Kezdőoldal Ágak Erős szakmai nap volt a Ferenczy-, Kónya- és Vass-ágon – legyél ott a következőn!

Erős szakmai nap volt a Ferenczy-, Kónya- és Vass-ágon – legyél ott a következőn!

IMG_5135
„Az idei év legerősebb szakmai napja lesz a következő képzés” – így harangozta be Kónya György ágvezető-hálózatigazgató 10 nappal korábban, a budapesti Reg-Enor est végén a május 21-i rendezvényt. Nem tévedett! Ez az értékelés azonban már az egyik résztvevőtől, Eberhardt Hajnal hálózatvezetőtől érkezett, aki hozzátette: olyan információkat, műhelytitkokat halhattak ezen a napon, a Ferenczy-, Kónya- és Vass-ágak rendszeres, közös képzésén, amelyekkel hosszú időre felvértezhetik magunkat. A továbbiakban a Vass-ág dietetikusként is sikeres HV-ja, Hajni beszámolóját olvashatjuk – ami egyben meghívó a következőre is…

A nap házigazdája, Kónya György ágvezető rendezvényt megnyitói szavai után a májustól érvényes változásokról kaptunk tájékoztatást.

Segítő változások
Azokról a változásokról, amelyek megkönnyítik, egyértelműbbé teszik, mi is a munkánk, milyen keretek között, hogyan lehet a leghatékonyabban dolgozni. Valamennyi változás azt szolgálja, hogy a konkrét feladatokra fókuszálva, egyre kevesebb „holtidővel” tegyük a dolgunkat.

Miközben élvezzük, hogy:

  • lehetővé vált az ingyenes csomagszállítás,
  • a regisztrációhoz vagy-vagy alapon, de mindkét webfelületről választhatunk termékeket.

Látványos „vizes-blokk”
Kónya György közérthető, letisztult gondolatai után, dr. Simon László vízkutató előadása következett. Nagyon sok szemléletes képsorral tette a szakember mindenki számára befogadhatóvá a leggyakrabban emlegetett élettani jelenségeket (pl. ozmózis, gyökfogás). Azt is megtudtuk az előadásból, hogy mi a különbség a pí-víz és a hidrogénes víz között, melynek literét akár tízezer forintért is árulhatják a boltokban… Az előadás végén záporoztak a kérdések.

Cselekvésre késztető prezentáció Simon Lászlótól…
Milyen egy jó előadás? Motivál! Köszönöm dr. Simon Lászlónak, hogy az előadásának köszönhetően 3-an vízszűrőt vesznek a héten a csapatomban, és a féléves célok között 2 munkatársam célfalára is felkerült a Lourdes készülék megvásárlása!

IMG_5134
A segítő munka esszenciája

A szünet után dr. Bagi Gabriella alternatív terápiás szakembert hallhattuk. Nagyon kedvelem az Ő lendületes előadásait, mert nem csak elmeséli, hogy minek kell, kellene működnie, hanem – mivel mindezt megéli az egészségjavuláson átesett betegek kapcsán – mi ennek a segítő munkának az esszenciáját kapjuk meg hiteles, őszinte gondolatokból. Köszönjük szépen az értékes előadást, minden percét élveztük!

IMG_5137
Kozmetikai alaptudás

A szünet és a szintlépők elismerése után Hirmann Anita biokozmetikus szakoktató mindenkit magával ragadó előadása következett a Botanifique kozmetikumokról. Köszönjük Anita, hogy ilyen közérthetővé teszed számunkra azt a 20 évnyi tudást, tapasztalatot, amit az évek során összegyűjtöttél.

Én Hirmann Anitától tanultam meg, hogy:

  • a szépség és az egészség kéz a kézben jár,
  • a bőr az egészségi állapotunk legjobb térképe,
  • a hidratáltság belülről fontosabb, mint kívülről.

Példamutató használat – Botanifique
Nagyon jó volt megélni az előadás alatt, hogy Anita milyen szeretettel beszél a Botanifique termékekről, és arról is mesél, hogy ezeket a kozmetikumokat Ő is használja. Jó érzés azt használni, amit az adott terület kiemelkedő szakembere is alkalmaz!

Erőt adó csúcstermék!
Nekem a Botanifique termékek jelentik a nap végén a „jutalomfalatot”. A nap zárására elnyűtt anyukából ezeket a kozmetikumokat használva lesz újra az a nő, akinek még marad ereje magára és a párjára… Próbáljátok ki Ti is!

Vegytiszta tudás
Hirmann Anita egy korábbi írásából idézve búcsúznék, hiszen ezek méltó sorok egy szakmai napról szóló beszámoló zárásához:

„A megtévesztő marketing ellenszere a vegytiszta tudás. Amíg tudod, hogy a termék valójában miből is áll, nem fog elcsábítani a reklámja. Ez nemcsak egy pénztárcakímélő magatartás, hanem környezet- és egészségvédő is egyben. Egyszóval tudni érdemes, tudni jó, tudni hasznos.”

Szeretettel várjuk a tudásra szomjazókat június 18-án, a következő szakmai napon!

IMG_5136

 

Ezeket olvastad már?