Kezdőoldal Ágak Élmények, ízek, érzelmek, avagy üdvözlet Erdélyből, a Főnix csapattól, a Kosiba-ágról

Élmények, ízek, érzelmek, avagy üdvözlet Erdélyből, a Főnix csapattól, a Kosiba-ágról

Családi nap a FŐNIX csapattal, a “díszlet” is fenséges volt

Hosszú idő után egy nyári hétvégén tudott újra kiutazni Erdélybe Kosiba Ili és István. Nagy izgalommal készültek, hiszen már alig várták, hogy találkozhassunk Romániában dolgozó Biocomos vezetőikkel, munkatársaikkal, barátaikkal és kedves családtagjaikkal. Vagy, ahogy ők nevezik: a FŐNIX csapattal! Az élménydús hétvégét pár fotóval illusztrálva mutatják be a Kosiba-ág régi vezetői.

A barátság igazi érték
Hosszú volt ez az elmúlt két év… Sőt, tudtuk, most olyan csapattagokkal is lehetőségünk lesz megismerkedni, akikkel személyesen még nem volt alkalmunk találkozni. Persze az interneten sokukkal kapcsolatban vagyunk, de a személyes találkozás ereje felülmúlhatatlan.

Vezetőink szavai jutottak eszembe: az üzletre épülő barátság az igazi érték! Ezt most megtapasztalhattunk ismét (sokadjára).

Főszervezők
Hálás köszönet két főszervezőnknek, Zsigmond Júliának és Kis Edithnek, a FŐNIX csapat vezetőinek, és természetesen minden munkatársunknak a csodás hétvégéért! Név szerint most nem sorolom fel őket, de ezúton is üzenem nekik: köszönjük, hogy velük lehettünk.

Jók a kilátások…
Szombaton egy szuper csapatépítő családi napot tartottunk. A FŐNIX csapat sok munkatársa és családtagjaik jöttek el. Délelőtt 10-től több autóval kaptattunk fel Harangláb település egyik fantasztikus kilátású dombjára (van ám perspektíva a Biocom üzletben!), a Bogácsi tetőre. Nem is akármilyen hely az, ahol 600 (!) fiatal diófa energiája van a kertben. (Itt kell megjegyeznem, hazánk egyik vezető kommunikátora az tanította, ne használjunk ilyen lelkes jelzőket, de nem tudom megállni, hogy erről a pár napunkról ne szuperlatívuszokban írjak…)

A Bogácsi tető energiadús diófaligete

Szorgos kezek munkája által lett ebéd

Családi nap, finomságokkal
Visszatérve a családi napra: Volt itt minden, mi szemnek, szájnak ingere. Ínycsiklandó sültek (mics finom Ági salátával, zöldségek parázson sütve), Kis Edith édesanyjának hihetetlenül finom csöröge fánkja és délutánra két bográcsban elkészült a gulyás, hála a tevékeny és hozzáértő kezeknek! Természetesen a friss tisztított víz mellett nem maradt el az erdélyi „tüzesvíz”, a biobor és a behűtött sör sem. Így amíg a fiúk a sütéssel, főzéssel és poháremelgetéssel voltak elfoglalva, mi, lányok sem akartunk lemaradni (a hasonló tevékenységekkel sem). Ismerkedtünk, beszélgettünk, énekeltünk, vicceltünk.

A szakértő figyelem is fontos…

Az a csodás csöröge

Itt már az estebéd készül

A beszélgetés, közös ének fontosabb, mint bármi

Elkészült a gulyás!

Estebéd, baráti társaságban

Elismerések is belefértek a napba
Estebédünk után köszöntöttük két új 5-ös szintű munkatársunkat:

–          Németh Erzsébetet és
–          Domo Erzsébetet.

Németh Erzsébet köszöntése

Domo Erzsébet köszöntése

Nótára fel!

Tombolasikerre várva

Kincső húzza a tombolát

A Biocom kézkrémje szakértő kezek(b)en

Koraesti meditálás


További élmények
A tombolát egy csodaszép angyalka húzta és egy kivételével csak a fiúk nyertek. Az az egy kivétel pedig maga Kincső volt, aki azonnal bemutatta, hogy mennyire szereti a kézkrémünket. Még egy kis koraesti meditációra is lehetőségünk nyílt. Elmondhatatlan volt az élmény! Kellemes fáradtsággal tértünk nyugovóra, egy éjszakába nyúló beszélgetés után.

Üzleti megbeszélés
Vasárnap Marosvásárhely egyik igényes, „újhullámos” kávézójában találkoztunk egy hangulatos kerekasztal beszélgetésen néhány munkatársunkkal, akik nem tudtak velünk lenni a családi napon.

Üzleti kerekasztal Marosvásárhelyen

Irány Szováta!
Utána pedig irány Szováta! Fiatalkori élményeink helyszíne. Ebéd után nagy örömmel léptünk be a fantasztikus Medve tó fürdőjébe, majd kellemes, hűsítő sós vizébe. Istenem, de jó volt! Jól kimaxoltuk a lehetőséget, záróráig maradtuk…

Szováta, nosztalgikus háttérrel

A csodás Medve tónál

Különleges hangulat

Együtt dolgozni: siker
Rövid volt ez a hétvége, de csodás élményekkel, ízekkel, érzelmekkel teli! Válogatva a számtalan fotó között egy Henry Ford idézet jutott eszembe: „Összejönni – jó kezdés. Együtt maradni – haladás. Együtt is dolgozni – siker.” Kívánom magunknak és a FŐNIX csapat minden tagjának, hogy tapasztalják meg továbbra is életükben ennek az idézetnek az üzenetét!

Viszlát, Erdély!

 

Ezeket olvastad már?