Kezdőoldal Ágak Bezeczky Gizus a születésnapjára kapta egy hónapra a céges autót – Munka „közben” a versenyt is teljesítette…

Bezeczky Gizus a születésnapjára kapta egy hónapra a céges autót – Munka „közben” a versenyt is teljesítette…

Kópházán, a Platán Panzió előtt. Jól mutatnak így, ketten…


Bezeczky Gizus eddig nem hitt a mesékben, de most már tudja, hogy az álmok valóra válhatnak… Honnan ez a megbizonyosodás? A szülinapja előtt nem sokkal kapott egy telefont. Majd egy kocsit, egy hónapra. Azt a bizonyos, céges, alaposan felmatricázott Audit. Persze, nem a dátumra figyelt fel a cégvezetés, hanem a Sinka-ág hálózatvezetőjének nyári munkájára. Így júliusban ő reklámozhatta saját üzletét a leglátványosabban már csak azzal is, hogy éppen tartott valahová. S szerzett közben vezetési élményt (majd audis vágyat…), s még mennyi mindent… Fontos olvasnivaló azoknak, akik ugyanezt át szeretnék élni!

Egy siratós telefonhívás
2018. július 3-án Kónya György Ezüst Hálózatigazgató telefonon egy kérdést intézett hozzám: „Szia Gizus, van jogosítványod”? A válaszom igen volt, de büszkén hozzátettem, hogy már vezetek Budapesten is. Gratulált Igazgató Úr, s én pedig örültem, mert azt hittem, hogy a fővárosi „merészségemet” ismerte el. Majd mikor másodszor is elhangzott a gratuláció szó, és az hogy „büszke vagyok rád, Gizus”… Majd kiderült, hogy én lettem a júniusi hónap legdinamikusabban fejlődő csapatának hálózatvezetője, és egy hónapra az én birtokomba kerülhet egy AUDI Q5-ös BIOCOM-os autó… A csodálkozástól elakadt a szavam, csak sírtam és nem hittem el. Mindez a születésnapom előtt 2 nappal történt. Mi ez, ha nem egy csodálatos ajándék?

Duna-part, szabadstrand. Itt az autó helyett a segítő szponzorokkal láthatóak. Hliva Ildikó és Kerekes Balázs is sokat tesznek Gizus üzletéért.

A csapaté (is) az érdem!
Mikor letettem a telefont, akkor  tudatosult bennem, hogy ez az autó nem kizárólagosan az én érdemem, hanem egy komoly csapatmunka van mögötte. Úgy éreztem, hogy csapatomnak és felsőbb vezetőimnek is osztoznia kell az örömömben, így három délután a csapat egy részének csapatépítő meetinget tartottunk a kecskédi tónál, illetve a ráckevei Duna parton.

Felülről jött a segítség
Itt is, most is köszönöm csapatom minden tagjának a munkát, felsőbb vezetőimnek a sok-sok segítséget, tanácsot, támogatást, mert a fejlődés csak közös munkával jöhet létre. Köszönöm Nektek: Kónya György, Hliva Ildikó, Sinka Tímea, Sinka Gyula és Kerekes Balázs, hogy mindig fordulhattunk hozzátok és kérdésünk soha nem maradt megválaszolatlanul.

A kecskédi horgásztónál, büszkén, csapattagokkal

Megerősítő érzés
Örömünket tetézte, hogy július egyik hétvégéjén több vezető is meghívást kapott a Kónya-birtokra, ahol Igazgató Úr és párja, Krigel Zsuzsi szívüket-lelküket kitették, hogy mindenki jól érezze magát ezen a családias eseményen. Külön büszkeséggel töltött el, hogy a birtokra a céges Audival érkezhettünk és egy fotó erejéig az ott megjelent vezetők beleülhettek, csak azért, hogy megerősítse bennük az elhatározásukat: érdemes dolgozni, azért is, mert a jövő hónapban akár ők lehetnek a szerencsések!

A regenoros Biocomos autó
A „feladat” a BIOCOM hírnevének országszerte történő hirdetése volt, amely éppen véletlenszerűvé sikeredett, de persze tudom, hogy nincsenek véletlenek: a következő héten Balfra indultunk egy hosszabb időre és már terveim között szerepelt a környező településeken történő látogatások, üzleti megbeszélések és személyes infók megtartása. Szavaimnak még nagyobb nyomatékot adott, hogy mögöttem egy fehér BIOCOM-os Audi állt. Megcsodálták és így az első kérdező: „ez a regenoros Biocomos autó?”

Dabason, az autó átvételénél

A versenyt is teljesítettem
Úgy gondoltam, hogy csodák léteznek, mert átéltem ezt a csodát, hittem abban, hogy ahol akarat van, ott út is van, így teljesítettem a céges verseny harmadik lépcsőfokát is. Észre sem vettem, de az Ezüst Hálózatvezető szint kapujába kerültem.

Határ a csillagos ég!
Köszönöm a Cég tulajdonosainak, hogy ezzel a nagyszerű öletettel hozzásegítenek és ösztönöznek bennünket arra, hogy minél motiváltabbak legyünk és közben el tudjuk hinni azt is, hogy elérhetünk mindent  – mert a határ akár a csillagos ég.

Éld át Te is!
Ezt az élményt mindenkinek át kell élnie, mert ez a BIOCOM-os életérzés. Kívánom, hogy minél többen részesüljenek ebben a csodálatos érzésben!

Végezetül két motiváló idézet, amit magaménak érzek:
„Ne álmodd az életed, hanem éld az álmaid.”
„Higgy a csodában, mert tele van vele az élet,
De ami a legfontosabb, Higgy önmagadban.”

Irány Balf a céges reklámhordozóval! Bezeczky Gizus büszkén pózol az Audi mellett.

Ezeket olvastad már?