Kezdőoldal Ágak Vidám, élettel teli volt a szeptemberi Startnap a Csordás-ágon

Vidám, élettel teli volt a szeptemberi Startnap a Csordás-ágon

A Csordás-ág vezetői és a Varjas házaspár

Újabb lehetőséget jelentett a találkozásra és a tanulásra a Startnap Győrben. A Csordás-ág rendezvényének ismét a Famulus Hotel adott otthont. Az esemény megszervezését a Kutas Team kapta lehetőségként, melynek kezdő, kettes szintű munkatársa, Bacsó-Volter Margit vállalta a krónikás szerepét.

Bemutatkozós moderálás
A nap házigazdái Kutas Tünde Ezüst Hálózatvezető és férje, Kutas Ernő voltak, aki eddig csak sofőrként kísérte párját. Miután ismertették a programokat és köszöntötték a jelenlévőket, meséltek az életükről és arról, hogyan kerültek kapcsolatba a Biocommal.

Szerencsések vagyunk
Szalai Csilla Tünde 4-es szintű munkatárs bemutatta a céget, az alapítóit és a hálózat létrejöttét, majd kiemelte, milyen szerencsések vagyunk most, hogy ennyi termék áll rendelkezésünkre. Arról is beszélt, hogy eleinte csak Magyarországon volt raktár és webáruház, mostanra pedig már négy országban van partnercég. Ezután a terméktapasztalatairól mondott pár szót.

Köszönet a Csordás-ág nevében az előadásért

Kúra helyett vitaminokkal kezdtek, ma Arany HV-k
A vendégelőadók: Papp-Molnár Szilvia és férje, Papp Attila voltak a Tasnádi-ágról. Az Arany Hálózatvezetők a képzelőerőről tartottak előadást. Meséltek életükről és arról, hogyan kerültek a rendszerbe. Pont építkeztek, tervezték a 3. gyermeküket, vállalkozásba fogtak, mikor megismerkedtek a céggel. Eleinte teljes életmódváltással járó Reg-Enor kúrával indultak, meg is rendelték a terméket, mert Szilvi fogyást tervezett. El is kezdte volna a kúrát, ám kiderült, hogy várandós… Így kismama vitaminban gondolkodtak tovább. Az előadásukban arról is szó volt, hogyan kezdték a hálózatépítést, és milyen megoldást találtak a sikeres előrehaladás érdekében. Fontosnak tartják, hogy:

 • ne más helyett dolgozzunk, hanem csapatban,
 • a csapat, az összefogás adja az erőt.

Előadásukat mindenki felállva vastapssal köszönte meg!

Mit adhat a rendszer?
A frissítő kávét és teát tartalmazó szünet után Puskásné Balogh Éva 4-es szintű munkatárs nyitotta a második blokkot. Megmutatta, mit kapott a doboz magnéziummal és a regisztrációval, s azt is, hogy mit adhat mindenkinek ez a rendszer a bővítési alaptól a különböző bónuszokig.

Ilyen (is) volt a hangulat…

A Facebookcsoport-bővítésért is elismerés jár


Szintlépések, elismerések
Évát férje, Puskás István 4-es szintű munkatárs követte. Ő beszélt a szintlépés szabályairól, illetve részt vett az elismerések átadásában. Megkérte a szintlépőket, mondjanak magukról néhány szót. Ezután bemutatta a cégünk honlapját, hogy mit, hol találunk az oldalon.

Egy beszélgetést hallott meg először
Aztán az életutak következtek, itt négy előadást hallhattunk. Az elsőt Patatics Bernadett 4-es szintű munkatárstól, akinek figyelmét felkeltette egy beszélgetés, melyben későbbi szponzora, Varjas László beszélt a Biocomról. Mivel tetszett neki, amit hallott, úgy gondolta, regisztrál, hogy olcsóbban jusson a termékekhez. Később kiderült: minden problémára talált itt megoldást, majd az üzleti részével is elkezdett foglalkozni. Nagyon lelkes, kitartó és decemberre hálózatvezető szeretne lenni.

Fontosabb a nyereség utáni vágy
Következő előadónk Molnár Márta 4-es szintű munkatárs volt, aki Győrben él férjével és két felnőtt gyermekével. Szponzora és hálózatvezetője Csordás Anikó, aki mindenben segíti és támogatja őt. Tőle hallotta, hogy nagyobb az emberek veszteségtől való félelme, mint a nyereség utáni vágya. Ezért csatlakozott a rendszerhez egy Reg-Enor kúrával. Azóta is aktív résztvevője a munkájának és szépen építgeti hálózatát. Célja a következő szint elérése.

A Csiba csapat

Hidegföldi Zoltán

Csodálatos párt alkotnak
Márta után Hidegföldi Zoltán hálózatvezető kapott szót. Megtudtuk tőle, hogy hosszú éveken át ejtőernyős katonaként szolgált, viszont már 17 éve nyugdíjas. Emellett vállalkozást vezet, több szakmát is kitanult, de így sem érezte, hogy kiteljesedett volna. Megismerkedett Hoffer Krisztinával, akivel évek óta egy párt alkotnak és öt gyermekkel együtt élik mindennapjaikat. Kriszta sok mindenben támogatja, sőt ő a szponzora és hálózatvezetője is egyben. Csodálatos az összhang köztük és ennek segítségével építik a jövőjüket. Számukra a Biocom azt jelenti, hogy ezáltal lehet eljutni nulláról A pontba. Célja, hogy segíthessen minden olyan embernek, aki változtatni szeretne a sorsán, megmutatja ezt a lehetőséget.

A kupagyőztesek: Tóth István és Tóthné Molnár Ibolya az ágvezetővel

Megfogta egy lelkes előadó…
Ezt követően Tóthné Molnár Ibolya Ezüst Hálózatvezető ragadott mikrofont, aki elmondta, először csak kíváncsiságból ment el egy előadásra, ennek már hat éve. Annyira megfogták az ott hallottak Csordás Anikótól – aki akkor még hálózatvezető volt –, hogy Ibolya úgy döntött, ő is belevág. Fogyni szeretett volna és rendbe rakni az egészségét. Lendületes munkája eredményeként fél év múlva hálózatvezető lett, időközben férje is csatlakozott. A legfontosabbak az unokák az életükben, akikkel a legtöbb időt szeretnék tölteni. Célja, hogy Arany Hálózatvezető legyen.

Egy elismert ifjú tehetség

Újabb minősülések
A program harmadik felvonásaként háziasszonyunk, Kutas Tünde tájékoztatott minket a hálózatvezetői szint elérésének szabályairól és lehetőségeiről. Majd a minősültek rendre elérzékenyülve kapták meg ajándékaikat.

 1. szintre minősült:
 • Geiszbühl Endréné Böbe, aki a TM Team csapatát erősiti

Hálózatvezetői oklevelet kapott:

 • Sipos Andrásné Reni, Csordás Anikó közvetlen munkatársa.

Kitűzőre lett érdemes:

 • Csatári Györgyi hálózatvezető a Hoffer-Hidegföldi csapatból.

Csordás Anikó gyémánt hálózatvezető zárta méltóképpen a napot, aki egyben a különdíjakat átadta.

Geiszbühl Endréné Böbe a Tóth házaspárral

Díjazottak:

 • Molnár Márta szintű munkatárs vehette át a Fiatal Tehetség Díjat a Csordás-ágon, 106% fejlődésért Csordás Anikótól
 • Geiszbühl Endréné Böbe megkapta a TM Team tagjaként a Hónap Legeredményesebb Munkatársa címért járó kupát Tóth Istvántól és Tóthné Molnár Ibolyától
 • Sipos Andrásné Reni hálózatvezető Csordás Anikótól jutalmat kapott a házi verseny teljesitéséért.
 • Salamonné Gyimesi Rita 4-es szintű munkatárs a Legaktívabb Csoportbővítő Kupát vehette birtokba.
 • A Lefedetlen Ág Legdinamikusabb Hálózatépítője címet kapta Molnár Márta 4-es szintű munkatárs.
 • Tóthné Molnár Ibolya és Tóth István megkapta Csordás Anikótól a Csordás-ág kupát, és egy oklevelet az augusztus Hónap Legdinamikusabb Hálózatépítője címért, 56% fejlődésért.

A nap zárásaként a Kutas Team egy apró ajándékkal lepte meg a hálózatvezetőket. Az ajándék összeállítása a Varjas házaspár keze munkáját dicséri.

Kitűző Csatári Györgyinek

Köszönet az ágvezető, Gyémánt HV Csordás Anikónak

Kutas Ernő

Kutas Team

A Lefedetlen Ág Legdinamikusabb Munkatársa

Molnár Márta is elindult az úton

Nagy Zsuzsa Ezüst HV és csapata

Papp-Molnár Szilvia és Papp Attila vendégelőadók

Patatics Bernadett

Puskás István

Puskásné Balogh Éva

Sipos Andrásné Reni

Szalai Csilla Tünde

TM Team sikeremberek

A TM Team kupa

Volt mit ünnepelni

Tóthné Molnár Ibolya Ezüst HV

Új kitűzős a csapatban

Sipos Andrásné Reni HV lett

 

Ezeket olvastad már?