Kezdőoldal Ágak Két hónapra bérelte ki a céges Mercit Katonáné Tóth Tímea, mert akarta, hitt benne és tett érte a csapatával

Két hónapra bérelte ki a céges Mercit Katonáné Tóth Tímea, mert akarta, hitt benne és tett érte a csapatával

 A tavaszi nagyrendezvényen látta meg először (mindenki mással együtt) a Mercedest, amikor a Kongresszusi Központ előtt kiállították a biocomos Audival együtt. Rengeteg ember járta körül, fotózkodtak az autókkal. Itt kezdődött a Sinka-ágon, a Tóth-Wolford Team csapatában szárnyaló Katonáné Tóth Tímea története a hónap legsikeresebb vezetőjének egy hónapig járó céges, felmatricázott, guruló reklámhordozóval. A sikertörténet pedig jóval korábban, mert noha még hivatalosan Ezüst HV a megnevezése, karnyújtásnyira van az aranytól rohamléptekben fejlődő csapatával… De jöjjön a két (!) hónapos kocsi-sztori, amiből a lendület háttere is érthetővé válik!

Mi is készítettünk képeket a csapatommal, amit másnap ki is tettem a munkatársi csoportom közösségi oldalára ezzel a szöveggel: „Ezt érzem és biztos vagyok, hogy 3 hónapon belül meg fogjuk nyerni.” Majd a poszt alatt részleteztük közösen, hogy hová megyünk el vele, ezzel megyünk infókra, munkatársi értekezletekre, kirándulásokra stb. Mindent megterveztünk, mintha az autó már ott lett volna nálunk. Hihetetlenül jó volt erről írogatni, beszélni, nagyon szuper érzésekkel töltött el bennünket.


Nem vártuk a csodát
Természetesen nem a csodára vártunk. Nap, mint nap, hatalmas erőbedobással tettük a dolgunkat: már februártól Biocom Életmód Találkozókat szerveztünk, amit mai napig havi szinten megtartunk Hatvanban. Egészségklubokat, fogyiklubokat szervezünk folyamatosan, napi szinten tartjuk a kapcsolatot munkatársaimmal, tanítjuk, tréningezzük egymást és fiatalabb munkatársainkat is alsóhálózatunkban. Folyamatos szervezés, megbeszélés jellemezte, jellemzi a munkánkat.

Hatalmas fejlődés csapat szinten
Ez év elejétől hihetetlen dinamikával bővül a csapat. Teljes mélységben jönnek az újabbnál újabb munkatárasak, akik változtatni szeretnének az életükön és a mi példáink cselekvésre sarkallják őket. Mindenkinek megvan a határozott és pontos célja, s ez tetteink mozgatórugója.

A telefonhívás
Titkon a születésnapomra szerettem volna az autót, s láss csodát, épp akkor csörrent meg a telefon a fantasztikus hírrel! Tóth-Wolford Erika és Lali közölték velem a hírt. Bár dédelgetett vágyam volt a céges autó és tisztában vagyok azzal is, mekkora erőt képvisel a csapatom, egyszerűen nem akartam elhinni, hogy mi voltunk áprilisban a legdinamikusabban fejlődő Biocom csapat és választhatok, hogy az Audit vagy a Mercedest szeretném-e hazavinni. Végül a Mercit választottam, örömöm határtalan volt.

Biocomos életérzés
Alig vártam, hogy eljöjjön az a nap, amikor az autót átvehetem. Dabasra érve elrendeztük a papírokat és kis idő múlva az épület elé gurult a négykerekű Csoda. Hozták a kupát is, én pedig csak álltam ott munkatársaimmal, néztem az autót és belül szétfeszített az érzés: igen, ez az… ez volt az álmom és valóra vált!


Szponzorával, a szintén Ezüst HV Béres Istvánnal

Beleszerettem…
Annyira boldog voltam, alig tértem magamhoz. Amikor pedig beleültem, húú, azt az érzést nem tudom megfogalmazni… ezt át kell élnie mindenkinek: a gyönyörű autó a bőr ülésekkel, faberakásokkal és a csodás megjelenésével… rögtön beleszerettem.


A vezető ülésben


A csapat, amely elkísért

Feltűnést keltünk a Biocomos Mercivel
Már a hazafelé úton is nagyon figyelték a felmatricázott autót, de bárhová mentünk, folyamatosan kérdezték, mi az a Biocom, mit jelent az, hogy Te is megnyerheted? Számos új munkatársat hozott a csodaautó.


Mindig úton

Rendesen megjárattuk
Rengeteg helyen jártunk a felmatricázott kocsival. Sok-sok munkatársi találkozót hoztunk össze a csapat összes tagjával. Ezzel mentünk egyebek mellett a budapesti Startképzésre májusban. Ezzel az autóval utaztunk a vecsési kulcsember képzésre, találkozókra, estekre, nyereményvacsorára, kirándulni, szórakozni is eljutottunk több helyre csapattársakkal együtt.


Budapesti Startképzés májusban


Indulás Melindával az új munkatárshoz


Bettivel és csapatával kirándulás Hollókőn és munkatársi megbeszélés


Szilvivel és csapatával a „főhadiszállásunk” előtt Hatvanban


Munkatársi megbeszélés után Eszterrel és Szilvivel


Jászárokszálláson voltunk Melindával Lillánál


Coach képzés után Budapesten

Irány a Balcsi!
Mielőtt megnyertük volna az autót megbeszéltük: ha megtörténik, lemegyünk együtt a Balatonra is a járgánnyal.


Úton a Balaton felé


Öröm, pihenés, kikapcsolódás


Felső vezetőnkkel, Erikával és Lalival az ajándékvacsora után

4000 km, vele…
Felejthetetlen órákat, napokat töltöttünk együtt. Májusban közel 4000 km-t utaztunk az autóval, kihasználva ezt a fantasztikus lehetőséget. Rengeteg életre szóló élménnyel gazdagodtunk!

Nem akartuk visszaadni…
Az autót június 7-én kellett vissza vinni Dabasra. Vérzett a szívünk. Mivel a legközelebbi hatvani rendezvényünket június 11-re terveztük, „eldöntöttük” a csapattal, hogy márpedig az autónak ott kell lennie a júniusi rendezvényünkön is. Egyébként is rengeteg tervünk volt még vele. 🙂

Micsoda május!
A nyári verseny első fordulóját a csapatból 9 fő teljesítette, nagyon büszke vagyok rájuk. Egyre több új munkatárs indult el, akik vállalkozásukat is kiváltották és a meglévő munkatársak is egyre erősebbé váltak. Májust egy közvetlen és egy mélységi hálózatvezetővel indítottam. A hónapot három közvetlen HV-val zártam, melyből az egyik vonal 13.000 felett, a másik 12.000 felett, a harmadik pedig 7000 pont feletti pontértéken zárt, valamint feljött a negyedik közvetlen ágam is 5-ös szintre. Minden tervünket és képzeletünket felülmúlva, 15 ezer pontot fejlődve, a május hónapot 180 új regisztrálttal, 37 400 ponton zárta a csapat!

Közös üzletépítés a párommal
Eddig a párom, Szabi a háttérben figyelt, tevékenykedett, de mostantól közösen, együtt építjük az üzletet, aminek kimondhatatlanul örülök!


Párommal, Szabival

Nálunk maradt az autó!
Június 4-én megcsörrent késő délután a telefon. Éppen abbahagytuk a munkatársi megbeszélést. Tóth-Wolford Erika és Lali hívott. Ekkor már gondoltam, tudtam, hogy autó ügyben hívnak. Közölték velünk a fantasztikus hírt: ismét mi lettünk a hónap hálózatépítői, eldönthetjük, hogy melyik autót szeretnénk még egy hónapra a magunkénak! Sikongattunk, ugráltunk örömünkben, álomszerű volt az egész! Maradtunk a jól bevált Mercedesznél. Minden úgy történt, ahogy elterveztük, megálmodtuk…

Sok helyen mutatjuk meg
Június 7-én vittük vissza Dabasra az autót, de csak az új szerződés aláírására, majd hoztuk is haza. Továbbra is kihasználjuk az autó adta lehetőségeket, tervezünk, szervezünk, kirándulunk ismét. Ahogy megálmodtuk, megterveztük, a június 11-i, hatvani Biocom Életmód Találkozón ott csillogott a cégautó.


Dabason, ismét hozzuk a Mercit, a kupával együtt


Biocom Életmód Találkozó, Hatvan, június 11.

Köszönet és hála
Hálás vagyok a cégvezetésnek, hogy ilyen módon jutalmazza azokat, akik kimagaslóan teljesítenek. Ez egy hatalmas elismerés, életérzés, amit pénzzel nem lehet megvásárolni.
Köszönöm, köszönjük szépen.

Köszönet és hála a csapatnak, hogy együtt dolgozhatok Veletek, nagyon büszke vagyok Rátok és fantasztikus munkátokra. Imádok Veletek dolgozni és ezt folytatjuk tovább!
Köszönet és hála szponzoromnak, Béres Istvánnak és felső vezetőimnek, Tóth-Wolford Erikának és Tóth Lalinak, hogy segítik munkámat, fejlődésemet és mindenkinek, akik hozzásegítettek ehhez.

Végezetül egyik kedvenc idézetemet szeretném megosztani Veletek: „Amit az elme el tud képzelni és hinni tud benne, azt meg is tudja valósítani.” (Napoleon Hill)

Ezeket olvastad már?