Kezdőoldal Ágak A termékek és a passzív jövedelem egyaránt megerősítették Csatári Györgyit vezetői útján a Csordás-ágban

A termékek és a passzív jövedelem egyaránt megerősítették Csatári Györgyit vezetői útján a Csordás-ágban

Startképzésen, Győrben


Csatári Györgyi 2020 tavaszán találkozott először a Biocommal, mégpedig úgy, hogy Hoffer Kriszta meghívta a Facebook csoportjába. Krisztával régóta ismerik egymást, együtt jártak gimnáziumba Sárbogárdon, sőt dolgoztak is együtt egy ideig egy szépségszalonban. Györgyi fő foglalkozása szerint ugyanis kozmetikus. És egy ideje még inkább a Biocom (kitűzős) hálózatvezetője. Hogyan jutott el idáig a Csordás-ágon, a Csiba csapatban, a Hoffer-Hidegföldi Team tagjaként? Azonnal megosztja.

Kozmetikus szemlélettel
Elkezdtem nézelődni a csoportban, olvasgattam a termékekről, kozmetikusként először a kollagénes termékcsalád keltette fel az érdeklődésemet, másodikként pedig a Reg-Enor. Ez utóbbit nem magamnak, hanem páromnak szántam, aki bizony túlsúllyal rendelkezett. Krisztától érdeklődtem, hogyan juthatnék a termékekhez, kollagén italpor, arckrémek stb. Ekkor a Reg-Enort nem rendeltem meg, mert Laci nem szeretett volna kúrázni, de a 10 napos béltisztításra igent mondott.

Vecsésen, még 2020-ban, párjával

A Csiba csapattal egy vecsési képzésen

Györgyi az akadémiai képzésen Krisztával és Zolival

Együtt örül a csapat Györgyi kitűzőjének


Vállalkozói regisztrációval sikeres termékpróbák
Rögtön vállalkozóként regisztráltam, mivel Kriszta meggyőzött róla, hogy ezt a lehetőséget kár lenne kihagyni. Ha már úgyis vállalkozó vagyok, csak tevékenységi kört kell bővíteni. A 200 pontot az első hónapban azonnal megvásároltuk, nem szerettem volna az olcsóbb vásárlás lehetőségét elszalasztani, hiszen nem tettem le arról, hogy Lacit megfosztom túlsúlyától a teljes életmódváltással járó kúra segítségével. A béltisztító tíznaposat mindketten megcsináltuk, sokkal jobb lett a közérzetem, a haspuffadás megszűnt. Laci is így érzett, bizonyítottak neki a termékek, ezért egyre többet érdeklődött a Reg-Enor után…

Feljebb kerültem, de „ücsörögtem”
Mindeközben elkezdődött a nyári verseny, ahol Kriszta párja, Hidegföldi Zoli indult, én voltam az egyik versenyláb, és azt vettem észre, hogy segítségükkel hirtelen 4-es szintre ugrottam. 2020 júliusában eljutottam az első vecsési képzésre, ahol fantasztikus embereket ismertem meg és rengeteget tanultam. Azt be kell ismernem, hogy sokáig elücsörögtem ezen a 4-es szinten… Úgy gondoltam, ez nekem elég, hiszen olcsóbban tudok vásárolni, kevéske pénzt is keresek vele.

A kitűző átadása

A Covid „segített” a döntésben
Ez így volt egészen 2021 tavaszáig, amig nem kényszerültünk bezárni a szépségszalont a Covid miatt. Bevétel nem jött a kozmetikából, viszont egyre több érdeklődő jelentkezett, aki az egészségügyi állapotán szeretett volna javítani, vagy éppen fogyni vágyott. 2021 márciusában sikerült elérnem az 5-ös szintet.

Előadóként Vecsésen

A Biocom a passzív időszakomban is termelt
Ezután áprilisban egy szerencsétlen baleset folyamán combnyaktörésem lett, csípőprotézist kaptam. Egy hét kórház, három hét rehabilitáció, három hónap táppénz. Szerencsére az akarásomnak, a kitartásomnak (s közvetetten a Biocom termékeinek) köszönhetően viszonylag gyorsan felépültem. A táppénz, amit kaptam KATÁ-s vállalkozóként a három hónap alatt, szinte a nullával volt egyenlő, de volt bevételem a Biocom által, ami meglehetősen jól jött a csalási kasszába. Ekkor tudatosult bennem, hogy valamit tenni kell a jövőm érdekében.

Életmód Esten Sárbogárdon

Az első vecsési tréningen a szponzorokkal

HV elismerés a szponzor házaspárral

Ez már egy hálózatvezetői pillanat

A Hoffer-Hidegföldi Team tagjaként

Indulás egy győri Startképzésre

A hatos szint elismerése

A képzések (is) vittek a HV szintre
Az igazság az, hogy nem mindig fogadtam meg szponzoraim tanácsát, és nem minden képzésen voltam ott. Az online rendezvényeken szinte mindig részt vettem, de az offline elég sokszor kimaradt. Rákapcsoltam a munkára, így 2022 júniusában megkaptam a hálózatvezetői elismerésemet, szeptemberben pedig a Biocomos kitűzőt. Nagyon vágytam erre a kitűzőre, ezért nem volt kérdés, hogy ha egyszer elérem a 4000 pontot, akkor minden hónapban el fogom érni. Munkatársak jönnek-mennek, a rövid távú céljaim egyike stabil munkatársakat találni, akikkel lehet az üzletépítésben haladni.

Segítő csapat a hátam mögött
Hoffer Kriszta és Hidegföldi Zoli mindenben támogatnak, és bármikor fordulhatok segítségért Ezüst Hálózatvezetőmhöz, Csiba Annamáriához is. A családom is mellettem áll, párom, Laci – aki végül a teljes életmódváltással járó Reg-Enor kúra közvetett segítségével 28 kg-ot fogyott –, mindig elkísér Győrbe a Startképzésre. S mindkét alkalommal Vecsésen is ott volt velem a vezetőképzésen is. Viccesen azt mondjuk, hogy ő a „sofőröm”, pedig sokkal több annál. Bíztat, amikor kicsit elkeseredek, ha nem úgy alakulnak a dolgok, ahogyan szeretném.

Van mit (és hol) tanulni
Bőven van még mit tanulnom, részt vettem már két akadémiai képzésen is. Ott csak úgy szívtuk magunkba a tudást, hiszen olyan előadóktól tanulhattunk, akik már bejárták a felsőbb vezetői szintekhez vezető utat, csodálatos példát mutatva mindenki számára.

Kötetlen információ-átadások
Nagyon szeretem a kisebb kétszámú, közvetlen beszélgetéseket, szépségpartikat, törzsasztalokat, ahol lazán lehet csacsogni a termékekről, az üzletről, a Biocomról. Ezeket a jó hangulatú összejöveteleket az otthonomba, vagy a kozmetikai szalonba szervezem.

A családnak is bizonyítottak a termékek
Mára már a család minden tagja használja a termékeket, ki többet, ki kevesebbet. A víztisztító tavaly nyáron a legjobb befektetésünk volt, egyszerűen imádom! A kollagén italpor még mindig a favorit nálam, de szinte mindent kipróbáltunk már a Biocom palettájáról. A tisztítószereink vegyszermentesek, patikába szerencsére nem kell járnunk. Nagyfiam 9 kg-ot fogyott a Slim40 segítségével, azt hiszem, erről nem kell többet beszélni, nekünk bizonyítottak a termékek.

Cél a bővülés
A célom, hogy minél több embernek meg tudjam mutatni a Biocom nyújtotta lehetőséget. Fejlődni szeretnék, hogy a megszerzett tudást át tudjam adni a hozzám csatlakozóknak.

Krigel Zsuzsival és Somogyi Tündével

Közös fotó Krisztával és Tündivel

Kriszta születésnapi köszöntése

Csatári Györgyi kitűzős hálózatvezetőként (

Párjával, Lacival Vecsésen, 2022 áprilisában

Munkatársakkal a Kónya-ág nemzetközi találkozóján

Itt éppen a szintlépések blokkját vezeti Győrben

Látványos terméktapasztalat Lacitól

A nemzetközi egy pillanata, Budapesten

Törzsasztalon, Sárbogárdon

Vecsésen, már igazi hálózatépítőként

Tarczy Gyula kommunikációs igazgatóval

Egy szituációs játék közben

Ezeket olvastad már?