Kezdőoldal Ágak Évzáró – évindító a Vass-ágon

Évzáró – évindító a Vass-ágon

Volt mire büszkének lenni a Vass-ág munkatársainak az óévre visszatekintő, december eleji Start szemináriumon! A csapat vezetői, Vass Szombatfalvi Zsuzsa és Vass Oszkár gondos odafigyeléssel értékelték az évet és ismerték el a kiemelkedő teljesítményt nyújtókat.

Ha csupán rövid időre gondolunk vissza, máris találunk több versenygyőztest őszről.

– Gratulálhatunk Eberhardt Hajnalnak és Pathóova Ivetanak az októberben végzett eredményes hálózatfejlesztői munkájukhoz és versenyszellemű hozzáállásukhoz. Ők érdemelték ki fejlesztő munkájukkal az elismerést a második őszi hónapban. Tegyük hozzá: Hajni viszonylag frissen minősült vezetőként is töretlen lendülettel dolgozik.

Októberi versenynyertesek (balról): Eberhardt Hajnal és Pathóova Iveta

– Novemberi versenynyertesek: Somogyi Edit, Pintér István. Akik természetesen nem csak erkölcsileg gazdagodtak egy hónapos „útjuk” során. István ráadásul egy másik képen már kitűzővel szerepel majd, ami azt mutatja: új, kitűzős HV-ként is igazán kiváló példát mutat abban a tekintetben, hogy nem érdemes megállni, és a babérjainkon üldögélni. Gratulálunk nekik is a fejlesztéshez, fejlődéshez!

Novemberi versenynyertesek: Somogyi Edit és Pintér István, balról Vass Oszkár ágvezetővel

Persze nem csak azok érdemelnek dicséretet, akik az év utolsó szakaszában „belehúztak”, hanem mindazok, akik az esztendő bármely hónapjában példamutató hozzáállással nekifogtak és megnyertek egy hálózatépítői versenyt, azaz az adott időszakban a legtöbb új csatlakozóval bővítették a csapatukat egy minimális limitnek is megfelelve. Ezért akik a 2012-es évben nyertek (mert részt vettek benne!) elismerő oklevelet kaptak. Sokan voltak szerencsére, mint a kép is bizonyítja:

Elismerő oklevél a 2012-es évi versenynyerteseknek

A következő képen pedig olyan hálózatvezetők láthatók, akikkel 2012-ben közösen éltük meg az év legnagyobb változását: a Biocom-má válást. Erről kaptak köszönetképpen és emlékül egy „Biocom 2012” feliratú érmet. Mondhatnánk: ők lettek az esztendő hálózatvezetői. Ne csodálkozzunk, ha az előző kép és az alábbi között erőteljes átfedés van. Ez is bizonyítja, hogy az évközi hálózatépítő versenyeknek bőséges a hozadéka, és hogy nem csak magáért a versenyért érdemes csinálni, hiszen hosszú távú fejlődést indíthat el megfelelő attitűddel és folyamatos, tervezett szorgalmas munkával.

A 2012-es év hálózatvezetői

Természetesen a jók között is voltak még jobbak ebben az időszakban, akik egészen kiemelkedően eredményekkel büszkélkedve gondolhatnak 2012-re. Külön gratuláció és köszönet az alábbiakban kiemelt hálózatvezetőknek, a képzeletbeli „dobogó” harmadik fokánál kezdve a felsorolást:

Beta Kádár Tünde vezetői munkája elismeréseként érdemelte ki a külön figyelmet. (Tegyük hozzá: mindezt úgy, hogy év közben kismama lett, s ezzel együtt nem csak a családja gyarapodott, hanem az üzlete is.)

Beta Kádár Tünde elismerése – a két szélen az ágvezetők

Fazekas Gizella hálózatfejlesztői munkájában elért eredményekért kapott külön elismerést. Egy külön piros pont pedig azért is beírható, mert mindezt egy másik országban, Szlovákiában dolgozva érte el. A felvidéki HV ráadásul fia vezetővé válásnak is örülhetett idén.

Fazekas Gizella elismerése az ágvezetőkkel

Pintér Pámer Krisztina pedig igazán elkötelezett, hatékony és önálló, a hálózatfejlesztői munkájában elért kiváló eredményekért érdemelte ki a külön elismerést, ami már tavasszal is látszott. Itt is egy családtaggal bővült a Biocom vezetői csapata: Kriszta élete párja, Pintér István lett HV, mot már, decemberre – kitűzővel.

Pintér Pámer Krisztina elismerése

– Végül de nem utolsósorban a Start szeminárium egy kedves és különleges ünnepségnek is helyet adott. Két új HV vehette át ugynais az első Biocom kitűzőket munkájuk elismeréseként: Porubszky Attila és Pintér István. Mindkettőjük munkáját méltattuk korábban, emlékezetes a Pintér-féle mantra, és Attila útkeresése, majd találása.

FOTÓK ÉS KÉPALÁÍRÁS

Új Biocom-kitűzős HV: Porubszky Attila – édesanyjával

 

Új Biocom-kitűzős HV Pintér István - feleségével

Végül álljon itt az ág vezetőinek köszönete:

„Minden egyes Munkatársunknak és Hálózatvezetőnknek hálás szívvel köszönjük a 2012-es évben végzett csapatépítő munkáját és sikerekben, Új Hálózatvezetőkben gazdag 2013-as évet kívánunk. Áldott Karácsonyt! Vass Oszkár és Zsuzsa”


 

Ezeket olvastad már?