Kezdőoldal Ágak Rendszert építenek, emberi módon – magas hőfokú volt a júliusi Sinka Start is

Rendszert építenek, emberi módon – magas hőfokú volt a júliusi Sinka Start is


Forró hangulatú nyári összejövetel kerekedett a Sinka-ág júliusi, miskolci startjából. A július 14-én, a Pannónia Hotel konferenciateremben tartott rendezvényen a tudás inspiráló átadása mellett igazi példákat láthattak régiek és újak. A motiváló történetek egyértelművé tették: a Biocomban bárki számra adott a lehetőség a sikerre, csak élni kell vele! Köszönet Szilágyi Szabolcsnak a beszámolóért.

Élvezetes felvezetések
Fantasztikus házigazdának bizonyult a felvidéki Lőrinc Márkó-Boczkó Szilvia páros. Mindketten nagyon lendületesek, és szenzációs, humorral is fűszerezett előadást, és felvezetéseket tartottak.

Valós, motiváló történet
Szabó Anita Viktória beszélt arról, hol is lakik a pénz a Biocomon belül. A hálózatvezető saját sztoriját mesélte el. Sokaknak segíthetett azzal a valós történettel, is lett komoly vállalkozóból egy több mint 300 fős csapat kiváló vezetője – egy éven belül!

Cserélj boltot és patikát!
Melegné Liszkai Katika természetgyógyász, hálózatvezető, és Gödriné Balla Judit kozmetikus, hálózatvezető remek példákkal beszélt a 200 pont fontosságáról, összegyűjtésének egyszerűségéről. Ennek részeként szóltak a bolt- és patikacseréről, fantasztikus ötleteket adva az újaknak – és nekünk is!

Hazai termékek a porondon
A nap vendége, Bell Barbara – aki Jakab István társaként dolgozik a termékek kifejlesztésében – remekül mutatta be a két új slágerterméket, a Kék Jód cseppet és az Immun Protect sprayt, valamint szólt a megújult, zseniális Mikrobiom-Fiberről is. Mindenki számára lejött, mennyire fontos részei a Biocomos életmódnak ezek a készítmények.

A vezetővé válás momentumai
Tóthné Ancsa, Balogh Beáta, Czibere Attila és jómagam beszéltünk arról, honnan kezdtük, és mik voltak azok a fontos momentumok, amik ahhoz vezettek, hogy vezetővé váltunk. Sinka Tímea ágvezetőnk remek kérdésekkel, amolyan talk-show jelleggel vezette a beszélgetést, így könnyű volt elmondani a lényeget…

Rövid idő alatt 50.000 PÉ!
Ezután Béres István is felszólalt néhány percben. Inspirálóan mesélte el, hogyan tudott rövid idő alatt egy több mint 50 ezer pontos csapatot létrehozni, és szuper vezetőket találni!

Elismerések
Rengeteg elismerés is volt a nap folyamán, hiszen a Sinka csapat folyamatosan fejlődik!

  • A házigazdák, Lőrinc Márkó és Boczkó Szilvia hálózatvezetővé válásuk alkalmából vehették át oklevelüket (szponzorok: Rezes Eleonóra, valamint  Sinka Tímea és Gyula),
  • szintén okleveles HV-k lettek: Balogh Beáta és Czibere Attila (szponzor: Tóthné Boncsér Anna).
  • A Szilágyi-regionális HV kupát Magyariné Éliás Zsuzsa HV vitte haza, a Sinka vándorkupát pedig Tóthné Boncsér Anna HV!

Rendszert építünk
A nap végén még útmutatást kaptunk ágvezető párosunk, Sinka Tímea és Gyula jóvoltából, mely egyben motiváció is volt a forró, nyári napokra. Ma is kiderült: fantasztikus, összetartó, és lendületes csapat vagyunk! Köszönöm, hogy része lehetek ennek a remek gépezetnek, mely továbbra is olajozottan működik! Jelmondatunk: „Rendszert Építünk!”

 

 

Ezeket olvastad már?