Kezdőoldal Ágak Tavasz indító tréning a Calimbrában: a Sinka Siker Team az elindítást helyezte magas polcra

Tavasz indító tréning a Calimbrában: a Sinka Siker Team az elindítást helyezte magas polcra


Miskolctapolcán, az exkluzív megjelenésű Hotel Calimbrában gyűlt össze február 23-án a Sinka-ág, pontosabban a Sinka Gyula és Tímea által fémjelzett nagy csapat azon része, akik még nem önállóan szervezik a saját tréningjeiket, mert erre is van bőven példa szerte Kárpát-medencében. Fantasztikus vasárnapot töltöttek együtt ismét, a Sinka Siker Team keretén belül – ez az értékelés már Szilágyi Szabolcstól, a csapat Ezüst Hálózatvezetőjétől származik, akinek összefoglalója után néhány megerősítő visszajelzést is olvashatunk. Annyit máris előrebocsátunk: a miskolci Kulcsember Találkozó elérte a célját!

Sinka Gyula: Türelemre is szükség van
Ezúttal ágvezető párosunk, Tímea és Gyula Install – elindító tréningjén vehettünk részt. Az első blokkban Sinka Gyula foglalta keretekbe, mitől válhatunk igazán jó vezetővé, és mik azok az örökérvényű alapelvek, amik nélkül ez kivitelezhetetlen. Beszélt az aranyszabályokról, és arról is, hogy bár haladhatunk dinamikusan, a rendszer megértéséhez sok esetben igenis türelem kell…

Sinka Tímea: Meggyőzés helyett keresés
A második részben Sinka Tímea gondolatai következtek: „Keresünk, és nem meggyőzünk! Mérhetetlen HIT szükséges!” Persze egy kis gyakorlati bemutatás is jött a dinamikus indításról, miként tudunk hatékonyan segíteni egy új indulónknak.

Szegő Tünde: Alkalmazkodás a változásokhoz
Szegő Tünde hálózatvezető arról mesélt, mi hozta meg számára a többezer pontos fejlődést az utóbbi fél évben, mik voltak azok a döntések, sarokpontok, amik ahhoz kellettek, hogy új üzleti vonalak, már majdnem HV vonalak induljanak be, lemodellezve, és az érintett vezető csapattársak sztorijait meghallgatva személyesen általuk. Tünde igazi jó példa arra, hogy egy „régi motoros” is tud hatékony lenni, újra meg újra, ha képes haladni a korral, és a változásokkal! Ahogy Ő fogalmazott: „alkalmazkodás a változáshoz!”

Szabó Anita Viktória: A közösségi média etikusan, dinamikusan
A Facebook egyik profi élharcosa, (nem mellesleg az én HV-m…) Szabó Anita Viktória vázolta fel azt, a gyakorlatban is megmutatva, milyen komoly lehetőségek vannak a közösségi média alkalmazásával, ámde beszélt arról is, hogyan használjuk etikusan, s dinamikusan, hisz sokféle nézet működik erről is. Nagyon jó ötleteket kaptunk például egy segítő-támogató csoport etikus, és hasznos működtetéséről!

Megvalósítható jövőkép
A napra végül Sinka Tímea tette fel a koronát, lelkesítve mindannyiunkat. Szó volt még az Aranykör szabályairól, a helyes alkalmazásáról, és persze vetített elénk egy megvalósítható, élhető jövőképet! Mindent összevetve elégedetten távoztunk, telis tele új ötletekkel. Köszönjük szépen mindenkinek, aki hozzátett ehhez a fantasztikus vasárnaphoz!

Néhány megerősítő visszajelzés:
Lénárt-Szigeti Katalin HV: Élmény, a gyorsabb haladásért

Nekem csodálatos, új élmény volt ez a képzés. Erre vártam régóta. Nagyon tetszett Tünde és Anita módszertana! A csapatomnak nem tudtam mit mondani, mi lesz itt, mivel soha nem voltam ilyen képzésen, de bíztak bennem és elkísértek. Annyit mondtam nekik, hogy innen indultak el a felső vezetők és nekünk is biztosan tudnunk kell ezt, hogy gyorsabban haladjunk! Hálásan köszönöm a lehetőséget mindenkinek!

Kazai Péter, 5-ös szintű munkatárs: Új irányokat, ötleteket kaptam
Tágabban látom az esélyeket, új irányokat kaptam. Új ötleteket, hogyan nyissak beszélgetéseket, hogyan keressem meg az embereket. Hálózatépítésről tanultam és arról is, hogyan vegyük észre a lehetőséget valakiben, hogy vezető lehet. Megint megértettem, dolgokat a cég működéséből, marketingtervéből, amiket eddig nem jól értelmeztem.

Földi Róbertné Erzsike, 4-es szintű munkatárs: Energia és motiváció
A tegnapi Kulcsember Találkozón nagyon jól éreztem magam, hasznosak voltak azok a tanítások, amiket az előadóktól hallottunk. Nekem újabb energiát és motivációt adott az a nap, egy új ember lettem ezáltal. Mindig meg újulást hoz egy ilyen kaliberű rendezvény! Köszönöm nektek, Timi és Gyula! Mindig hálás szívvel gondolok rátok!

 

Ezeket olvastad már?