Kezdőoldal Ágak Horváthék a 3 „Audis” hónap után most a Mercit választották… – Továbbra is fejlődési pályán a Vass-ág anya-lánya párosa

Horváthék a 3 „Audis” hónap után most a Mercit választották… – Továbbra is fejlődési pályán a Vass-ág anya-lánya párosa  1. július eleje: A Hónap Hálózatvezetői lettek június hónapban

Horváth Annamária az édesanyjával, Horváthné dr. Kökény Annamáriával 2018. március végén csatlakozott a Biocom hálózatához. A 2018-as „hajós versenyt” megkezdve május elsejétől már külön ő is be volt regisztrálva. 2018. augusztus 16-án töltötte a 18.-at, születésnapja után rögtön vállalkozó lett ő is, így az augusztusi jutalékát már saját jogon ki tudta venni. És ez még csak a kezdet volt… A részleteket elmeséli sok képpel a sikeres fiatal, aki már szinte azt se tudja, éppen melyik céges nyereményautóban ül megérdemelten, munkájuk megbcseüléseként…

Édesanyámmal a Győztesek Hajóján


Friss HV-ként győzelem
2018. szeptemberi teljesítményünk alapján váltunk először a Hónap Hálózatvezetőjévé, ezáltal mehettünk Dabasra a céges Audiért. Előtte soha nem jártunk ott, így duplán óriási élmény volt ez számunkra! Ez volt az első HV hónapunk. Ekkor pontosan fél éve voltunk a rendszerben. A csoda két hónapig tartott, mivel az októberi teljesítményünk még jobb volt, mint az előző, így december elejéig nálunk maradhatott az álomautó. Nem is meglepő, hogy 2 hónap alatt mennyire a szívünkhöz nőtt az Audi.

Megjött a Merci a rendszerbe
2018. decembertől már édesanyámmal mindketten 7. szintes, azaz minősült hálózatvezetők vagyunk. Innentől tudtuk, hogy sajnos egy jó darabig esélyünk sincs elhozni újra az autót, ugyanis a regisztrációink kétfelé osztódnak. A márciusi nagyrendezvényen fájó szívvel néztük az Audit, mert tudtuk, hogy még sokáig nem vihetjük újra haza. Ezen a rendezvényen jelentette be Kovács Zoltán a Biocom hálózatalapítója, hogy most már van egy Biocomos Mercedes is. Álmunkban sem gondoltuk, ami ezután következett…

  1. március 2: a Biocom Nemzetközi Rendezvényen, Budapesten

Micsoda dilemma…
Ekkor még mindenképpen az Audit szerettem volna elhozni. Bár bevallom, okozott egy pár álmatlan éjszakát a későbbi döntési lehetőség, hogy amennyiben elhozhatjuk, és mi választhatunk, akkor mégis melyiket?

Egy jól időzített fotó
A március pont egy nehéz időszak volt az iskolában is: rengeteg tanulás, dolgozat, számonkérés… Azután valahogy március 10-e körül édesanyám küldött egy képet az Audiról, ahogy a házunk előtt áll, és ekkor megfogadtam, hogy minden erőmmel azon leszek, hogy áprilisra miénk lehessen újra!


A kép ami ösztönözni képes: a házunk előtt áll a „Mi” autónk

Egy gyönyörű fizika, rengeteg munka után
Meg is indult a munka… Rengeteg munka… Minden hétvégén hajnalban keltem, késő este feküdtem. Az iskolában is minden szünetben egyeztettem valakivel. Édesanyám ugyanígy… Meg is lett az eredménye! 68 regisztrációval mi lettünk a legjobbak márciusban újra, így mi választhattunk a két autó között. Édesanyám remegő hangon hívott, miután Lőrincz János felhívta, hogy gratulál és gyorsan válasszunk, melyiket szeretnénk egy hónapra. Azt azért hozzátenném, hogy amikor édesanyám hívott és feltette a nagy kérdést, éppen emelt fizikán ültem és utána zokogva tértem vissza a térerősség számításához…

Leírhatatlan érzés
Leírhatatlan érzés volt újra magunkénak tudni az Audit. Szerencsések voltunk, hogy az őszi szünet után a tavaszi szünetre is megkaptuk, így jobban ki tudtuk élvezni.

  1. április eleje: A Hónap Hálózatvezetői lettünk március hónapban

Azért egy „kicsit” tanulni is kellett…
A következő pár hónapban nem igazán tudtunk teljes erővel a Biocomra fókuszálni, ugyanis a suliban az éves beszámolók és az előrehozott angol érettségi minden erőmet elvette, illetve az, hogy a továbbtanulás miatt minden ahhoz szükséges tantárgyból 5-ösre teljesítsek. A májusi versenyen eközben 2 vonalat indítottunk. Családi vállalkozásunk tevékenységét is bővítettük.


Szolnokon található családi vállalkozásunk új reklámfotója

Kőkemény, eredményes június
A június nagyon megindult, egyrészt mert nagyon szerettük volna nyárra is az egyik autót, másrészt pedig találtunk egy kulcsembert Gönczöl Dávid személyében, aki rögtön az első hónapjában 7000 pontot csinált. A hajós verseny 2000 pontos hónapjában meg tudtuk oldani a kétfelé építkezést, ugyanakkor egyikőnk alatt az autóra is tudtunk koncentrálni. Bár nem volt egyszerű, hiszen közben 97%-os angol érettségit is tettem, 100%-os szóbeli vizsgát produkálva. De most már a Mercire gyúrtunk, szerettük volna ezt is kipróbálni, különösem a nyári szünetben. Erőt merítettünk, hisz a célunk a szemünk előtt lebegett. Meg is lett a munkánk eredménye, hiszen a júniust közel 17.000 ponttal zártuk csoport szinten. A felső pozíciónk lefedetlen részén 71 új regisztrációnk volt, ebből 18db 200 pont feletti, amiből 9db 500 pont feletti.

Mercisek és milliomosok
Július elején csörgött a telefon: Mi lettünk a legjobbak! Most a Mercit választottuk! Július 5-én a jutalékértesítő is felkerült: a 16. Biocomos hónapunkat 1 millió forint feletti jutalékkal zártuk! Alig hittünk a szemünknek!

Leírhatatlan boldogság…
9-én mehettünk a Merciért Dabasra. Leírhatatlan boldogság töltött el bennünket. Amikor megláttam, nem hittem a szememnek. Hogy miénk lesz egy hónapig?! Hihetetlen! Egyből beleszerettem! Szavakba alig lehet önteni azt az érzést, hogy már haza is én vezethettem! És végig egész hónapban!


Úton a Balaton felé

Persze Édesanyámnak is átengedtem néha.


Jó vele dugóban is állni
Júliusban rengeteg helyen jártunk vele. A hónap első felét nyaralásokkal töltöttük. Kétszer voltunk vele a Balatonon, illetve párnapos wellnesseken. Fesztiválokra, koncertekre is elkísért minket az autó. A dugókat is megszerettette velem. Imádtam, amikor mindenki minket nézett.


Cserkeszőlőre, egy 4 napos wellnessre megérkezve


Esti koktélozás Cserkeszőlőn, az autó társaságában


A Merci jött velünk a Budapest Parkba is, ahol szponzorainkkal buliztunk egy jót

A nyár sem csak pihenés
A hónap második felét pedig végigdolgoztuk. Rengeteg üzleti infót tartottunk. Többször volt olyan, hogy reggel beültünk az autóba és estig csak infóztunk, egy nap akár 10-15 üzleti megbeszélést is sikerült tartanunk különböző városokban, megyékben.


Reggel 7: Indulás infózni!


Egy sikeres üzleti megbeszélés után

Az autó is hitelesít
Az autóval nagyon hitelesek voltunk az emberek szemében. Remélem, hogy ezek meghozzák az ősz sikerét is.


Ez a kép a CEU központ előtt készült az augusztusi Startnapon ágvezetőimmel, szponzorommal és nagymamámmal

Négy hónap, Biocomos autóval
1 hónap alatt majdnem 4 ezer kilométert mentünk az autóval. Hatalmas élmény volt! 4 teljes hónap, Biocom-os autókat vezetve! Ez erőt ad minden nap, minden hónapban, hogy csak rajtunk múlik újra! És ha sikerült korábban, akkor hátha most is. Együtt csodákra vagyunk képesek!

Az autózás mellett hajókáztunk is…
Eközben a hajós versenyt is teljesítettük mindkét vonalon, így mindkettőnk győztesként szállhatott fel a hajóra! Reményeink szerint szeptemberre Ezüst Hálózatvezetők leszünk!

Édesanyámmal a Győztesek Hajóján
A Mercivel egy szabadtéri fotózásra is eljutottam. Erről szeretnék pár képet megmutatni.

Érettségire másfél millió
További céljaink, hogy még jobban megerősítsük az alsóbb vonalakat, illetve új lábakat szeretnénk hamarosan indítani. Továbbá azt is kitűztük célul – már a legelején –, hogy mire érettségizek (2020. június) másfél millió forintot keressünk havonta. Ebben az üzletben az a jó, hogy ennek semmi akadálya sincs, csak dolgozni kell érte! Az egész életünket megváltoztatta a Biocom! Köszönjük!

 

Ezeket olvastad már?