Kezdőoldal Ágak Novemberi emlék: egynapos, sikeres tréning Miskolcon

Novemberi emlék: egynapos, sikeres tréning Miskolcon

Már egy vezetői tréningen is telt ház van Miskolcon

Már egy vezetői tréningen is telt ház van Miskolcon

A két hónappal ezelőtti rendezvényre való visszatekintés apropóját az adta, hogy azóta, már a következőt is megrendezték január közepén, Miskolcon. A Kónya-ág tagjai (köztük is hangsúlyosan a Sinka-, s még inkább a Komporday-ág) jelenlegi és leendő vezetői újfajta rendszerben, egy napba sűrített fontos témák mentén sajátítják el a továbblépéshez szükséges tudást. Hogy szükség van-e rá? Nem kérdés, hiszen akkorát nőtt a csapat az elmúlt esztendőben, hogy a képzési rendszernek is lépést kell tartani a fejlődéssel. S amint az alábbi, lelkes, az ágvezetők – Sinka Gyula és Tímea, valamint Komporday Annamária kérésére írt – visszajelzésekből is kiderül: termékeny talajra hullottak a magok 2016. november 14-én. A januáriról pedig majd külön szólunk, bár az eredmények, melynek eléréséért ezek a tréningek születnek, folyamatosan magukért beszélnek…

GÉCZI ILDIKÓ: HOL VOLT MINDEZ EDDIG…?
Vezetőink azon kérdésére válaszolni, hogy mit adott az a nap, olyan egyszerűnek tűnik, valójában pedig mégsem az. Nagyon vártam a tréninget! Abba a bizonyos, ,,nem tudok aludni” kategóriába tartozom. Izgatott voltam és várakozásokkal teli. A rengeteg, gyakorlatban alkalmazható tudás mellett én azt a fantasztikus, semmihez nem hasonlítható érzést emelném ki, amit a hely és az előadók energiája adott. Sinka Gyula magával ragadó előadásmódját talán „übereli” Tímea, aki nekem ezidáig minden alkalommal nagyon sok pozitív gondolatot adott. Őt hallgatva folyamatosan libabőrös vagyok az első perctől a végéig. Fantasztikus emberek közé kerültem! Lassan, de kezdem átlátni ennek a lehetőségnek a nagyságát és a jelentőségét. Igazi másolandó példák vagytok számunkra! Néha felteszem a kérdést: hol voltam idáig, hol volt mindez eddig?

Egy ilyen napot érezni és megélni kell!
Őszinte leszek: kicsit türelmetlen vagyok, mindenhol ott akarok lenni, mindent tudni akarok, mindent szivacsként szívok magamba, amit hallok. Sürgető vágyat érzek… ami azt gondolom, nem baj. Nem tud rajtam féket húzni a család és a körülöttem lévő emberek! Az ilyen napok után ezerszer erősebben érzem ezt. Néha ijesztő az az akarat, amivel szembesülök, de tudom, és teljes lényemmel érzem, hogy jó úton vagyok és jó helyen köztetek. Néha meg-megtorpanok – ezt az érzést nem szeretem, s még meg kell tanulnom kezelni ezeket a hullámokat. Elején járok még az útnak, de tudom, hová tartok. Kitaposott út van előttem, aki akarja, mehet rajta és nem téved el! Mert ilyen vezetőink vannak, mint ti. A gyakorlati dolgokról lehet olvasni sok helyen, aki tanulni akar az tud. De egy ilyen napot érezni és megélni kell! Kicsit lelki vetülete lett ennek a levélkének, de én ott – vagyis itt –, ezen a területen érzem leginkább azt, hogy mit kaptam a múltkor. Köszönöm!

GYURGYIK MÁRTA: CÉLTUDATOS ÉLETÉRZÉST ADOTT
Köszönöm, hogy lehetővé tettétek, hogy megoszthatjuk a novemberi képzés személyes tapasztalatait. Fantasztikus kezdeményezés, fantasztikus emberektől! Számomra a képzés megerősítés, iránytű a sikeres élethez. Egy olyan céltudatos életérzést ad, melyben megtaláljuk az élet valódi értékét,  boldogságát. Ha az ember ezt megtapasztalja, mindig vágyni fog rá, s arra, hogy ezt segítségül másoknak is átadja. Hálás szívvel köszönöm a tréning nagyszerű előadóinak, hogy ismét megerősítette bennem: ez a Mi küldetésünk! Boldog vagyok, hogy ilyen remek csapat tagja lehetek!

BEZECZKY GIZUS: FELEMELŐ ÉRZÉS VOLT!
Köszönöm, hogy ott lehettem, azaz csapatommal ott lehettünk azon a fantasztikus képzésen, Miskolcon! Az 500 km (oda-vissza út) abszolút nem okozott problémát, mert nem a kifogásokat kerestük… Felemelő érzés volt hallgatni az előadókat, s megérezni, hogy mindenki „egyszerű emberként” kezdte, s rövid időn belül sikeres, energiával és még több pozitivitással teli „egyszerű” Ember maradt!

Amit Nekem az a nap adott:

  • A BIOCOM-os JÖVŐKÉPEM-ben még nagyobb megerősítést kaptam, pozitív energiákkal és új, hasznos tanácsokkal.
  • Jó DÖNTÉS-t hoztam épp egy éve arra vonatkozóan, hogy a szebb, boldogabb jövőmet, azaz a BIOCOM-os életformát választottam.
  • Megerősítést kaptam arra vonatkozóan, hogy jó irányban indultam el azon az ösvényen, ahol a SIKER-t találom… Az ezüst hálózatvezetői szintemig meg sem állok, aztán indulok tovább!
  • A tovább FEJLŐDÉS-hez szükséges képzések fontosságáról is meggyőzödtem…
  • A SZERETET, a BOLDOGSÁG, a POZÍTIV ENERGIA, a BIZSERGÉS… igen, nekem átjött azon a napon, és: KÖSZÖNÖM!

KÖSZÖNÖM/JÜK ezt a csodálatos napot, jóérzés ebbe a Csapatba tartozni!

UJVÁRI ZSUZSANNA: LEENDÜLET ÉS MEGERŐSÍTÉS
Nagy izgalommal vártam ezt a napot, ugyanúgy, mint bármelyik képzésünket, rendezvényünket, ahol együtt vagyunk. Amit kaptam ismét: hatalmas lendület, megerősítést, hogy a legjobb helyen vagyok. Nap, mint nap hálát adok a sorsnak, hogy megismertem ezt a lehetőséget, és egy ilyen zseniális csapathoz tartozom.

GAÁL VIKTÓRIA: SOK DOLGOT TUDTAM MEG ISMÉT
Köszönöm szépen ezt a csodálatos napot! Nagyon szeretek képzésekre járni mindig sok dolgot tudok meg és nagyon jó egy ilyen közösséghez tartozni! 🙂

SZILÁGYI SZABOLCS: CSAK AZ FEJLŐDIK, AKI RENDEZVÉNYEKRE JÁR
Nekem nagyon sok új dolgot adott a tegnapi nap. Bizony, nekünk, régi motorosoknak is fel kell venni a fordulatszámot, ehhez kaptam remek tanácsokat, gyakorlatias ötleteket! Főként az időgazdálkodással kapcsolatos ötleteket akarom alkalmazni, amit Kónya Gyuritól hallottunk! Tarczy Gyula „kommunikáció-felépítés” című előadása is nagyon tetszett, bőven van még mit elsajátítani! Ágvezetőimtől, Tímeától és Gyulától is nagyon sokat kaptam, hiszen folyamatos változásokra van szükségünk, és a rugalmasságot is tanulni kell A mai változó-rohanó világunkban. Remek volt a szervezés, fantasztikus a csapat, akikkel együtt rezeghettem! 12 év után is mindig jó itt lenni, hiszen csak az tud fejlődni, aki rendezvényre jár! Megjegyezném még, hogy Komporday Annamari fantasztikus házigazda volt, remekül összefogta a napot. Mindenkinek nagyon köszönöm! 🙂

NÉMEDY GABRIELLA: RENGETEGET KAPTAM!
Szeretném megköszönni nektek ezt a fantasztikus napot! Sokat vártam tőle… és rengeteget kaptam, amit,hálásan köszönök! Mit adott nekem a mai nap? Olyan felpörgött hangulatban voltam még napokkal utána is, hogy szinte nincsenek is rá szavak! Újabb szakmai és érzelmi iránymutatást kaptam tőletek és újabb megerősítést, hogy jó helyen vagyok. Köszönöm!

Ezek után pedig… pörgés és munka ezerrel! 🙂

SINKA CSABA: MÁR AZ IS ÖRÖM, HOGY OTT LEHETTEM!
Nekem abban a napban az tetszett a legjobban, hogy egyáltalán ott lehettem azon a rendkívül profin megszervezett és kivitelezett képzésen. Nem akarok senkit kiemelni a tréning előadói közül, mert mindegyik nagyon tetszett és nagyon sokat tanultam tőlük, sok hasznos információt és sok jó ötletet mondtak, amit én is tudok majd alkalmazni. És nem utolsósorban nagyon tetszett a nap háziasszonya, Annamari a profi előadásmódjával és szeretetet árasztó, bűbájos mosolyával, aki nagyon profin levezényelte a képzést. Köszönöm, hogy veletek lehettem és ezzel a sok jó pozitív gondolkodású emberrel, akik részt vettek a mai képzésen!

TÖVISNÉ VENCZEL ERIKA: ÖTLETEK A HATÉKONY MUNKA MEGTERVEZÉSÉHEZ
Nekem az a nap leginkább a hatékonyabb munka megtervezésében adott nagyon sok útmutatót, új ötleteket, hogy hogyan szervezzem meg a napjaimat és miket kell tennem annak érdekében, hogy az időgazdálkodás a lehető legjobb legyen? A felépítés és kommunikáció terén Tarczy Gyula rengeteg hasznos tanácsot adott, amit szintén alkalmazni fogok a munkám során!

GYENESNÉ SEBŐK ILONA: GYAKORLATI ÚTMUTATÁSOK ÉS LENDÜLET
Intenzív és sokszínű nap volt. Köszönöm a lényegre törő gyakorlati útmutatásokat, tanácsokat és az erőt adó lendületet. A munkafüzet nagyon hasznos és értékes, használni fogom. Szuper előadók, szuper vezetők!

KOMJÁTHI-KOVÁCS ANETT ÉS KOMJÁTHI RÓBERT: A BIOCOM A JÖVŐNK
Amit nekünk adott a vezető képzés: számunkra minden képzés vagy rendezvény (ki hogy nevezi) óriási löketet ad, beindulnak az agykerekek és csak jönnek a célok, amik megvalósításra várnak. Újra megerősödött bennünk a tudat, hogy jó helyen vagyunk, ez a mi jövőnk és majd a születendő gyermekeink jövője! Amit valójában kaptunk, azt csak belül érezzük, ezt nem hogy leírni, de még csak elmondani sem lehet! Aki szeretne egészséget-pénzt-nyugalmat egy kalap alatt tudni, annak a Biocomban és a képzéseken a helye, hogy Ő is át tudja élni ezeket a csodákat, ezt a rengeteg pozitív energiát!

VARGA ZOLTÁN: GYAKORLATIAS, POZITÍV, CSALÁDIAS
Lényegre törő gyakorlati útmutatók, rengeteg pozitív töltés és száz főnél is családiasnak mondható légkör. Ár-érték arányban is „űberelhetetlen” az országban szerintem. Köszönjük mindenkinek, aki hozzájárult a mai nap színvonalához! Örülök, hogy ott lehettem!

MIKLA HENRIETT: HASZNÁLNI FOGOM A TANULTAKAT!
Nekem mit adott a nap? Nagyon tetszett Kónya György előadása, hogy egyszerű emberből hogy lett sikeres ember. Személy szerint amúgy is ámulva hallgatom, odabent meséltem a munkahelyen ezt a „25 perc munka és 5 perc szünet” rendszert, kipróbáltuk – és működik! 🙂 A munkafüzet nagyon jó, használni fogom a végén a terveket! Tarczy Gyula előadása nagyszerű volt arról hogyan kommunikáljunk az emberekkel! Segített, hogy adjak visszajelzést az embereknek, dicsérjem meg őket, lássam bennük a jót és ne a negatívat… 🙂 A Biocomban hogyan alkalmazom? Tervezni kell, ami nekem eddig nem ment, leírni, amit meg szeretnék valósítani! Elhatároztam, hogy igen nekem is kell álomfal! 🙂 És névlista, akiket felkeresek, és a kommunikációt hogyan építsem fel, és nekem is gyengém az, hogy személyesen kell megbeszélni – ezen fogok javítani, hogy egy időpontot megbeszélni és személyesen találkozni! 🙂 Köszönöm nektek ezt a napot! Nagyon hasznos volt, újabb lendületet adott! A Sinka házaspár kiváló példa és itt tényleg mindenki „egyszerű” ember, ami nagyon ritka a mai üzleti életben!

RADÁNYI MARCSI: MINDEN PERCÉT ÉLVEZTEM!
Számomra mindig nagy öröm egy képzés. A mostaniban sem csalódtam, sőt, minden percét élveztem. A szervezés tökéletes volt, gyönyörű helyen, kiváló előadókkal, csodálatos emberekkel. Szinte észre sem vettem és már eltelt a nap.

Ahogy láttam:

  • Sinka Gyula és Sinka Tímea: ahogy Gyula és Tímea bemutatják a Biocomos életmódot egyszerűen és mégis részletesen, nagy hatással volt rám.
  • Tarczy Gyula: imádom a hangját, megmutatta, hogy addig, amíg saját önbizalmamat nem építem fel, nem tudok másokat elfogadni, sem motiválni.
  • Kónya György: az időgazdálkodás része tetszett a legjobban. Nos, ezzel nagyon hadilábon állok, ezen fogok javítani, nagy segítség számomra Kónya György előadása.

Nekem eddig is nagyon fontosak voltak a képzések, ezután is azon leszek, hogy minél több rendezvényen ott legyek és ezt tanítom a munkatársaimnak is. Köszönöm, hogy ott lehettem!

MAGYARINÉ ÉLIÁS ZSUZSANNA: SZUPER ELŐADÓK, GYAKORLATIAS TANÍTÁS
Csapatom nevében mondhatom, hogy fantasztikus volt az a hétfői nap. Szuper előadókkal, akiktől rengeteg gyakorlatias tanácsot, tanítást kaptunk. Tarczy Gyula pedig – egyszerűen nem találok szavakat… Egyszerűen rámutatott arra, hogy mennyire fontos a kommunikáció! És milyen egyszerűen lehet a mindennapjainkba belecsempészni a Biocomot, a felépítést! Remélem, hallhatjuk még ilyen rendezvényeken, mert rengeteget lehet tanulni tőle. Kónya György pedig megerősítette azt, amit eddig is tudtunk, hogy a háttér és a termékek fantasztikusak és a legnagyobb hatékonysággal úgy tudunk dolgozni, ha figyelünk az időbeosztásra! Tele energiával és tervekkel tértem haza! Köszönet Mindenkinek!

TASNÁDINÉ SZABÓ MÓNIKA ÉS TASNÁDI ZSOLT: MINTHA ÖT PERC LETT VOLNA…
Először is gratulálni szeretnék minden szervezőnek és előadónak! Az egész nap úgy eltelt, mint ha csak 5 perc lett volna, ez azt bizonyítja, hogy nem csak testben, hanem lélekben is 100%-ban ott voltunk. Köszönjük a tanítást! Noha sokszor hallottuk már az előadókat, de mindig tanulunk újakat!

HOLLÓ-TÓTH TÜNDE: JÓ HELYEN VAGYOK!
A hétfői vezetőképzőn megint megerősítést kaptam, hogy jó helyen vagyok és a legdinamikusabban fejlődő csapatban, a legjobb vezetőkhöz tartozva! Azért mentem el a tréningre, hogy tovább tudjak lépni, a mókuskerékből való sikeres kilépésem után, és ehhez több tudásra van szükségem a tapasztalt Kónya György és Sinka Tímea és Gyula-ág vezetőitől és Tarczy Gyulától. Lendületes és pozitív energiát átadó napot hoztak össze a vezetőink és az előadók. Megerősített abban, hogy ezt az utat, életmódprogramot kell nekem járnom. Köszönöm, hogy ott lehettem!

KÓKAI BÁLINT: A TANULÁS MELLETT A KÖRNYEZET IS VONZÓ
Engem leginkább a környezet vonzott nagyon a tanulás mellett. Itt megkapom azt a szeretetet és törődést, amit máshol nem! Ez az, amiért eljárok ezekre a találkozókra, persze a tanulási vágy is hajt, engem mivel céljaimat szeretném beteljesíteni a cég által kínált lehetőségekkel. Megerősítést kaptam, hogy az itt megtanult eszközökkel el tudom érni a céljaimat.

ERDEI ANNA ERIKA: EGY CSOMAGBAN MINDEN, AMI ELENGEDHETETLEN
Köszönöm szépen a vezetői tréning szervezőinek a tartalmas előadásokat!

Közel három éve kísérem el a páromat  a  rendezvényeitekre,  de  be  kell  vallanom,  ez  a  képzés  volt  az  első,  melyre tudatosan készültem.

Egy éve regisztráltam a BIOCOM csapatába, de a gondolataimban ott  élt  mindig, ez  is  egy MLM a sok  közül… Az „Engem  győzzetek  meg”          jelmondatommal  mazsolázgattam  a  képzések  során.

A természetgyógyászat mindig érdekelt, egyre többször kérdeztem a páromat a termékek erejéről. Ő „jó  doktorhoz” méltóan lelkes kiselőadásokat tartott nekem. Egy nap azt tapasztaltam, hogy a szponzorommal, Nyitrainé Marikával már az üzletépítésről, infózásról beszélgetek. A páromnak már én tartok kiselőadást az üzletépítésről. 🙂 Megerősítésként vártam a novemberi tréninget, de annál többet kaptam! Egy csomagban adtátok át mindazt, ami az értékesítéshez és az üzletépítéshez szükséges és elengedhetetlen! Túl ezen, az emberek megtanulják a Hit, a Remény, a Türelem és a Szeretet fontosságát a mindennapokban! Azóta új jelmondatom van: „A gondolkodás nem győzi le a félelmet, de a cselekvés igen!”.

ÁDÁM JÓZSEF: KIVÁLÓ VOLT!
A novemberi, miskolctapolcai képzésről: jónak tartom, a szervezést kiválónak. A jó szervezésnek köszönhetően jól betelítettük a termet és színvonalas volt mindaz, ami elhangzott az előadóktól.

TÓTH WOLFORD ERIKA ÉS TÓTH LAJOS: TÖKÉLETES FELTÖLTŐDÉS
Hogy mit jelentett számunkra a miskolci képzés? Feltöltődés, energiaszint-növelés, szakmai eszmecsere, megerősítés. Megerősített bennünket abban, hogy a legjobb helyen vagyunk, a legjobb időben a Biocom csapatában. Hogy a munkatársak lelki társaink is egyben, akikkel egy irányba nézünk, egy célért dobog a szívünk! Tökéletes felüdülés, feltöltődés volt ezen a páratlanul gyönyörű helyen. Barátokra leltünk, és szakmailag is rengeteg új információval gyarapodtunk. Imádtuk minden percét, megállítottuk volna az időt legszívesebben! A hangulata egyszeri és megismételhetetlen volt. Hálásak vagyunk a felső vezetőinknek, Kónya Gyurinak, Sinka Tímeának és Gyulának, valamit Komporday Annamarinak, hogy ennek a csodának a részese lehettünk általuk!

NYITRAINÉ BOLYÓS MÁRIA: IMÁDTAM MINDEN PILLANATÁT!
November 14., hétfő. Már nagyon vártam Azt a napot, mint mindig a tréningeket, de éreztem és tudtam, hogy ez most más lesz, mint az eddigiek voltak. Ez egy csodálatos, fantasztikus nap volt! Az egész nap családiasan és jó hangulatban telt, imádtam minden pillanatát! Rengeteg lényegre törő, hasznos útmutatást kaptunk és egy hullámhosszon lévő, mosolygós, jókedvű, egymásra figyelő, pozitív emberek között voltunk november 14-én.

Profizmus, minden szinten
Profin meg volt szervezve az egész nap, amihez tiszta szívből gratulálok vezetőinknek, a Sinka házaspárnak! Mindenre odafigyeltek, hogy gördülékeny legyen a nap, hogy profi eladóink legyenek, hogy minél több tudást átadjanak nekünk, hogy jó hangulat legyen, hogy jót ebédeljünk, de még sorolhatnám, hogy mire kitért a figyelmük. Többek közt kezünkbe vehettük a saját munkafüzetünket, amiben benne volt a tréning anyaga, amit kedvünk szerint kiegészíthettünk, majd haza is vihettünk. Otthon pedig át- átolvasva mélyülhet az útmutatás, amit most kaptunk. Köszönet és dicséret a tréning háziasszonyának, Komporday Annamarinak is, aki profin irányította és vezette le az egész napot. Mindenre és mindenkire odafigyelt, példaértékű munkát végzett, Annamari minta lehet bármelyikünk számára tudása és profizmusa által!

Egy olyan csapathoz tartozom…
A mostani tréning ismét megerősített abban, hogy jó helyen vagyok. Egy olyan csapathoz tartozom, ahol mindenki mindenkinek segít és örül egymás sikerének! Egy olyan csapathoz tartozom, ahol vezetőink maximálisan segítenek, biztatnak minket, megmutatják a helyes utat és csak rajtunk múlik, mikor valósítjuk meg a céljainkat. Egy olyan csapathoz tartozom, ahol nagyon jó együtt lenni veletek, ahol nagyon jól érzem magam köztetek! Nagyon büszke vagyok arra, hogy a Sinka ág tagja lehetek!

KUBALA KATALIN: MÉG SEHOL NEM KAPTAM ENNYI BIZTATÁST, SEGÍTSÉGET!
Nagyon köszönöm a hétfői napot! Nem tudom eleget mondani, mennyire megerősít abban, hogy tudjam: a legjobb cég, legjobb emberei között vagyok. Soha életemben nem kaptam ennyi biztatást, segítséget, köszönömöt egyetlen munkahelyen sem. Mindenhol megmondták, mi kell csinálni, majd számon kértek. Vagy sikerült a saját fejemtől megoldani úgy, ahogy az iskolákban tanították, vagy nem. Ennyi hasznos segítséget sehol nem adtak! Nem volt ennyire összeszedett és mindenre kiterjedő képzésrendszer, ahol nem csak a szakmát tanítják, de emberséget és önbecsülést is.

Megerősítés
A segítség, ami manapság annyira kevés, de van. Mi is, akik itt vagyunk ebben a fantasztikus rendszerben, a segítségről kapunk olyan képet, amiről nekem eddig nem igazán volt fogalmam. Segíteni nagyon jó érzés, de hasznosan, mindenre kiterjedően nehéz. Néha elég a kedves szó, mondat egy-egy idősebb embernek, és persze van, hogy ettől sokkal több kell. A sok köszönöm, amit válaszul kap az ember, mindent megér és a jó érzés mellett még az életünk is javul, mind személyiségben, mind anyagiakban. Az emberek nagyobb része csak automatikusan felkel reggel, elmegy dolgozni, teszi-veszi a gyerekeit, ha van, majd este hazaér, házimunka, tévénézés, majd alvás. És ezt a monoton életet éli. Nem lehet csodálkozni, hogy egy ilyen hétfői napon, ahol minden pillanatban mosolyog mindenki, vagy éppen nevet – pedig nagyon komoly dolgokról beszélnek hozzánk az előadók – szívesen ülünk és hallgatunk és utazunk akár sok-sok órát csakhogy feltöltődjünk és erőt merítsünk a következő napokra. Megerősítést kapjunk, hogy igen, ezt kell csinálni, először is magunkért, majd mindenki másért. Mindig csak kicsiben kell mindent kezdeni, hogy a sok kicsi naggyá nőjön, és valahogy megjavuljon az, ami elromlott, helyreálljon az, ami nem működött, sikerüljön az, amiről azt hittük, nem lehetséges.

KOMPORDAY ANNAMÁRIA: ÖRÖM ÉS MEGTISZTELTETÉS
Három éve minden képzésen, tréningen ott vagyok, amit a felső vezetésem szervez, de amióta a szervezésben is aktívan részt veszek, még nagyobb örömmel és megtiszteltetéssel veszek részt egy-egy ilyen rendezvényen! Ezt a bizonyos november 14-ét már a kitűzés napjától nagyon vártam, mert tudtam, hogy sorsfordító lesz! Engem ért az a megtisztelő feladat, hogy levezényelhettem a napot, egyre jobban élvezem ezt a szerepet, hogy adhatok az embereknek és egyben felépíthetem az előadókat is!

Mindenkitől sokat kaptunk
Kónya György mindig „elvarázsol” a laza stílusával, és mindig hoz valami újat, most például az időgazdálkodás kapcsán! A másik dolog, hogy újra és újra megerősíti bennem, hogy a legjobb helyen vagyok, mert egy 20 éve dinamikusan fejlődő cég áll mögöttünk!

Sinka Tímea és Gyula rengeteg hasznos gyakorlati tanácsot, tapasztalást adott át nekünk a vezetői hozzáállásról, a kulcsember-szokásokról, arról, hogyan tudjuk még hatékonyabban megmutatni ezt az életmódprogramot minél több embernek! Tarczy Gyula is rendkívül sokat segített, hogy még hatékonyabbak legyünk a gyakorlatban a felépítéssel és a kommunikációval, a lebilincselő humora pedig fantasztikus volt! Amiért nagyon hálás vagyok, hogy a kulcsemberek ott voltak és ők a jövő vezetői, mert beépítik ezt a tudást a mindennapi „biocomos” életükbe!

5 (5)

Itt éppen Sinka Tímea varázsolja el a tréning résztvevőit

5 (8)

Belefért a masszírozós-lazítás is, hogy a következő témára még jobban tudjanak figyelni a munkatársak

5 (9)

Komporday Annamária a nap háziasszonyaként és szervezőként is megtette a magáét

5 (12)

Tarczy Gyula az elépítés és a kommunikáció fontosságát hangsúlyozta

5 (15)

Kónya György ezúttal az időgazdálkodásból adott sokat

5 (1)

A tréning előadói csapata: Sinka Tímea, Sinka Gyula, Kónya György, Komporday Annamária, Tarczy Gyula

5 (2) 5 (3) 5 (4) 5 (6) 5 (7) 5 (10) 5 (11) 5 (14) 5 (16)

 

Ezeket olvastad már?