméten is – egy komoly Reg-Enor menü-teszt után!

Berényi Kriszti

Berényi Kriszti

A kecskeméti születésű Berényi Kriszti elhatárzta, hogy Hírös városában is elterjeszti annak hírét, ami neki is segített. Persze, a Reg-Enorról van szó, melynek kúrjával maga is ledobott nyolc kg-ot az elmúlt három hónapban. De nem csak ettől érzi jól magát, hanem attól is, hogy a Friss Food – a Reg-Enor menü egyetlen hivatalos házhozszállítója – által elindított országos „mozgalom” (azaz: lefedettség…) kecskeméti megálmodója – és megvalósítója lett. S hogy mi kellett ehhez? A terméken túl a feltaláló, Szabó Sigfrid személye, és a ceglédi Juhai Tünde (most már Kriszti szponzora), aki az egyik leglelkesebb szószólója az ügynek a térségben. S egy gasztrokommandó ízvadászata után már senki sem kételkedhet a menü sikerében… Köszönet Krisztinának!

Mindig is fontos volt az életemben a tudatosság és az egészséges életmód, de korábban valahogy nem találtam meg a hozzám illőt, a nekem könnyűt. Míg egyszer csak szembejött a Biocom… J

A feltaláló, Szabó Sigfrid személyes hitele is segített
2015 novemberében hallottam először a Reg-Enorról és a hozzá tartozó speciális menüről. Annyira megfogott a feltaláló személye, hogy Ceglédre is átmentem, hogy személyesen is meghallgathassam őt, majd a következő héten, Kecskeméten már hetedmagammal mentünk az előadására. Akkor ott elhangzott, hogy a Hírös városunkban is lehet gondolkodni a menü házhozszállításán és keresni olyan vállalkozó kedvűeket, akik a franchise elvek betartásával vállalják a kecskeméti régió lefedését. Na, ez a pár mondat belém vésődött.

kecs3
Akadályok a sikerért

Lelkesen kezdtem hívogatni szűkebb és tágabb ismeretségi körömet, és kerestem, kutattam. Volt is jelentkező szinte azonnal. Ennek olyannyira megörültem, hogy ilyen egyszerű, hogy nem vettem észre az apró, majd egyre nagyobb távolodást a jelentkező és köztem. Mondanom sem kell, nem lett kapcsolat belőle, a barátságunk viszont töretlen azóta is, és a hely, ami az ő szíve csücske, hasonló elven főz mind a mai napig. Persze, nem mondtam le arról, hogy én leszek a hírnöke városunk legújabb menüjének, de valahogy nem akart összejönni.

Segít a Gasztro Szentes
Majd egyik délelőtt felhívott Juhai Tündi, a ceglédi menü megálmodója, és azt kiabálta a telefonba: megvan Kecskemét, és a Tiéd lehet, ha még akarod! Így kerültem kapcsolatba Bányai Zsolttal, a Gasztro Szentes Kft. tulajdonosával, aki szó szerint házhoz jött, hisz az első napokban, volt, hogy csak az én menümet hozta el Szentesről Kecskemétre. A cége már túl van egy sikeres bevezetésen Csongrád megyében, és, hogy az Ő szavait idézzem: „Mi lenne, ha Kecskeméttől a határig az én konyhám látná el Reg-Enor menüvel mindenkit”? Az első időszak, amit ma már úgy hívunk, hogy időszámításunk előtti, igen érdekes volt számomra, hisz egy új termék bevezetése egy már működő piacon mindig tartogat némi izgalmat. J

Letesztelték a menünket – sikerrel!
Majd egyik napon a szerencse ismét mellém szegődött. Történt ugyanis, hogy felhívtam egy „gasztrokommandót”, az első helyi online női magazin, nevezetesen a trendalelke.hu tulajdonosát, hogy tesztelje, ha úgy tetszik, kommandózza már le a Reg-Enor menüt, és a tapasztalatait írja meg az oldalán. Izgalmas ízvadászat vette kezdetét és az eredményét az alábbi linken már olvashatjuk!
http://trendalelke.hu/index.php/koz-ter/item/1434-gasztrokommando-ilyen-jo-dobozos-menut-meg-nem-ettunk

Klub és menü házhozszállítás Kecskeméten
A menüvel egy időben, elindult a Hírös Reg-Enor klub is, ahol havi egyszer megosztjuk sikereinket, tapasztalatainkat, ötleteinket. Magam is élvezem a kúra minden szépségét, a menü finom ízeit, és büszkén mondhatom el, hogy az eltelt 3 hónap alatt már 8 kilóval könnyedebb lettem. Jelenleg Kecskeméten működik a házhozszállítás, rövid távú terveink között szerepel a körzet szélesítése. Amint ez megtörténik, természetesen hírt adunk róla!

kecs1 kecs2 kecs4

Ezeket olvastad már?