Kezdőoldal Ágak Augusztusi Start termékekkel, tudással, hatos-köszöntéssel Miskolcon, a Sinka-ágon

Augusztusi Start termékekkel, tudással, hatos-köszöntéssel Miskolcon, a Sinka-ágon

Bárdos Ági és Balog Józsi, a jászberényi HV-páros új Társult Hálózatvezetőjükkel, Nyitrainé Bolyós Máriával

Bárdos Ági és Balog Józsi, a jászberényi HV-páros új Társult Hálózatvezetőjükkel, Nyitrainé Bolyós Máriával

Augusztus 7-én, vasárnap Miskolcon, a már megszokott helyen, a Pannónia Hotel Konferenciatermében ismét összegyűltek a Kónya-, Sinka-ág (s ezen belül a Komporday-ág) régi és új munkatársai és vendégei, hogy nagyon sok új információval legyenek gazdagabbak. A beszámolót ismét az ág egyk szinte „állandó krónikásának”, Tövisné Venczel Erikának köszönhetjük.

Megtornáztatott közönség
A vendégeket Ujvári Zsuzsi, a Sinka-ág részeként prosperáló Komporday-ág jelentős nemzetközi csapattal rendelkező Ezüst Hálózatvezetője köszöntötte. A rendkívül energikus Zsuzsi a szünetekben a nap háziasszonyként – mint képünkön is látszik – még némi tornával is frissítette az egybegyűlteket…

A fiatalság megőrzése és az új termékeink (dr. Deák Sándor)
A nap indításaként dr. Deák Sándor belgyógyász főorvos arról tartott előadást – az ő egyedi és rendkívül szórakoztató stílusában, ugyanakkor a téma komolyságát is megőrizve – hogyan őrizzük meg a fiatalságunkat a Biocom termékek használatával. Emellett az 5 új termékről is beszélt és válaszolt a feltett kérdésekre is. Nagyon vártuk őt, hiszen rendkívül sokat segít nekünk, így nem csoda, hogy mindenki feszülten figyelt és jegyzetelt. Nagyon hasznos tanácsokkal lát el minket, ezzel támogatva munkánkat. Köszönjük neki ezúton is!

Biocom életforma
Ezután Jászberényből Balog József, egy nagyon sok tapasztalattal rendelkező régi biocomos HV mutatta be a céget, aki egyben természetgyógyászként is segít sokaknak. Mindenki számára könnyen érthetően vázolta fel, miért érdemes ezt az életformát választani, amit ők is egyre nagyobb sikerrel élnek, hosszú évek óta.

Az elején nem hitte – most már kitűzős (Magyariné Zsuzsa)
A célokról Komporday Annamari ágvezető hálózatvezetője, Magyariné Zsuzsa beszélt, aki egyben most vehette át a kitűzőjét is szponzorától. Elmondta, hogy az elején ő sem hitte el, de a kitűzött célok igenis megvalósulnak, ha hiszünk bennük és teszünk is értük!

Az a fontos 200 pont
Ezután következett Bárdos Ágnes, aki a saját 200 pont jelentőségéről beszélt nagyon gyakorlatiasan és könnyen érthetően. Ők – párjával, Balog Józsival – szinte mindent tudnak az üzletről és a termékekről, mivel elsők között csatlakoztak annak idején, és azóta is együtt építik az üzletet Jászberényben és környékén.

Fejlődés Jászberényben új hatossal (Nyitrainé Bolyós Mária)
A jászberényiek most is hatalmas csapattal érkeztek a távolság ellenére, különbusszal! Csapatuk nagyon nagy fejlődésnek indult,  6. szintet ért el munkatársuk, Nyitrainé Bolyós Mária, aki új erőre kapva szintén szárnyal, immár nyugdíjasként. Célja, hogy külföldön élő gyermekéhez bérletet tudjon venni a repülőre. Kívánjuk, hogy mihamarabb valósítsa meg a céljait!

Szintlépők, köszöntések
A szintlépőket a hálózatvezetők jutalmazták, ahogy minden hónap elején ez már megszokott. A születésnaposok sem maradtak ünneplés nélkül, ezzel is jelezve, hogy ez a csapat olyan, mint egy nagy család!

Egy rendezvény változtatta meg a gondolkodását (Remákné Béres Rita)
Remákné Béres Rita (a beszámoló szerzőjének, Tövisné Venczel Erikának a hálózatvezetője – a szerk. megj.) arról beszélt, hogyan tudunk feltöltődni energiával és elmesélte, hogy ő is sokáig nem járt rendezvényekre. Aztán egy budapesti nemzetközi találkozó hatására eldöntötte, hogy ő is meg tudja csinálni, amit a szponzora! És lám, szeptember 24-én ott fog állni a színpadon, hogy átvegye jól megérdemelt kitűzőjét ő is.

Sinka-kupás Ujvári Zsuzsi
A nap zárásaként a Sinka-kupát a legjobban fejlődő hálózatvezető, Ujvári Zsuzsi Ezüst HV kapta meg, aki természetesen nagyon boldog volt. Gratulálunk Zsuzsi, megérdemled!

A legjobb helyen vagyunk
Sinka Tímea ágvezetőnk pedig mi másról is beszélt volna, mint arról, hogy mi a siker titka! Most is megerősített minket abban, hogy a legjobb helyen vagyunk és minden célunkat elérhetjük, ha hiszünk benne! A döntés a mi kezünkben van. Tímea és Gyula igazi példaképek, akik már bebizonyították, hogy elegendő kitartással és hittel bármi elérhető!

Köszönet az ágvezetésnek!
Ők a mi csodálatos vezetőink, akik bár szerényen a háttérben vannak, mindannyian tudjuk, hogy nélkülük mi sem lennénk sehol, hiszen ezelőtt 19 évvel ők voltak azok, akik megálmodták és megcsinálták – és most hatalmas és sikeres saját csapatuk van, akik jövő hónapban majd ismét összegyűlnek itt, a konferenciateremben! Köszönjük szépen Tímea és Gyula, hogy vagytok nekünk, és hogy mindig mindenben lehet rátok számítani!

p (1)

Sok volt az érdeklődő ezúttal is a Hotel Pannóniában

p (2)

Balog József régi HV, aki természetgyógyászként is segít az embereknek

p (3)

Bárdos Ági a 200 pont jelentőségéről beszélt

p (4)

Ujvári Zsuzsi megtornáztatta az érdeklődőket

p (6)

Bárdos Ági és Balog Józsi, a jászberényi HV-páros új Társult Hálózatvezetőjükkel, Nyitrainé Bolyós Máriával

p (7)

Magyariné Zsuzsa HV kapja meg arany kitűzőjét ágvezető szponzorától, Komporday Annamaritól

p (8)

Dr. Deák Sándor főorvos ezúttal is sokat segített tudásával a csapatnak

p (12)

Szilágyi Szabolcs köszönti Komporday Annamáriát

p (18)

A fejlődő, sikeres jászberényi csapat

Járomi Judit és lánya, Tímea, akik 4. karrierszintre léptek. A két szélen a Bárdos Ági – Balog Józsi páros.

x2

Kiss Balázsné Marcsi, Tóth Istvánné Piroska, Lukácsné Gizike és Dinnyés Istvánné Natika mosolyog a kamerába

x3

Az a bizonyos Sinka-kupa, itt még az ágvezetés kezében. (A képen a beszámoló készítője által is megdicsért Timi és Gyula.)

x4

Szepesiné Marika, Tóthné B. Anna, és új munkatársuk

p (5) p (9) p (10) p (11) p (13) p (14) p (15) p (16) p (17)

Ezeket olvastad már?