Kezdőoldal Ágak Anyai és üzleti örömök – a kismama Beta-Kádár Tünde 30 ezer fölött!

Anyai és üzleti örömök – a kismama Beta-Kádár Tünde 30 ezer fölött!

Egy boldog, ökonetes család

30.000 pont. A figyelem megragadására alkalmas tény ez, ám Tünde életében mégsem a legfontosabb – most. Egy hónapja született meg ugyanis első gyermeke, Danika, aki a napjait bearanyozza. Ám a szoptatás-etetés-fürdetés-fektetés folyamatában másként is érzékeli az aranyat a gondolataiban. A most még ezüst minősítésű HV szintje jelzőjét szeretné kicserélni év végére. Azaz: nemesfémet vált az üzletben a gyermek első karácsonyára. Mindezt vele együtt. S még inkább: érte! Minderre alapot adhat az, ahogy eddigi sikereit elérte. Ugyanis kismamaként lépte át újra a harmincezres küszöböt, bizonyítva, hogy a tervezett munka eredménye igenis a passzív jövedelem! Nem csoda, hogy úgy érzi: már ezért is megérte.

Passzív jövedelem a gyakorlatban
Örömtől ragyogó anyuka érkezik a budapesti képzések helyszínére, a Ramada Hotelbe élete párjával, Beta Kolossal. Igen, jól olvasták! A néhány hetes Danika jó kezekben, a nagyszülő ölelésében tölt néhány órát, hogy a szülők életük másik nagyon fontos eseményén jelen lehessenek. Ez pedig annak az üzletnek az aktuális programja, melynek segítségével végtelen nyugalommal élhetik meg első kisbabájuk érkezését. Tünde azt mondja, nagyon hálás az Ökonetnek, és most értette meg igazán mit jelent a passzív jövedelemforrás. Most, amikor élvezheti az előnyeit, hiszen a szülés előtti utolsó időszakban nem a tőle megszokott lendülettel tudott dolgozni, érthető módon. Mégis: a pocakja mellett a csapata is nőtt, így átlépett pontértékben egy lélektani határt. Nem mellesleg, ezzel nagyjából egy minimálbér összegével nőtt pluszban a jövedelme. Úgy, hogy ezért „semmit” nem kellett tennie…

A munka és a gyümölcse
A profi üzletépítők bizonyára felkapták a fejüket a „semmit” szóra. Igazuk van! Ott van hat év a mostani állapot mögött, melyből igazán az utóbbi három telt az aktivitás jegyében Tünde értékítélete szerint, noha szinte az elejétől vezetői szinten van. Ő az, aki mindent elolvasott és igyekezett betartani, amit felsőbb vezetői, Vass Oszkár és Zsuzsa, valamint a feldebrői képzéseken Ferenczy László tanácsolt neki. Eredeti szakmája, a fodrász lassan hobbivá nemesül. A „semmit” azt is jelenti, hogy még a szülés előtt két nappal is infózott, négynapos kisbabája mellett pedig sikeresen regisztrált a visszakeresés után. Úgy érzi, ez teljesesen természetesen az élete része, görcsmentesen. Mi több, ez így is lesz! Párja júliustól társult hozzá a munkában is, ő lesz az egyik új hálózatvezetője az arany minősüléskor.

Férj, apa, majd HV
Kolos apaként is ragyogóan teszi a dolgát az új anya megfogalmazása szerint, s ennél nem kell nagyobb dicséret. Tünde azt mondja, nagyon büszke rá s hálás neki, mert amellett, hogy támogatja az ő munkáját, nagyszerűen gondját viseli a gyermeknek. Nyugodtan rábízhatja, amikor elmegy dolgozni. A terv egyébként az üzletben is családias. Úgy gondolja, hogy a következő félévben hárman dolgoznak majd. Danika lesz majd a legifjabb hálózatépítő! Együtt mennek üzletet építeni, ezáltal is példát mutatva, hogy a gyermek mellett (gyermekkel!) is működik a napi munka. Másképpen: nem lehet elég korán kezdeni a hálózatépítést… Az is igaz, hogy a párja mellett a nagyszülői segítség is sokat számít a feladatok megoldásában.

Anya és fia – most Danika az első

A nagy család
A legnagyobb segítség azonban a CSAPAT. A csoport, melynek tagjai örömmel köszöntötték a szülés után, s melynek tagjai, mivel teszik a dolgukat a saját céljaik érdekében, közvetve Tündének is „segítenek”. Nagyon büszke rájuk, hiszen pontosan tudja, hogy az ő eredménye minden egyes munkatárs segítségével jött létre. A 30.000 pont messze nem egy személyes teljesítmény, hanem a csapat ereje adódik össze benne. Külön öröm számára a felvidéki, szlovákiai csapat bővülése. Fazekas Gizella hálózatvezető társa 3300 pontot nőtt az elmúlt időszakban! Fél év alatt sikerült létrehozniuk egy nagyjából százfős csapatot Szőgyénben, Párkányban és környékükön, melyben Gizike fia, Porubszky Attila is elévülhetetlen érdemeket szerzett, hiszen most minősült hatos szintre. Mindennél többet mond: átlagban tucatnyian járnak át a pesti Start képzésekre. A Pintér-Pámer Krisztáék csapatrésze is egyenesen szárnyal! Mást ne mondjunk, Éberhardt Hajni most már hivatalosan is hálózatvezető, hiszen a hetes szintre kvalifikált, míg Pintér István, Kriszta élete párja (még a munkája mellett) elérte a társult hálózatvezetői szintet. De nagyon örül a „lefedetlen” csapatrésze sikereinek is. Jelentős a fejlődés Szénási Tibor ágán a Bali Imre által menedzselt hajdúszoboszlói csoportban, és legújabbaknak éppúgy köszöni a munkáját, mint a korábbi munkatársaknak, barátoknak.

Másabb feladatok (is)
Tünde méltán kívánja, hogy mindenki élje meg munkájának eredményét úgy, mint ő. Csodálatos dolog a passzív jövedelem! Nem kell a munkahely elvesztésétől szorongani, vagy a jövedelem csökkenésétől tartani akkor sem, ha kevésbé aktív valaki ebben az üzletben – feltéve, ha előtte elkötelezetten tette a dolgát. Az ő dolga most más (is): a kisbaba az első, akinek érkezése átértékeltette vele az életét. Vele együtt újabb célok születtek, s a meglévők megerősödtek. Ezzel az üzlettel szeretné elérni, hogy minél több időt tudjon majd együtt tölteni a családjával, nyugodt körülmények között.

Kisbaba – tervezetten
S végül azok számára néhány tény, akik rögtön a fontos adatokat kérdezik egy kismamától. Beta Dániel 2012. június 25-én hajnalban született, 4 óra 50 perckor, 3750 grammal, 57 centivel. Beta-Kádár Tünde (akit korábban Gyalai Tündeként tisztelt és szeretett az Ökonet világa) a szülésnél is a személyiségfejlődés útját járó, gondolataival a világot befolyásolni képes élet-építőként viselkedett. Előre megmondta, hogy neki legfeljebb két óráig tart majd a szülés. Mindenki hitetlenkedett: első gyermeknél, ugyan! Tünde 3.15-kor feküdt fel a szülőágyra, a többit pedig már tudják… Jó egészséget, további sok sikert kívánunk – NEKIK!

A legifjabb “hálózatépítő”…

Ezeket olvastad már?