Kezdőoldal Ágak Hajnalodott, s most reggel van! – Eberhardt Hajni kitűzős HV

Hajnalodott, s most reggel van! – Eberhardt Hajni kitűzős HV

Mindenki büszke Anyára: a két gyermek és Apa egyaránt

Biocomos kitűző. Látott már valaki ilyet? Aligha, ugyanis most készül. Az első jogos várományosát azonban ismerjük: Eberhardt Hajni a Vass-ág Pintér Pámer csoportjából! Az októberi Start képzésen nagyon örömteli pillanatot élhettek át a résztvevők, s nem csak azok, akik Hajni alsó-, vagy felsővonalában érintettek. A perc valóban történelmi: elsőként ő jogosult a Biocom kitűző átvételére. Hiába, időzíteni tudni kell… Azaz: májusban hatos lett, nyár közepére hetes, amit az azóta eltelt időszakban folyamatosan megerősített. Igazi, érett hálózatvezetővé vált Hajni, amit munkája, eredményei bizonyítanak. Ezt már valóban ki lehet tenni az ablakba, ami biocomos nyelven egy arany kitűző viselését jelenti.

Komoly munka és egy szuper csapat áll az eredmények mögött. Mi is folyamatosan beszámoltunk sikereiről, a tavasszal, társult hálózatvezetővé válása alkalmából készült interjút most is szíves figyelmébe ajánljuk mindenkinek. Árad belőle az erő és a derű. Akkor még csak hajnalodott számára az Ökonet egén, azóta nyárra felkelt a nap, s most, ősszel szépen ragyog a Biocom horizontján.

Kriszta és Hajni - nem csak a szponzor példaértékű, hanem a "tanítvány" is

Mint szponzora, a már Ezüst Hálózatvezető (és az Arany felé tartó) Pintér Pámer Krisztina Hajni teljesítménye és a szép esemény kapcsán fogalmaz:
„Aki cselekszik a Biocom cégnél, megkapja méltó jutalmát. Főállás és két kisgyermek mellett, azt hiszem követésre méltó, amit Hajni véghezvitt. Nagyon büszke vagyok Rád! Példaértékű, alázatos vezető, családanya, feleség, barát vagy. Azt kívánom, minden álmod, célod váljon valóra! További sok sikert és sok munkatársat kívánok!”

Az ág vezetője, Vass Oszkár kérdezi a sikerek kapcsán Krisztát

 

 

Ezeket olvastad már?