Kezdőoldal Ágak A Shirazban megelevenedett a Zoom – a Sinka Siker Team tagjai újra tréningezhettek Egerszalókon

A Shirazban megelevenedett a Zoom – a Sinka Siker Team tagjai újra tréningezhettek Egerszalókon

 

Ismét összejött a Sinka Siker TEAM Egerszalókon, a Mesés Shirazban, a jól megszokott „alapgárda”, és nagyon sok feltörekvő hálózatépítő részvételével. Szilágyi Szabolcs röviden úgy látja: ismét bebizonyosodott, hogy a legjobb helyen vannak, a legjobb időben! De van egy hosszabb verziója is természetesen a kijelentés alátámasztására, amit az alábbiakban oszt meg velünk, átadva a szót néhány munkatársuknak is a visszajelzésre. A miskolci központú, nemzetközi csapat egyik vezetője az ágvezetőknek, Sinka Tímeának és Gyulának köszönte az újabb lehetőséget – mi pedig neki az írásos-képes lenyomatot. Mert mindig hozzátesszük: csodás módszer az online, de semmi nem pótolhatja az offline találkozásokat, mint ami ez esetben a nyár utolsó napjaiban történt a Tudatos Vezető Képzésen – s ezt meg is erősítik azok, akiknek volt szerencséjük ott lenni.

 

Sinka Timi – játékos, interaktív start

Háziasszonyunk, Sinka Tímea, az ágvezető párosunk hölgytagja nyitotta meg a napot, s mindjárt egy játékkal kezdtünk, mely interaktív volt, és segített megismerkedni egymással, kicsit oldva az újak kezdeti lámpalázát. Személy szerint pár vezetőmről megtudtam, hová is szeretne eljutni a közeljövőben, ezt sem árt tudnia egy jó vezetőnek!

 

Sinka Gyula jövőképet mutatott

A második előadás Sinka Gyula ágvezetőnké volt, aki megmutatta nekünk a 23 év összes tapasztalatával és sztorikkal, milyen jövőkép is van ebben a programban – persze, ha tudjuk, hová tartunk, és mit is akarunk elérni. Amit talán még gyermekkorunkban álmodtunk meg, s közben elástuk, mondván, erre nem vagyunk képesek!

Bárdos Ági: A Biocom, hivatásként

Ezután egy csodálatos arany vezető, Bárdos Ági mesélt arról, hogy miképpen lehet hivatásként csinálni a Biocomot, még a nagy szerelem, a fodrászkodás mellett is, alázattal! Fontosnak tartja a csapat erejét, mai napig.

 

Tóthné Boncsér Ancsa – lelkesen, két évtized után is

Tóthné Boncsér Ancsa ezüst vezető arról beszélt, hogyan lehet lelkesedni 20 év után is, és mik az alapkövei annak, hogy valaki tartósan sikeres maradhasson. Mik a jelei annak, hogy valaki önálló, és felelősségvállaló, apró praktikákkal fűszerezve! „Megbízhatóság, őszinteség, figyelem egymás iránt, korrektség…” Szerinte ezek nélkül senki sem lehet hosszú távon eredményes, és kiemelkedő!

 

Online is!

Ancsa után egyik kimagaslóan növekvő és fejlődő hálózatvezetője, Czibere Attila mutatta be csapatával, hogyan lehet a kialakult helyzet ellenére, online is építkezni, sikereket elérni!

Volt eztán finom ebéd is, mely legendásan különleges a Shirazban…

 

Szabóné Gyarmati Timi és Szabó Máté – Gyémánt HV szint, 3 és fél év alatt

És ekkor jött még a nap csúcspontja – egy házaspár, Kaposvárról, a Tóth-Wolford TEAM gyémánt hálózatvezetői, Szabóné Gyarmati Tímea és Szabó Máté! Óriási alázattal viseltetnek a cég, a vezetők, a csapat iránt, mindez áradó kedvességgel jön belőlük, s nem utolsósorban a tudás, amit megszereztek, sugárzik minden mondatukból! Elmesélték sztorikkal, hogyan jutottak el a Gyémánt HV szintre 3,5 év alatt. Természetesen a nyári verseny is téma volt, hiszen ők ezzel a módszerrel emelkedtek ki, és ezt is tanítják tovább.

Egy ilyen fantasztikus első nap után jöhetett a megérdemelt pihi, ismerkedés, barátkozás, s a forró időben egy kis medencézés, természetesen hasznos gondolatcserékkel!

 

Nyári verseny, online – sikeresen

A második napot jómagam kezdtem, témáim a kitartás, alázat, hit, lojalitás, avagy a másolható hosszútávú üzlet alappillérei voltak. Ezután két feltörekvő csapattársam, a céges verseny győztesei, Goór Mónika és Hufnágel-Vörös Andrea, valamint a mentora, Bodnár Ivett, továbbá jómagam tartottunk egy kis talkshow jellegű beszélgetést, megfaggatva a lányokat, miként is érték el 3 hónap alatt a 6-os szintet a nyári verseny megnyerése mellett. Természetesen mindezt teljesen online, a számítógép mellől végezve! Remek példát kaptunk Mónikától is, hiszen ő Németországban építi csapatát, tőlünk távol, mégis működik a kommunikáció, hála vezetőink tanításának! Az online képzéseken felnőtt generáció oszlopos tagjai ők ketten, nagyon büszkék vagyunk rájuk!

 

Új Ezüst HV (és céges autós): Szabó Anita Viktória

Ezután egy újabb büszkeségünk, az éppen aznap Ezüst Hálózatvezetővé előlépett Szabó Anita Viktória tartott előadást, a vezetővé váláshoz szükséges emberi dolgokról, valamint az online közösségi média előnyeiről, annak okos használatáról. Ekkor még nem tudtuk, de Anita ezzel az augusztusi teljesítményével ismét elhozta a Mercit, ami mutatja az ő és csapata erejét!

 

Hozzáállás, kulcsemberség

Ezután a Sinka házaspártól tanulhattunk ismét, Gyula beszélt a vezetői feladatokról, hogyan érdemes hozzáállni a saját vállalkozásunkhoz. Tímea összefoglalta, mik a kulcsember tulajdonságai. Ezután még megajándékoztuk egymást, s pár értékes zárógondolattal távoztunk haza! Köszönjük! A továbbiakban átadjuk a szót néhány résztvevőnek.

 

Lihi Olga Hajnalka, hálózatvezető: SHIRAZ, a hideg kiráz!

Életem egyik legjobb döntése az volt, amikor elfogadtam egy meghívást Szabó Anita Viktóriától, egy 2 napos képzésre, ide, ebbe a csodás keleti mesevilágba! Imádtam minden percét, mert olyan sok-sok érzelemmel és tapasztalással távoztam onnan, amit addig talán sosem éreztem! Lett ott angyalkám, lett sok új pajtásom, akikkel olyan dolgokat osztottunk meg egymással, amit az ember a kinti zűrös világban ritkán, vagy egyáltalán nem tesz szinte soha! Egyszóval, a Shirazban olyan dolgokat lehet tanulni, amit az iskolában nem tanítanak. A szeretet és a finom illat egysége valami olyan élményt és erős kötődést adott, hogy azóta már többször is részt vettem ott az okításban, ami segít és támogat engem oktalant, egy olyan gyönyörű világban, ami csakis itt tanulható meg. Legyen az bármilyen nehéz lecke is, de a Shirazban mindez könnyen elsajátítható, amit úgy hívnak megértés, szeretet, bizalom és csapatszellem! Ez így egyben, hogy rímeljen, Shiraz lett a szívemben!

Gerőczi Franciska: Pont azt kaptam, amit vártam

2020.06.09.-én regisztráltam a Biocom oldalán és egy héten belül el is kezdtem a munkát (amit nem is igazán neveznék munkának). Július végén értesített hálózatvezetőm, Czibere Attila, hogy én is részt vehetek a vezetőképzőn és ha szeretnék, elmehetek a Shiraz Hotelbe, Egerszalókra. Nagyon örültem neki, megtiszteltetés volt számomra, hogy ezekkel a csodálatos emberekkel találkozhatok, megismerhetem őket személyesen és nem csak a képernyőn keresztül nézzük egymást. Nem beszélve arról, hogy mennyi csoda jó dolgot tanulhatok tőlük a termékekről, az üzleti életről a marketingről. Ettől a két csodás naptól pont azt kaptam, amit vártam. Fantasztikus emberek, akik nem sajnálják a másiktól a tudást! Mindenki szeretettel fogadott. Azt szeretnék, ha én is sikeres lennék… Ez nagy dolog! Nekem mindennél többet jelent. Imádok a Sinka Siker Team tagja lenni. Nagyon szeretem a vezetőimet, mindenki nagyon segítőkész. Köszönöm a szponzoromnak, Tamás Dórának és hálózatvezetőmnek, Czibere Attilának, hogy itt lehetek köztetek!

 

Tamás Dóra, Ausztria: Megérte elmenni

A Shiraz? Nekem fantasztikus volt az az egy nap is, és az jött le, hogy akik ott voltak, azok mind csupaszív emberek, segítőkészek és bár először dedósnak tűnt a halacska, de rájöttem, hogy csak így tudunk másokat megismerni, ha beszélgetünk is.. A végén nagyon tetszett. Nekem például azóta a Bakó Klári olyan kedves lett, hogy azóta már párszor beszélgettünk is.
Szóval barátokra is szert tehetsz és sokat lehet tanulni egymás gondolataiból és mondataiból.
Mindent egybe véve megérte elmenni.

Bakó Klára: SHIRAZ-élmény, amikor megelevenedik a ZOOM

Amikor márciusban csatlakoztam a Biocom csapatához, még volt alkalmam részt venni épp egy Startnapon, de azután már csak online lehetett tartani a képzéseket. Alapvetően én ezt igazából nem is bántam. Ez a lehető legkényelmesebb és legköltséghatékonyabb módja a képzések megtartásának és a képzéseken való részvételnek. Ott ülsz a képernyő előtt, és sok-sok kisebb, nagyobb ablakocskában látod a csapat többi tagját, és látod azt, aki épp előadást tart. Kényelmesen asztalnál ülve tudsz jegyzetelni, vagy éppen a fotelban hátra dőlve hallgathatod, miről beszél….

Aztán, ahogy telnek a hetek, az arcokhoz nevek és a nevekhez arcok kapcsolódnak, az arcokhoz pedig személyiségek. Aztán azt veszed észre, hogy ugyanúgy, mint a hétköznapi életben, elkezdesz kötődni azokhoz az emberekhez, akikkel még soha nem is találkoztál talán, hiszen csak egy kis képkockán keresztül látod őket minden héten. Ez egy nagyon furcsa helyzet, hiszen az, aki neked szimpatikus, és úgy érzed, hogy már hónapok óta ismered, lehet, hogy azt sem tudja, hogy te a világon vagy.

Aztán Jött a „SHIRAZ”. Annyit hallottam már, hogy SHIRAZ így, és SHIRAZ úgy, de mégsem tudtam elképzelni, hogy miért vannak úgy oda érte, hiszen „csak egy képzés” „csak egy tudatos vezető képzés” – nSa, bumm! Sok képzésen, és rengeteg tréningen vettem már részt az életemben, ez is csak olyan, mint a többi – gondoltam… De mivel már valamilyen szinten kötődtem a kis képkockákban élő emberekhez, azért ott volt bennem a vágy, hogy jó lenne már a virtuális világon kívül is megismerni őket. Nos, most augusztusban ez a vágyam is teljesült!

És hogy mit kaptam én a SHIRAZ-tól? Pontosan azt, amiért oda mentem. Megismerhettem személyesen azokat a fantasztikusabbnál fantasztikusabb embereket, akiket eddig csak egy kis apró kockában láttam. Láthattam, hogy amiről beszélnek, azt meg is élik, amit tanítanak, azt ők is gyakorolják. Láthattam a kezüket és hogy hogyan remeg, amikor nekik kell beszélni, láthattam a könnyeiket, a nevetésüket, és azokat az apró rezdüléseiket, amiket csak és kizárólag a személyes találkozás alkalmával érzékelhet az ember. De épp ettől lesz teljes a kép!

Köszönöm, azt a sok különleges egyéniséget, akiket megismerhettem. Köszönöm azt a sok személyes tapasztalatot, azt a sok-sok apró kattanást előidéző mondatot, amit ott a SHIRAZ-ban, éppen a legmegfelelőbb időben kaptam Tőletek! Köszönöm Timi, és Gyula, és köszönöm mindenkinek, aki ott volt!

 

 

Ezeket olvastad már?