Kezdőoldal Ágak Egy valóra vált álom: Demeter Melinda vezethette egy hónapig a legjobbaknak járó csúcsautót a Tasnádi-ágon

Egy valóra vált álom: Demeter Melinda vezethette egy hónapig a legjobbaknak járó csúcsautót a Tasnádi-ágon

Demeter Melinda az álomautóval

Eufórikus állapotot okoz, ha valaki beül a havi legjobbaknak járó jutalomautóba. Biztosak lehetünk benne: nem csupán a Merci (vagy Audi) „feelingje”, hanem az odáig vezető út öröme, a munkatársakkal való osztozás a boldogságban, a másoknak való segítés eredményei, valamint a kellemes mellékhatások, mint a csapat bővülése, a dinamika és a jutalékértesítő hízása is fontos összetevői ennek az élménynek. Hogy Demeter Melinda, a Tasnádi-ág egyik lendületben lévő vezetője hogyan élte meg mindezt? Azonnal elmeséli, amit édesanyja (nem véletlenül!) és ágvezetői sorai kísérnek.

Demeter Melinda és az anyukája, Czeglédiné Sveda Ilona

DEMETER MELINDA: Az álom valósággá vált
Egy januári keddi napon – nagy készülődésben a másnapi, hálózatépítői akadémiai képzésre –csörrent meg Demeter Melinda telefonja. – A dabasi központból hívtak és közölték, hogy én nyertem az autót! Külön megtiszteltetés volt, hogy én választhattam. Évek óta az ilyen Mercedes az álomautóm, és amióta Biocomos vagyok, azóta álmodozom a nyeremény Merciről. Az álom valósággá vált! Fantasztikus érzés, egyszerűen elmondhatatlan, hogy benne ülhetek egy hónapig. Az akadémiai képzésre már ezzel az autóval mentem és nagyon nagy boldogság volt. Egész reggel fogadtam a gratulációkat és nehéz volt felocsúdni az eufórikus állapotból, de a figyelemé volt a főszerep a képzésen.

Együtt osztoztunk az örömben
A csapatom tagjai egytől-egyig osztoztak az örömömben és alig várták, hogy együtt menjünk a Startrendezvényünkre. Büszkék voltunk magunkra és egymásra. Mindenki munkája benne van ebben az eredményben! Külön köszönettel tartozom édesanyámnak, aki anno megmutatta a Biocomot, és hálával tartozom a vezetőimnek, Tasnádiné Mónikának és Zsoltinak, hogy terelgetnek az utamon. Tudom azt és érzem a zsigereimben, hogy a legjobb helyen vagyok, vagyunk és ez még csak a kezdet!

A hivatásom lesz a főállásom!
Ahhoz, hogy idáig elérhessek, meg kellett találnom magamban a célomat, ami az, hogy főállásúként csináljam a Biocomot. Az ok: van két gyermekünk, a kisebbik, Marci januárban 2 éves lett és döntenem kellett, hogy visszamegyek 8 órában dolgozni alkalmazottként, vagy leszek-e annyira bátor, hogy a saját vállalkozásomat építem itthonról. Úgy döntöttem, hogy ez lesz a főállásom, a hivatásom!

Melinda méltán foghatja kezében a legjobbaknak járó céges serleget

Melinda közös öröme a munkatársaival. A képen mellette: Nagy Rácz Rita, Móricz Alíz, Czeglédi Ildikó, Molnár Ivett.

Ez a munka valójában szerelem
Rendkívüli érzés a legjobbak között lenni és folytatni a munkát, ami valójában nem is munka, hanem szerelem. Imádom azt, hogy emberek életére lehetünk jó hatással. Ez éltet és ez jelenti a kiteljesedést. Használjuk az autót, élvezzük és érezzük a luxus Merci adta feelinget és alig várjuk, hogy újra a csapatunk tagjaként üdvözöljük egy hónapra! Hálás vagyok!

CZEGLÉDINÉ SVEDA ILONA, Ezüst Hálózatvezető: Álmom volt, hogy a gyermekeimet is behozzam az üzletbe
Melinda szponzora – és egyben édesanyja – úgy fogalmaz, nagyon büszke Melindára nem csak anyaként, hanem szponzorként is mert igazán példaértékű munkát végez. – Megérdemelten kapta ezt az óriási elismerést. Amikor komolyabban elkezdtem foglalkozni a Biocom üzlettel, az egyik nagy vágyam, álmom az volt, hogy a gyermekeimet is behozzam ebbe a világba. Azon a bizonyos kétnapos képzésen, ahol átvehettem a Biocom kitűzőmet, Melinda és a férje, Ádám elkísértek engem. Mindannyiunk számára egy meghatározó élmény volt az a két nap, ott indult el minden. Mára már azt mondhatom, hogy önálló vezetőként, példaértékűen menedzseli a csapatát és szervezi a képzéseket, hiszen ott kaptak egy olyan képet, ami elindította őket ezen az úton.

Tasnádiné Szabó Mónika az autóban gratulált Melindának

TASNÁDI MÓNIKA ÉS ZSOLT, ágvezetők: Sokat fogunk még hallani Melindáról!
Demeter Melinda a csatlakozása óta nagyon nagy utat tett meg a céljai megvalósulása felé – fogalmazott az ágvezető házaspár. – Amikor az édesanyja becsatlakoztatta, aki egyben a szponzora is, Melinda nem gondolkodott azon, hogy ezzel az üzlettel bármit is kezdenie kellene. Az első kétnapos képzés után történt az első nagy változás az ő életükben. Már az úton hazafelé elkezdtek dolgozni a férjével, célokat megfogalmazni, közte volt az autó is. Az elmúlt időszakban végzett munkája alapján, amit a csapatával közösen hozott létre, azt mutatja, hogy megértette, hogy olyan tudás birtokában vannak, ami óriási érték. Ezt kell átadni az embereknek. Ezt nagy élvezettel csinálja, ebben megtalálta önmagát. Az autó egy konkrétan megfogalmazott cél volt számára, amiért mindet megtett, és maga mellé állította a csapatát is. Nagyon büszkék vagyunk rá és biztosak vagyunk benne, hogy még sokat fogunk hallani róla!

A győztes az ágvezető házaspárral, Tasnádi Zsolttal és Tasnádiné Szabó Mónikával

Felső vezetőjével, Pulainé Muskatal Beával

Ezeket olvastad már?