Kezdőoldal Ágak Csiba Annamáriát a Reg-Enor és a nagy MIÉRT egyaránt segítette abban, hogy hálózatvezetővé váljon a Csordás-csapatban

Csiba Annamáriát a Reg-Enor és a nagy MIÉRT egyaránt segítette abban, hogy hálózatvezetővé váljon a Csordás-csapatban

Csiba Annamária HV lett a Csordás-csapatban. (Itt éppen egy Életmód Est utáni, munkatársaktól kapott meglepivel a kezében látható

A nagy találkozás 2018. májusában volt… Egy facebook csoportban jött szembe Csiba Annamáriával a Reg-Enor. Olvasgatta, nézegette, majd felkereste Horváthné Anitát, és feltette neki a számára legfontosabb kérdést, hogy szoptatás mellett lehet-e a kúrát csinálni, ugyanis a kislánya, Zita akkor volt 9 hónapos. Mert az tudta, hogy változtatnia kell… A folytatás sejthető, de a folyamat tanulságos. Mert ugyan a Reg-Enor kúrája sikeres volt Annamáriának, de kellett a továbblépéshez a vezetőjével, Gutoriné Illés Tímeával és „aranyával”, Csordás Anikó Arany HV-val való találkozás. De még inkább kellett egy nagy MIÉRT. Egy olyan, amiért az ember kilép a komfortzónájából, és elfogadja, hogy amit amúgy is szívesen csinál, azért a Biocom fizethet is… A Győr melletti Ásványrárón így született egy hálózatvezető, a Sinka-ágon.

Annamária a 2019-es évzárón a párjával és Csordás Anikóval

Annamária az “aranyával”, vagyis Csordás Anikó Arany HV-val

A 2. ásványrárói Életmód Est egy vidám pillanata

Ha jókat lehet enni, mit veszíthetek?
A válasz nagyon jó érzéssel töltött el, ugyanis reménykedtem, hogy majd most ezzel a termékkel, pontosabban komplex kúrával le fogok fogyni. Mindig szenvedtem a fogyókúrákkal, de ennél első olvasásra tetszett, hogy jókat lehet enni. Gondoltam, mit veszíthetek… Csak és kizárólag a termék érdekelt, üzletről nem is akartam hallani…

Így indult el az én Biocomos életem. Regisztrált tag lettem.

A Csordás-csapat egy részével a visegrádi ajándék HV-képzésen

Szederné Vica, Hoffer Kriszta és Szeder Róbert

Mínusz 21,5 kiló!
Az első hónap után 7 kilótól szabadultam meg, akkor már nem is volt kérdés, hogy a kúrát végigcsinálom. (A 6. hónap végére -21,5 kiló!) Időközben egyre többen megkerestek, én elmondtam, hogy mit csinálok, hogy csinálom… Gyarapodott a pontérték, egyre több ember regisztrált fogyasztóként.

Ezt az Életmód Estet már a munkatársak szervezték

Egy nagyszerű megbeszélés
2018 őszén Csordás Anikóval és Gutoriné Illés Tímeával leültünk egy jó kávéra, és Anikó megkérdezte, hogy elmondanám-e a tapasztalataimat akkor is, ha a CÉG ezért fizetne is nekem. Egy nagyszerű megbeszélés volt, hamar az 5-ös szintre léptem, DE akkor és ott nem voltam még felkészülve arra, hogy igazából odategyem magam.

Hálózatvezetőjével, Gutoriné Illés Tímeával

Még nem szúrt a szög…
Azt szokták volt mondani, hogy amikor nem szúrja eléggé az ember hátsóját az a bizonyos szög, addig nem is mozdul meg, és nem lép ki a komfortzónájából. Bevallom őszintén, hogy én nem csináltam azt, amit akkor Anikóval megbeszéltünk. 2018. novemberében voltam Budapesten egy Startképzésen, az utolsó sorban ültem… Hónapokig nem is mozdultam semerre… DE ha jön egy igazi MIÉRT, akkor igenis az ember képes változtatni.

Az évzérón is jutott neki a vezetői elismerésből

A hálózatvezetői elismerés egy pillanata

Fejlődés, tanulás közben

Ezt látva, nincs is kérdés, hogy MIÉRT…


Mindig egy újabb termék, jó tapasztalatokkal
Induláskor engem csak és kizárólag a Reg-Enor érdekelt, majd a következő hónaptól jött még 1 termék, jött a pozitív hatás, majd még 1 termék és aztán sok-sok új termék. Időközben szépen lecserélődött a háztartásunk vegyszermentesre, tiszta vizet iszunk, első osztályú étrend-kiegészítőket szedünk. Kislányom imádja például a D3K2-vitamint, a grape cseppet, már 2,5 éves elmúlt, mondhatni kiszolgálja magát, ha netán anya elfelejt neki adni.

Újratervezés – 2019. július
Ott kezdődött a dolog, hogy 2019. májusában jött egy kis változás. A család kétfelé szakadt, Zita és én itthon, apuci pedig külföldön. Hú, de nehéz is, amikor a kislányod sír és keresi az apukáját… Zörgésre ugrik, hogy jön apa… Te meg este csendben sírsz, amikor Ő már alszik…

Na, megjött a MIÉRT-em! Apának ne kelljen tőlünk távol dolgoznia…

A kis Zita és a Biocom. Simán “kiszolgálja” magát a termékekből…

Törzsasztal Csiba Annamáriáék otthonában…


Képes vagyok rá!
És Igen! Meg tudom csinálni, képes vagyok rá, nem vagyok egyedül! (Nem is voltam egyedül, mert végig ott voltak velem, csak hagytak, hogy beérjek…)

2019. júliusban elindult a szervezés
Anikó adott időpontot Életmód Estre, azt csináltam, amit mondott, jöttek az emberek, jöttek a munkatársak. Mondhatni, már nem csak kúráztattam (amit egyébként nagyon szeretek), kezdett helyére billenni a kisokos.

Augusztusra először négyezer
2019. augusztus az első 4000 pontos hónap! Aztán jött a többi… 2019 őszén HV lettem. Lehet, hogy megértettem a lényegét? Lehet, hogy tényleg mindenki képes rá, csak oda kell tegye magát az ember és tudnia kell, hogy miért? Nekem meglett a célom! Neked megvan már?

Imádok segíteni
Imádok segíteni másoknak, mindig is fontos volt ez számomra. Tudjátok, nincs annál jobb érzés, mint amikor jön egy üzenet: „Hálás vagyok”, „Köszönöm a segítséged” és még sorolhatnám…

A hátsóból az első sorba
Most jöhet az a rész, hogy a Startképzésen már nem a hátsó sorban ülök egyedül, hanem az elején a vezetőimmel és a csapatommal. A csapatommal, akikre nagyon büszke vagyok! Na meg az, hogy mennyit változik az ember, milyen fejlődésen megy keresztül. Éppen ezért hálás vagyok Anikónak és Timinek, hogy nem engedték el a kezem akkor és ott, amikor is nem csináltam azt, amit…

A Te MIÉRT-ed kell hozzá!
Azóta szinte nincs olyan nap, hogy ne beszélnék az én „Aranyammal”, Csordás Anikóval, tervezünk, megbeszélünk, hisz ez nagyon fontos és elengedhetetlen ahhoz, hogy ne egy helyben topogjon az ember, hanem haladjon is. Tanácsom: keresd a vezetőd, kérj segítséget, tanácsot, vagy csak beszélgess vele, kérdezd meg, milyen napja van… Hidd el, ő odateszi magát, mindenben segíteni fog, de ha Te nem vagy ott, akkor hiába minden erőfeszítés… mert TE kellesz hozzá, a TE miérted, a TE célod!

Cél az üzletben, és…
S hogy mi is az én célom? Minél több embernek megmutatni ezt a lehetőséget, továbbadni azt, amit én kaptam és kapok folyamatosan. Kitűzők kitűzése a célom ebben az évben! És persze, leginkább, „hazahozni” a páromat, hogy ne kelljen külföldön dolgoznia. De ez, ugye, a MIÉRT… Mindenkinek sok sikert kívánok, erőt és egészséget! Kívánom, érjétek el a céljaitokat!

 

Ezeket olvastad már?